הוא כל הזמן משתנה ונשאר מעניין זה לא בדיוק שיר של עשר דקות... זה יותר כמו חמש שירים שונים
B BlueBeIl New member 13/5/05 #15 הוא כל הזמן משתנה ונשאר מעניין זה לא בדיוק שיר של עשר דקות... זה יותר כמו חמש שירים שונים
S s h i r a n1 7 New member 13/5/05 #16 זה אחד השירים הכי יפים בדיסק לדעתי זה בכלל לא מפריע לי שהוא ארוך להפך זה עושה את השיר יותר מיוחד במיוחד שהם משנים כל הזמן את המנגינה והמילים זה מה שעושה את השיר הזה למדהים בעיני
זה אחד השירים הכי יפים בדיסק לדעתי זה בכלל לא מפריע לי שהוא ארוך להפך זה עושה את השיר יותר מיוחד במיוחד שהם משנים כל הזמן את המנגינה והמילים זה מה שעושה את השיר הזה למדהים בעיני
S sapirush1 New member 13/5/05 #18 אמ... זה באמת מעצבן אותי השירים האלו אבל יש כמה קטעים שאני ממש אוהבת בהם.
M Mrs Puff New member 13/5/05 #22 ../images/Emo3.gifזה אחד השירים הכי טובים בדיסק למרות שלפעמים באמת אין לי עצבים להקשיב עד הסוף..
G GreenGirlNumber1 New member 14/5/05 #23 דווקא.. נורא כיף לי לשמוע, במיוחד הומקמינג, עד הסוף ולשיר עם הליריקה. למרות כל הזיופים שדי הורסים תקול היפה של בילי ג'ו ^^;;
דווקא.. נורא כיף לי לשמוע, במיוחד הומקמינג, עד הסוף ולשיר עם הליריקה. למרות כל הזיופים שדי הורסים תקול היפה של בילי ג'ו ^^;;
G gwen stefani New member 15/5/05 #27 לא יודעת.... אבל אם כבר זיופים,בtime of your life לגריני-חח(בילי ג'ו) יש כמה וכמה זיופים קטנים.באמריקן אידיוט הקול שלו כל כך השתפר!
לא יודעת.... אבל אם כבר זיופים,בtime of your life לגריני-חח(בילי ג'ו) יש כמה וכמה זיופים קטנים.באמריקן אידיוט הקול שלו כל כך השתפר!
G gwen stefani New member 15/5/05 #29 ו.. ומה אשתו של בילי חושבת על זה שהוא מתנשק עם בנים?הם התגרשו? אני לא מעודכנת ...
W whatascene New member 15/5/05 #31 נו באמת.. איזה צימעס עשיתם מזה.. לא הם לא התגרשו, הם נשואים באושר ועושר עד עצם היום ההוא.