מישהו פה קרא "מי

• פותח הנושא oor
  • פורסם בתאריך

noa_f

New member
לא כספר הדרכה...

ברידג´ט גונס כבחורה שהדת שלה היא "self-help books". באמת יותר מדובר על זה בספר השני שלה, שטרחתי ומצאתי את שמו: Bridget Jones: The Edge of Reason . לא חושבת שתורגם. לא ראיתי את הסרט (יש כאן שרשור מלא על הקשר בין ספרים לסרטים) אני מאלו שפוחדים (מנסיון מר) שיהרסו להם את הספר.

AYELET1

New member
האם לראות את הסרט (המדהים והמעולה)

זו השפלה???????????? נכון שלעיתים סרט רק הורס את הספר, אבל אני יכולה להגיד לך שכתוצאה מכך שראיתי את הסרט הלכתי לקרוא את הספר (ולא התאכזבתי), ואח"כ הלכתי וראיתי את הסרט פעמיים נוספות...

noa_f

New member
משמח לשמוע שהסרט טוב

אולי אקח אותו בוידאו. זה נראה לי סרט לוידאו. הספר נפלא, לא? (אמנם לא יצירת מופת בעיני אבל מצחיק ומהנה) אחרי שקראתי את הפרק השני באנגלית, הבנתי כמה התרגום מחסיר מהשפה. אצל הבריטים, יש לשפה עושר, ורקע תרבותי וחברתי מובנה, שאי אפשר לתרגם לשפה הצעירה שלנו.

zooti

New member
כמובן

סרט אחרי ספר = אכזבה (לרוב) לא בכוון ההפוך

AYELET1

New member
נפלא, נפלא, נפלא ודרך אגב...../images/Emo45.gif

לספר השני קוראים "bridget jones: the edge of reason", (קראתי את שניהם וראיתי את הסרט) השני יותר טוב... אני אמנם לא רוצה להישמע שטחית, אבל קראתי המון ספרים ושני הספררים הללו הם בין הטובים ביותר שקראתי אי פעם אם לא הטובים ביותר...

tulana16

New member
קטונתי מלהסביר, הרושם שלי הוא

שמדובר בספר בסגנון הפסיכולוגיה בגרוש שעושה נסיון להטיף לגמישות מחשבה שתתאים לעידן התזזיתי שלנו, לחברה שעובדים בחברות סטארט אפ זה מצויין-נגמרה הגבינה-לך חפש במקום אחר, בלי הרבה סנטימנטים למקום , לא מתאים למי שמחפש יציבות ( התה והלימון והספרים הישנים)
חוצמזה ספרים כאלה הם בראש ובראשונה אמצעי להתעשר...(ולצחוק על כל הפריירים)

keos

New member
סיפרי פסיכולוגיה

לא כולם מאכזבים יש כמה שדי שווה לקרוא אף אפשר לילמוד משהו הכי טוב זה לקחת את כל מה שכתוב שם בערבון מוגבל

למעלה