מישהו צריך סבון ?

Yaniv-DC

New member
תודה! תודה! תודה!

כבר כמעט חודש אני שובר את הראש ומנסה להזכר בשם שלהן, והנה פתאום הגעת אתה. תודה, תודה, ושוב תודה.

Yaniv-DC

New member
ובעבקבות השרשור הזה

אמילי ואני החלטנו לשתף אתכם בקטע קצר משיחה ביננו שנוגע לנושא האמור. מוגש להנאתכם. בעקבות פורום 314ת הורדתי היום שירים של סוליד הרמוני DaRiA says: וואלה גם אני רציתי להוריד yaniv says: ושרתי לי כל היום any time you want me- I´ll be there"לה לה לה DaRiA says: איזה כיף DaRiA says: אני בכלל לא זוכרת תא השיר yaniv says: לשלוח לך? DaRiA says: כן! Waiting for DaRiA to accept the file "solid harmony - Any time you want me.mp3" (2989 Kb, less than 25 minutes with a 28.8 modem). Please wait for a response or Cancel (Alt+Q) the file transfer. Transfer of file "solid harmony - Any time you want me.mp3" has been accepted by DaRiA . Starting transfer... DaRiA says: איזה כיף אני אוכל לזמזם לי שירי פופ yaniv says: הורדתי גם גרסה בצרפתית ל-the winner takes it all... DaRiA says: יש גירסה בצרפתית? yaniv says: גם אני לא ידעתי ומצאתי במקרהץ. DaRiA says: חחחחחח קורה DaRiA says: מאיפה אתה מוריד yaniv says: יש גם גרסה רוסית לשיר של יוון בשאירוויזיון הקודם. yaniv says: אני מוריד מאודיוגאלאקסי DaRiA says: איזה שיר? yaniv says: http://audiogalaxy.com yaniv says: הישר - die for you DaRiA says: אה כן אני מכירה yaniv says: אז ברוסית DaRiA says: שמעתי אותו כשהיתה לי את הפאזה היוונית שלי yaniv says: אני לא אוהב מוזיקה יוונית, אבל השיר הזה טוב. DaRiA says: גם אני לא DaRiA says: אבל שלחו לי שיר נורא יפה ביוונית Transfer of "solid harmony - Any time you want me.mp3" is complete. DaRiA says: יש עבר השיר! טנקס! yaniv says: יו וולקאם DaRiA says: נארג איזה אירוע היסטורי. yaniv says: אני נזכר בימים של איתן רונן מגיש ברדיו 99 בימים של רון לוינטל.. DaRiA says: אממממ נגיד yaniv says: אויש, ילדה קטנה שלא מכירה את זה... לכי, לכי לילדים בחו"ל DaRiA says: ככה מעיפים אותי yaniv says: חלילה. נחלק את ירושליים ונוותר על נתניה ולא נוותר עלייךץ. עם נתניה הסליחה. יניב ואמילי.

כל השמאלנים ההומואים האלה ../images/Emo6.gif

אנחנו נחזיר את רמת אביב לפני שניתן קילומטר מנתניה!

נתניה לא סולחת! ../images/Emo7.gif

ככה לוותר עלינו? על אנשים כל כך חביבים? על עיר כל כך נקיה? על חוף כל כך מדהים? (אוקיי, רק האחרון נכון
) אני מודה שאני נתקעת פה, אבל אל תדאגו, בקרוב אני אשתדל להיות חלק מכם...חחחחחח איזו רשמיות
אז אמילי מכירה אותי כבר וגם ניקולית (ד"א, למה אתן לא כותבות בפורום יותר?
)....וזייהו ~יעלית~ נ.ב. להחזיר את רעננה! איכסססס על רעננה!

אל תאיימי !

כולם מוזמנים (במיוחד אם הם מכירים את אמילי...ובתנאי שהם לא אוהבים את סוג המוזיקה שאמילי אוהבת..חח..
)

יעלית אמרת את מילת הקסם

"אמילי" חיחיחי ברוכה הבאה לפורום (אל תדאג צפן אף אחד לא אוהב את המוסיקה שלי
) ומה כולם רבים על איזה עיר נותנים? הרי יתנו את כל הארץ (נו טוב חוץ מתל אביב) לפני שיעיפו אותי מהפורום.

alonbb

New member
מישהו ממכם יכול להסביר לי בבקשה...

למה אתם כל כך שלילים????? אם לא היה פופ לא היה רוק (גם ככה רוק זאת מוזיקה מסריחה) אבל בני כמה אתם בכלל??? ראיתי שאצל רובכם כמעט בכל הודעה יש איזה מילה שלילית שהייתם חייבים כנראה לזרוק אותה איזה פורום דפוק חבל שבאתי לפה..אכזבה!

למעלה