מישהו צריך סבון ?

מישהו צריך סבון ?

אתם זוכרים את S.O.A.P ? צמד הבנות הלא פוטוגניות שקיפצצו להן במסיבונת אי שם באמצע שנות ה-90´ עם This Is How We Party. אז לא, הן לא מתאחדות או משהו בסגנון, סתם נזכרתי ורציתי לשתף גם אתכם.

זכרונות אשר אותן השארנו עמוק בנבכי

מוחינו, בפינה קטנה ושחורה, עטופה בקורי עכביש ואבק, אשר מצויה תחת השם: "שירי פופ מטופשים בשנות ה-90"
חולת נפש

דווקא

באותה פינה חשוכה מסתתרות לה כמה פנינים כמו הלהקה הנהדרת - סוליד הרמוני... צפניה (פופ זה רע ?)

ואת SOAP אפשר לשמוע...

בדיסק המשובח (???) WOW מלפני כמה שנים , שבו גם יש מספר קלאסיקות כמו (ותשתדלו לא להקיא ) : פופסי , בי -וויצ´ד, שיר הטמגוצ´י (!!!) ,סוניק ועוד.

GEL

New member
פופ זה בכלל לא דבר נורא!!!

ומסולד הרמוני דוקא יש לי זיכרון טוב אותם לא היה צורך להדחיק.........וניקול אל תיקחי את זה אישית אבל כבר די נמאס מהאנטיות שלך לכל דבר שקשור בפופ (אני מסכים איתך שיש הרבה זבל בפופ אבל לא הכל !! יש גם דברים נפלאים ) הבנו שאת בגיל בו נערים ונערות מתמרדים וזה חלק מזה, אבל חלאס הבנו את הנקודה שלך בנוגע לפופ!!!!ומיצנו את העניין

דווקא סוליד הרמוני

לא היו כאלה נוראיות (טוב נו הייתי בת 13) והיתה עוד להקה ששרה BREAKING ALL THE RULES WHEN WE GET TOGETHER לה לה לה

אנג´ל

ללהקה ששרה את "ברייקינג " קראו SHE MOVES (והיה שם איזה בלאגן קטן - סוליד הרמוני החליטו שקיצור השם שלהן יהיה S-H-E , וזה עצבן את ההן מהשורה מעל ). סוליד ,אגב ,היו החביבות מבין להקות הבנות , ולמי שלא יודע- מריאמה , חברת הלהקה (גופיה אדומה בקליפ של I´LL BE THERE ) הצטרפה כשנה אח"כ ללהקת HONEYZ , שצפן כל כך אוהב.

KM-AIR

New member
"האניז"

היא "להקת-בת" של "סוליד הארמוני", כי ברגע ש"סוליד" התפרקו, אחת מהן הצטרפה ל"האניז" (זו שדומה לשארלוט מ"סקס והעיר הגדולה") אגב, בניגוד לסטוק-אייטקין-ווטרמן, שכל דבר שהם הפיקו רצתי לחנות בצרחות פאנאטיות וקניתי, את המפיק מקס מרטין, שהוא בעצם התשובה של שנות ה-90 לסטוק-אייטקין-ווטרמן, לא ממש אהבתי. ולמה אני מספר לכם את זה? כי סוליד הארמוני זה גם שלו (לא שומעים?!)...אבל הן חמודות, בזה אין ספק

KM-AIR

New member
עכשיו כשאתה מזכיר את זה...

נכון!!! דמיון מאד מפתיע!!! גובל אפילו בגניבה מוסיקלית!!

הן לא להקת בת...

עד כמה שאני זוכר (3 שעות לפני מבחן סוף קורס) ההאניז היו קיימות לפני שמריאמה הכעורה הצטרפה אליהן והשביתה את השמחה ואת הלהקה.

נייה, פעם הייתי מסוגלת לשמוע פופ

איפשהו בגיל 11 (שאותו הדחקתי בכוח) אבל לא יודעת, היום אני כבר לא מסוגלת, זה עושה לי בחילה! מצטערת ח´ברה, לא מוצאת בזה דברים טובים.
חולת נפש

למעלה