מישהו פה ממכבים-מונוסון?

Azurnik

New member
מונוסון זה לא צופיות

שנה שעברה תאילנדים קטפו להם את הבוסים............ איזה חרטוט זה קטיף בוסים זה סבבה למה לשלוח תאילנדים לעשות עבודה של צופים?!?!? זה מזכיר לי פתגם חכם ששמעתי פעם: התאילנדים לא צופים, הם סתם עם חאקי

bruinen

New member
בשבט מכבים רמה גבוהה של צופיות

ומוסר עבודה. למיטב ידיעתך קטיף בוסים אינו נחשב להתגלמות הצופיות המעשית-כלל וכלל לא, מדובר בשימוש גרזן, ולפעמים אפילו מגל, כמו כן קטיף בוסים שמבוצע ע"י שכב"ג לרוב יקר ולא יעיל מאשר קניית בוסים. באשר לבנייה במחנ"ק, הכנת המחצלות ועוד הרבה פרויקטים אני בטוחה ששבט מכבים לא שוכר תאילנדים.

Azurnik

New member
לקנות בוסים????

לאן הגענו???????????? הצופה חסכן ומה יקר בלשלוח שכב"ג וקורס לקטוף בוסים?

bruinen

New member
זאת הנקודה, עלות הקטיף, אוטובוסים

אבטחה,חובש וציוד היא בסדר גודל של 2000 ש"ח, אמנם מחיר הבוסים שונה ממקום למקום אך עלותם זולה יותר, ולכן עדיף לקנות אותם מאשר לשלוח את השכב"ג-מבחינה כלכלית. כמובן שאין להשוות בין החוויות-ברור שיותר כיף לקיים קטיף אמנם זה לא יותר זול.

מה אתם חולים???

אבטחה, חובש, ציוד?? אנחנו יצאנו בשבת לקטיף בוסים ולא ניראה לי שהוא עלה לשבט משהו... -איזה ציוד צריך בקטיף? צריך מזמרות וסכינים וכפפות זה הכל - וזה ציוד שנימצא במחסן או שאנשים מביאים מהבית, לא קונים את זה במיוחד לקטיף... -חובש? אין לכם בשכב"ג אף אחד שיכול לקחת תיק עזרה ראשונה ולשים פלסטר ויוד אם צריך? -אבטחה... לא זכור לי שהיה לנו איזה בן-אדם עם נשק בקטיף, וממש לא ניראה לי שזה הכרחי, לא נוסעים לאיזה מקום מסוכן, סך-הכל הולכים לקטוף בוסים ליד הבית... נועה. ואגב, מאיזה שבט את? מונוסון? ועוד אגב, מי לעזאזל מוכר בוסים???

Azurnik

New member
אבטחה? חובש???? ציוד?!?!?!??

מי צריך אבטחה כשכל השבט חמוש בגרזנים וסכינים? מי צריך חובש כשאפשר לקחת תיק עזרה ראשונה עם 4 פלסטרים ואלכוהול? מי צריך לקנות ציוד כשיש מחסן? מי צריך לקנות בוסים כשיש שכב"ג ו\או קורס??!?!?? ואם כבר קונים בוסים כי זה יותר זול, אפשר גם לשלוח תאילנדים למחנ"ק במקומינו, למה ללכת עד ליער ולסבול שם.... זה גם ייצא יותר זול לשלוח את התאילנדים מאשר את כל השבט!

הגזמתם!

צריך אבטחה, כי לכל פעילות בצופים צריך אבטחה! גם לימי פעילות, לפחות זה הנהלים.. חובש- לכל פעילות מסוכנת מחוץ לשבט צריך חובש! ועכשיו אתם תגידו שלקטוף בוסים זה לא מסוכן- ואני אומרת שלקטוף בוסים זה מאוד מסוכן, אנשים עם סכינים ודברים חדים וכו´.. מניפים את היד בשביל לחתוך ובפוגעים עם הסכין במישהו מאחורה, אפשר להגיד שצריך להזהר, אבל יש כאלה שלא! בקיצור, לפי הנהלים זה עסק יקר לקטוף בוסים, אבל עדיין לא צריך לוותר על החוויה הזו, למרות שאני לא מכירה אותה, כי אנחנו מגדלים בוסים בשבט!!!

bruinen

New member
אני משבט דיזינגוף הנהגת ת"א

אבטחה דבר שנדרש לכל אוטובוס שיוצא מחוץ לעיר, ואנחנו נאלצים לצאת מת"א, בשביל קטיף, ציוד-מסכימה איתך אך לרוב אין תמיד מספיק לכולם ואנחנו שכב"ג של 110, וחובש כן עוד דבר שהוא חובה.

למעלה