מישהו פה ממכבים-מונוסון?

greeneye

New member
מישהו פה ממכבים-מונוסון?

אני זוכרת שבמחנ"ק הקודם בהתחלה רבנו מאד עם שכבת ה´ (היום ו´) שרק גדר הפרידה ביננו, והם מרחו עלינו בלילה משחות שיניים. אחר כך נהינו חברים והחלפנו מספרי טלפון.....זה היה סבבה....עדיין תקוע לי בראש השיר- "מכבים-מונוסון זה אנחנו, ויחד נישאר...." חחח ושבט שקמה בביצוע בגיחת ה´- "שבט שקמה על הבמה- מרביצים פה הופעה.." חחחחח......הם אחלה שבט....הם היו ממש נחמדים, ואפילו ביקרנו בשבט שלהם. ד"ש למושיק מש מנווה מונוסון!(נראה אם תדע מי אני.....רמז: ביקרת אצלנו, והיינו שבט צמוד אליכם...)

מונסון - אאאההה!!!

אתה לא ממונסון, נכון?? מאיזה שט אתה? אני מישקמה, והשיר שלנו בגיחת ה´ היה הכי הכי שווה שיש...!!! ואנחנו כל שנה רבים הכי הרבה עם מונוסון כי זה שבט של אנשים קצת משוגעים... הם מביאים אדריכל למחנה קיץ שיעזור להם לתכנן את המיבנים... וכל המחנה רק עובדים... כל השבטים הנורמלים עובדים רק שלושה ימים של החלוץ אבל מונוסון - כל יום קמים בחמש בבוקר ועובדים עד הלילה... הם ביכלל לא נהנים מהמחנ"ק... ואפילו אחרי כל העבודה הזו, הם לא תמיד לוקחים מקומות ראשונים - כי שיקמה לוקחים להם אותם... אההה...!! ואפילו מרוב "אהבה" אליהם חיברנו עליהם מלא שירים... תקשיבו: "מי **** ביד המון? שבט מונוסון" "מי לחוץ כמו טמפון? שבט מונסון" "אני אידיוט, אני טיפשון, אני ממונוסון" יש עוד כמה, אבל אני לא זוכרת כרגע, ועם המנגינה הם נישמעים יותר טוב
טוב, סליחה אם כתובות פה הרבה שטויות ולא מבינים כלום, אבל תבינו כשאני (ניראה לי שכימעט כל אחד משבט שיקמה) שומעת מונוסון, עולה לי הדם לראש ואני מתחילה להיתעצבן ולדבר שטויות....
נועה.

הם מביאים אדריכל???

איזה שבט של מליאנים... אבל למה להיות כאלה יצורים??! מה שכן את לא יודעת אם הם נהנים או לא במחנ"ק אולי הם אוהבים לעבוד ולעשות את כל זה מי יודע?! כי הרי אף אחד לא מכריח אותם לעשות את זה...

כן...... !!! בם דפוקים לגמרי!!!

הם מליאנים בטירוף, ומביאים אדריכל, זה לא בדיחה, זה בשיא הרצינות. הוא מתכנן להם את המיבנים והשבילים.... אבל זה סתם דבר מפגר, כי זה הורס את כל הכיף של ליבנות מחנה לבד... ואני בטוחה שהם לא נהנים לעבוד... אני בטוחה שיותר כיף לעבור פעולות וכל זה אבל בעיה שלהם.... ואני באמת מיתפלאת שהם לא מביאים סינים שיעבדו להם במחנ"ק, כמו שהם מביאים סינים שייקטפו להם בוסים
נועה.

bruinen

New member
אני מצטערת לבשר לכם

אך אדריכלים לא מתכננים מבנים של צופים, בנייה צופית שונה במקצת מבנייה רגילה, אל לנו להכפיש את שבט מכבים, אני בטוחה שיש שם מוחות מבריקים שעמלו ותיכננו קשות על תיכנון המחנה ריץ. לדוגמא בשבט שלי המציאו חיבור חדש של סנדות שמאפשר בנייה יותר "עגולה", כיודע עניין העיגולים היה תמיד בעייתי במיוחד בבנייה הצופית. החיבור זכה לבדיקה ואישור של אדריכל, עקב היותו המצאה חדשה ומחודשת, אך הוא הינו המצאה בלעדית של אחד השמינסטים המבריקים ביותר בהנהגה מהשבט שלי. בכל מקרה הרשו לי להציג את עצמי, אני עמית, שישסטית שבט דיזינגוף הנהגת ת"א, ולא הייתי מודעת לפורום הזה עד היום...

איזה מאגניב!!!!1

המצאתם כפיתה חדשה....(איזה משועממים...) ו... ברוכה הבאה..... אני דניאל המחסנאית שבט ערבה הנהגת ירושלים (חמשוshit )

bruinen

New member
זו אינה בדיוק כפיתה../images/Emo4.gif

מדובר יותר בחיבור, בכל מקרה החיבור הומצא על מנת להעלות את רמת הצופיות ולהגיע לתוצאות חסרות תקדים- הבנייה תצא עגולה יותר ומיוחדת. ומשעוממים זה לא בדיוק המילה
בכל מקרה נעים מאוד

greeneye

New member
היי! זה הייתם אתם בגיחת ו´!

אני זוכרת! שעמדנו במעגלים לפני תחילת הגיחה וכולם שרו שירים....היה אחלה! לא, אני לא ממונוסון, אני משבט אופק- צופי מכבים רעות (ודגש על רעות!!) וכן, מונוסון הם שבט די רמאי.....חחחח.....אבל אתם- שקמה- אתם הייתם אחלה! באיזה מחזור את יוצאת? (דרך אגב- אני בת) איתנו? מה- 25-29 ל-7? יהיה ממש נחמד אם כן- אולי אפילו נפגש!

היי! ומי זה אתם?

היי! אם "באתם" את מיתכוונת לשבט שלי, אז כניראה שכן... אבל אם "אתם" הכוונה לגדוד שלי, ומדובר על גיחת ו´ של שנה שעברה - אז ממש לא, כי הייתי בח´...! מזל שאת לא ממונוסון... הם כאלו אנשים משוגעים...
אבל למה יש לשני השבטים (מונוסון ורעות) את אותו השם? ואנחנו יוצאים במחזור שלכם - 23-25.7, אבל אני יוצאת כבר ב22.7 כי אני חמשושית, ואני בחלוץ, ואנחנו הולכים ליקרוע את עצמנו בחלוץ כדי לקחת את המקום הראשון שמונוסון חולמים עליו...
באיזה כיתה את? ובאמת יהיה כיף להיפגש...
נועה.

greeneye

New member
אני בכיתה ז´

אין לנו אותו שם.........מונוסון-זה מכבים, ומכבים רעות זה שם הישוב שבו אני גרה (מפולג לשני אזורים-ואני מאזור רעות) ושם השבט הוא אופק. כנראה שלא נוכל להפגש, כי אנחנו יוצאים ב- 25-29. רגע....איך זה הגיוני??? אתם הנהגת מרכז לא?? אנחנו מחזור ראשון ואנחנו יוצאים ב- 25-29.....אז איך זה הגיוני שהשבט שלך ב- 23-25?

אופס... טעות....!

היתכוונתי לירשום 25-29.7 ושאנחנו בחלוץ יוצאים כבר ב22.7... טעיתי קצת במיספרים
אז כן נוכל להיפגש
נועה.

אופס... טעות!!!

היתכוונתי לירשום שכולם יוצאים ב-25-29.7 ושאנחנו בחלוץ יוצאים כבר ב22.7... טעיתי קצת במיספרים
אז כן נוכל להיפגש
נועה.

ציקי 1000

New member
אז רגע....

אם את בכיתה ז´, איך השתתפת שנה שעברה בפסטי ה´? ובאמת, יהיה נחמד אם נפגש השנה, אני זוכרת ששנה שעברה באנו אליכם בלילה האחרון בערך ב-2 בלילה, לביקור בשבט שלכם,(שבניתם אותו אחלה!) והמדריכים והחניכם התנהגו אלינו ממש יפה! ונתנו לנו לשתות, היה ממש כיף, יחסית ל-3 בנות משועממות שקופצות אליך לשבט ב-2 בלילה.... חחחח.. אני בחיים לא ישכח את זה הנושא שלכם היה פיטר פן, לא?

אופס... סורי

ציקי 1000 זאת אני, שיניתי ניק כי אני משתתפת במשחק הגמד והענק....

אופס... סורי

ציקי 1000 זאת אני, שיניתי ניק כי אני משתתפת במשחק הגמד והענק....

greeneye

New member
כן, זה היה פיטר פן

והפסטי ה´ שלנו היה לפני שנתיים- בו שבט שקמה שרו- "שבט שקמה על הבמה, מרביצים פה הופעה..."....לנו היה שיר של בריטני, של אופס ("אם פגעתי בך, בקשתי סליחה...") משהו כזה....

Azurnik

New member
יש עוד שיר ששכחת....

מי הכי הכי דפוקים... שבט המכבים......

יווו!!!!

זה היה השבט שלי!! אנחנו שרנו בפסטי ה´ את השיר הזה של החיסכון במים וזכינו מקום 2! (או 3, מי זוכר......) יש לי שאלה , מכבים רעות זה לא שבט אופק?

למעלה