מישהו פה יודע להסביר

דידי 9

New member
ומי-קובע ת'צנזורה?

בדיוק אלו שיושבים ליד השופטים שאתה מאמין בהם בסוג של עיוורון.

אז זה לא שאני יודעת הכל, אבל שוב-יש לי מעבד משלי, ויש עוד דעות שם,
אתה יודע, שדומות לשלי.

אז בחרתי צד, על פי התרגום שלי.

mri10

New member
מירי רגב השמאלנית

אם לא איכפת לך,היא הייתה הצנזורית הצבאית הראשית.

דידי 9

New member
מה?! לא קשור לימין או שמאל..

קשור לראיה רחבה, בדיקת "שטח" ושיקול דעת נכון
על פי איך שכלמיני אנשים רואים אותו, אם למעלה-ואם אנשים שחיים פה.

אין שום קשר לשמאל או ימין.

דידי 9

New member
וכמובן-

הכי קשור בימים אלו לאינטרסים אישיים, לאו דווקא דעות
של אותו אדם.

FrankBlack

New member
יש לך סרט שנקרא 'חיית לילה'. הוא יסביר לך.

למרות שתכלס - מפתיע שאתה בכלל שואל ת'שאלה הזאת. זה לא חדש שלא רק סקס מוכר, אלא גם דם אלימות ורצח.
בוא נגיד שאם היית מנהל חטיבת חדשות היית נוהג אותו דבר. היית רוצה לצנזר אבל היית רואה איך הרייטינג יורד ואיך המשרה שלך בסכנה ולא היתה נשארת לך ברירה.
חוצמזה אל תגיד לי שאתה לא עוצר את התנועה כדי לראות מה קרה בתאונה בצד הדרך.
אל תגיד שחברים שלך לא מעבירים תמונות זוועה בלי טיפת כבוד לצנעת הפרט. אל תגיד לי שבוואטסאפ שלך לא רצה אף פעם שמועה לא מבוססת או פרסום שמות כאלה ואחרים.
הערת על זה? ביקשת שיפסיקו? או שרק שתקת ואפילו העברת הלאה?
בעיני זה נובע מיצר המציצנות מצד אחד ומהיצר הילדותי של 'אני ראשון!!!!111'
לבוא ולהאשים רק את התקשורת זה לגלגל את העיניים.
מצד שני, ברור שכלי התקשורת לא תמימים והיה פעם בארץ נהדרת מערכון על הפורנוגרפיה של הפשע כשטל פרידמן חיקה את אמנון לוי כדוגמא לתכניות תחקירים דומות בהן מראים צילומים נסתרים של הטרדה מינית
ומרוב שזה מזעזע הם חוזרים ומראים את סרטון ההטרדה תוך שטל-אמנון-לוי-פרידמן אומר 'זה מקומם. מאוד מקומם' כאילו כדי להזדעזע אבל תכלס כדי להתחרמן מזה.
מה שכן, יש פה עוד שתי נקודות:
1. בסרטי הזוועה האלה יש אלמנט הסברתי.
2. הם מונעים דיווחים שקריים והגזמות. תעוד הירי במפגין שאיים בסכין על השוטרים לא משאיר מקום למלחמת גרסאות. אם היה תעוד לרציחתו של גדי ויכמן היינו יכולים לראות אם הוא באמת איים על הנער שדקר אותו ואף נגח בו כפי שטען הערס הקטן. לא חסרות דוגמאות.

דידי 9

New member
דבר אחד שכתבת מאוד נכון.

רציתי להוסיף את זה קודם, ושכחתי:)

"בסרטי הזוועה האלה יש אלמנט הסברתי".
אז זה נכון. זה אפילו הפך בעיני לסוג של אילוץ שעולה על כל השיקולים האחרים..
אבל עדיין-השיקול של אותן משפחות שנפגעו וייאלצו לראות את זה-שווה הרבה מחשבה מעבר.

אתה צודק

אנחנו הופכים יותר ויותר חסינים לזוועות כי מראים לנו יותר ויותר זוועות ואז הרף של הזוועות רק עולה עם הזמן
לפי דעתי זה רוצח לנו את הנשמה
הופך אותנו ליותר אלימים (כחברה)
ויותר לחוצים
&nbsp

mri10

New member
צריך להגיש הצעת חוק בנושא

אין סיכוי שהיא תעבור.

תשמע הגזימו

פה בשנים האחרונות כאחד שעובד בפרסום! כל החדשום כל פיפס הכי קטן מקבל במה כאילומ מה זה חשוב!
היום חפרט על הטוסיק של קים קראדישן כאילו ראבק כולה טוסיק מלא וסקסי מה הרעש ?היא בכלל לא דמות מעניינת מבחינה אישיותית!

זה משפיע על הבריאות והמצב רוח,וכל הכבוד לחרדים שמנותקים ,אני שם לב פחות ופחות טלויזה וחדשות גם כשיש אירועים יש לי את וינט וואלה אם צריך

הגזימו יותר מידי עם הקדיחות חלאס אולי להגיד לכולם תסתמו את הפה אתם לא ממש מבינים תהיליכים מה שקורה באזורנו ובכלל !קצת שקט ברשת

למעלה