ובעבקבות השרשור הזה
אמילי ואני החלטנו לשתף אתכם בקטע קצר משיחה ביננו שנוגע לנושא האמור. מוגש להנאתכם. בעקבות פורום 314ת הורדתי היום שירים של סוליד הרמוני DaRiA says: וואלה גם אני רציתי להוריד yaniv says: ושרתי לי כל היום any time you want me- I´ll be there"לה לה לה DaRiA says: איזה כיף DaRiA says: אני בכלל לא זוכרת תא השיר yaniv says: לשלוח לך? DaRiA says: כן! Waiting for DaRiA to accept the file "solid harmony - Any time you want me.mp3" (2989 Kb, less than 25 minutes with a 28.8 modem). Please wait for a response or Cancel (Alt+Q) the file transfer. Transfer of file "solid harmony - Any time you want me.mp3" has been accepted by DaRiA . Starting transfer... DaRiA says: איזה כיף אני אוכל לזמזם לי שירי פופ yaniv says: הורדתי גם גרסה בצרפתית ל-the winner takes it all... DaRiA says: יש גירסה בצרפתית? yaniv says: גם אני לא ידעתי ומצאתי במקרהץ. DaRiA says: חחחחחח קורה DaRiA says: מאיפה אתה מוריד yaniv says: יש גם גרסה רוסית לשיר של יוון בשאירוויזיון הקודם. yaniv says: אני מוריד מאודיוגאלאקסי DaRiA says: איזה שיר? yaniv says: http://audiogalaxy.com yaniv says: הישר - die for you DaRiA says: אה כן אני מכירה yaniv says: אז ברוסית DaRiA says: שמעתי אותו כשהיתה לי את הפאזה היוונית שלי yaniv says: אני לא אוהב מוזיקה יוונית, אבל השיר הזה טוב. DaRiA says: גם אני לא DaRiA says: אבל שלחו לי שיר נורא יפה ביוונית Transfer of "solid harmony - Any time you want me.mp3" is complete. DaRiA says: יש עבר השיר! טנקס! yaniv says: יו וולקאם DaRiA says: נארג איזה אירוע היסטורי. yaniv says: אני נזכר בימים של איתן רונן מגיש ברדיו 99 בימים של רון לוינטל.. DaRiA says: אממממ נגיד yaniv says: אויש, ילדה קטנה שלא מכירה את זה... לכי, לכי לילדים בחו"ל DaRiA says: ככה מעיפים אותי yaniv says: חלילה. נחלק את ירושליים ונוותר על נתניה ולא נוותר עלייךץ. עם נתניה הסליחה. יניב ואמילי.