מישהו פה

מישהו פה

טוב מקסימום אדבר לעצמי
השבוע הזה פשוט סחט אותי, אתמול מישהו אמר לי ששכחתי מה זה לחייך, זה הדבר הכי נורא שאפשר לומר לי נראה לי חח כי אני תמיד החייכנית הדברנית שמתחברת עם כולם.. בנוסף לכל זה הגרון שלי כואב, השעה 2 בבוקר ואני בכלל לא עייפה! ימים מוזרים.. תרופות סבתא אניוואן? (רק לא לומר לי לשתות דברים מגעילים כמו דבש עם בצל)

Ginger L Honey

New member
אני! אני פה!

אבל אצלי רק שבע בערב:)
&nbsp
הכי טוב לדעתי, לשתות הרבה מים ופשוט לתת לגוף לעשות את שלו.
תרגישי טוב

נכון.. ניו יורק היא 7 שעות אחורה :)

נו, גם לי יש יתרונות בזה שחלק מהפורום נהנה שם וחי את החלום
האמת שכנראה זה שילוב של כמה דברים, מדהים איך אצלי הכל הולך יחד.

בעצם רגע..

מסטיקית ופרפרים ניו יורקיות, לא זוכרת מאיפה את חח כי זה 9 שעות..

Ginger L Honey

New member
אני בלונג-איילנד, ניו-יורק

פרפרי במנהטן ומסטיק בצפון מדינת ניו-יורק.
כולנו באותה מדינה, אבל לא מאוד קרובות זו לזו:)

Ginger L Honey

New member
אני אמנם גרה בערך שעה ורבע ברכבת ממנהטן

אבל יש לי חדר אורחים חמוד,
ובפורום כבר יודעים שאני מאוד אוהבת לארח

אם את במנהטן יהיה קצת בעייתי לישון אצלי

נסיעה של 4 וחצי שעות, ככה בקטנה.

אבל אם את רוצה לטייל בצפון ניו יורק היפהפיה (במיוחד עכשיו, בסתיו) - גם לנו יש חדר אורחים

dify

New member
יאללה, הכרת לי ששכחתי לקחת תרופות!

כדי להירדם, אני שמה "סוליטר דוגמניות" זה עובד עלי תמיד, פלא (כי בדר"כ אני ממש לא נרדמת בלילות).
&nbsp
כאב גרון?
מניעה קריטית, אצלי, זה תמיד תמיד תמיד ללכת לישון עם סווצ'ר ואפילו עם כה שיש לו צווארון גבוה. לילה אחד בלעדיו ואני מתעוררת עם גרון כואב.
אם הגרון כואב- תרופת הסבתא שאני אישית הכי אוהבת זה דקסמול קולד כלשהו. אם אני לוקחת מיד על הכאב ההתחלתי אני מצליחה למונע אנגינה. היו שנים שסבלתי חורפים שלמים מאנגינה רצוף, מאז שאני מקפידה על שני אלו, טפו, טפו אין טענות.
אם אין ברירה, אז אנטיביוטיקה, אבל זה ממש במיקרים קיצוניים.
&nbsp
כרגע?
תה חם
כרית חמה
סוכריות מציצה להרגעת כאב גרון
זה מה שאני מכירה
וגם תוכניות שמסיטות לך את המחשבות למקומות אחרים. הלהיט שלי לאחרונה זה פענוח מקרי רצח, אם את רוצה אני יכולה לתת לך קישורים
אני רואה את זה בעיקר בלילות

יש גם סוליטייר דוגמנים?

אני טיפוס של קומדיות מטופשות לקראת שינה, לא משהו שמצריך חשיבה חחח (או יעשה לי סיוטים) איך דקסמול נחשב כתרופת סבתא? לאחרונה זה מכה, כל הזמן סובלת מהגרון אבל זה לא מדרדר לאנגינה.

dify

New member
סבתא שלי היתה אחות ראשית... תסיקי את המסקנות שלך לבד

המפץ הגדול. זו תמיד התוכנית האחרונה שלי לפני השינה.
ואם את רוצה חלומות מרתקים במיוחד, ואני לא צוחקת, תגידי לי, אני אשלח לך במסר איך :) (הכל חוקי ולגיטימי)

אני פה

נשמע שבוע לא קל

אולי תנסי בסופ"ש הזה לנוח כמה שיותר.
&nbsp
יש גם ימים כאלה אבל באסה שאין לך חיוך על הפנים- יש משהו שנוכל לעשות כדי לעזור לך לחזור לחייך?

&nbsp

תודה רבה
כן, שבוע לא קל, המון לחץ, חברים לא ראיתי בכלל, ואת המשפחה אראה בקושי היום קצת שזה מעצבן. לפחות סופ״ש פה אני אחת שמשפיע עליה הכל, ההיבט הפיזי מחובר לרגשי מנטלי והכל הולך יחד
אתם מקסימים! אז גם אלייל למנהטן אני מוזמנת?

גם אני פה

והפתרון שלי הוא תמיד לקרוא. או שזה יהיה משעמם ותרדמי, או שלפחות תהני מהקריאה בזמן שאת לא ישנה. אין דבר שאני שונאת יותר מלהסתובב במיטה ולא להצליח להרדם.

חחח האמת? זה באמת נכון

עובר לבד אבל משום מה חוזר לי כל יומיים שלושה...
אצלי ספרים זו בעיה, או שאחרי שניה אני משתעממת וכלום כבר לא יחזיר אותי לספר, או שיהיה לי מעניין ואז לא אוכל להפסיק והייתי קוראת כל הלילה!

למעלה