מישהו פה

A לוןA

New member
אני?

ששש....אנחנו, מהפורום ההוא... לא מגניבים- אנחנו אפלים וקודרים... לא ידעת?

אז זהו, שאהיה כנה ואומר שכן, עברו עליי כמה שניות של סטיגמה!
יו נואו, נושא לא נורמטיבי
אבל אתה באמת הפתעת אותי, ברגע אחד אתה נותן עצות על סקס, וברגע אחר אתה מצטט דברים מהתנ״ך! חח מלבד זה שאני מאד אוהבת לקרוא מה שאתה כותב, תמיד תגובות מושקעות וחכמות שאישית אני מאד אוהבת.

A לוןA

New member
כולי סמוק פה...

אז בואי אני אגלה לך סוד קטן, בשקט- אם תעברי על הפורומים למבוגרים של תפוז (ואני מכליל בתוכם את סקס, בגידות, סטוצים, פנטזיות וכו')- את יודעת מי שני הפורומים שהכי מדברים בהם על רגש, נפש, אהבה, שייכות, נתינה, קבלה ובעצם- כל מה שכולנו מחפשים במערכת יחסים?
שני הפורומים (אולי) הכי שנויים במחלוקת ברשימה- פורום בדסמ ופורום זוגיות פתוחה ואחרת.
&nbsp
זוכרת את ההוא שאת תמיד רואה בסרטים, שנוסף לזה שהוא הרשע המרושע והשרוט נורא הוא גם חייב לכאוב/להכאיב כדי להנות? אז סביר להניח שהקהילה בארץ היתה בועטת אותו קיבינימאט.
ואם הצלחתי לגרום לך לחשוב לשניה מעבר לסטיגמה- אז מעבר לזה שאני גם נורא נהנה פה, הרווחנו עוד משהו קטן.
&nbsp
תודה. חייכת אותי.

כבר מזמן גרמת לי לראות מעבר לסטיגמה.

שלא תבין לא נכון, אין לי כלום נגד בדסמ או משהו כזה גם אם זה לא מדבר אליי אישית, פשוט אין מה לעשות, לרוב השניות הראשונות מעלות קונוטציות מסויימות
אבל אני אגלה לך סוד גם.. חח קראתי כמה פעמים את תגובתך ל oneofus שחושב תמיד שהוא גאון הדור, וציטטת מהתנ״ך בצורה מושלמת שנגדה את ״דעת הפרשנים״
קיצר, אחד המגניבים! כיף להכיר.

A לוןA

New member
חחח. מעולה

כיף להיות פה. זה בהחלט נעים להיות מחובק ככה :))

Ginger L Honey

New member
קצת מרגיז בעיניי

שפורומים כמו זוגיות פתוחה ופורום בדס"מ יותר שנויים במחלוקת מפורום בגידות ואהבה אסורה.
&nbsp

A לוןA

New member
את חייבת להודות

שלפחות ע"פ הסטטיסטיקה הגלויה, הרבה יותר אנשים בוגדים מאשר בדסמיים.
כך שאם אנחנו מסתכלים על הנורמאלי בהגדרתו המילונית- לבגוד זה הרבה יותר נורמאלי מאשר להיות בדסמי או בזוגיות פתוחה(או הומוסקסואל, נניח)
&nbsp
ואם תסתכלי על התגובות בטוקבקים לכתבות שעוסקות בבדסמ מול כתבות שעוסקות בבגידה- תראי שבסהכ בגידה נתפסת כרעה חולה, אבל קיימת ונורמלית- בעוד שאנשים שבוחרים לממש את האהבה שלהם בצורה שונה (כמו זוגיות פתוחה/בדסמית) נתפסים כדפוקים/חולים/שרוטים
&nbsp
עולם עקום? כן. גמני חושב.

דנה אז

New member
תרגישי טוב

נכון שאמרת בלי תרופות סבתא מגעילות - אפשר להציע אחד שהדעות לגי הטעם שלו חלוקות?
אם כן, אחי ממליץ בחום על: ג'ינג'ר (השורש) לימון ודבש במים חמים.
אני בגלל הטעם פחות ממליצה

דנה אז

New member
לא חשבתי על הקשר, למרות שהוא ברור

אבל לזכותי יאמר על טעם ועל ריח אין להתווכח

למעלה