מישהו קיבל הודעת קבלה באת"א ?

al3n2a2

New member
רוזה שמת לב להודעה של napp ?

הוא התקבל באת"א ובטכנין (מזל טוב) עם סכם פחות אבל עם מור גבוהה . יש לו 736.22 ומור 224 או מהשהו כזה , מה זאת אומרת בדיוק?

rosa4

New member
../images/Emo12.gif מזל טלב ל NAPP

אבל אני יודעת אנשים שהתקבלו עם מו"ר פחות משלך

al3n2a2

New member
עכשיו דברתי עם פנינה , היא אמרה לי

שלמרות שהסכם שלי מעל הסף אני נמצאת בטפול והם יזמינו אותי לעוד פגישה ! לדבריה זה קשור לשאלון שלי . נמאס לי כבר מראיונות , אני לא יודעת למה מתעללים בנו ככה !!!!!

God help us

New member
לא לדאוג......

אני בטוחה שהכל יסתדר אולם תדאגי שהאם יש אותה בעייה עם העברית בגלל שזה אותו שאלון.

al3n2a2

New member
תודה על העדוד , אברר העניין , אבל

לא היום לא רוצה להתאכזב עוד פעם.

rosa4

New member
אולי אני באותו מצב

אבל מז"א שזה קשור לשאלון שלך?? אולי לא הספקת לענות על כל השאלות...בררת??!

al3n2a2

New member
לא יודעת היא אמרה זה קשור לכל מיני

דברים בשאלון , שאלתי אותה אם אני בהמתנה , אמרה שאני בטפול . אני זוכרת שעניתי כמעט על כל השאלות . נראה מה יהיה . אבל לא הצלחתי לברר מצבי בים ובטכניון , הם לא עונים , אני מפחדת כי אותו שאלון נמסר לכל האוניברסטאות . אולי תתצליחי לברר משהו? בהצלחה.

rosa4

New member
ואגב..קבעה לך תאריך??

שיהיה המון בהצלחה אבל למען האמת גם אני נמאס לי מהראיונות אבל השם יעזווווווור

al3n2a2

New member
לא אמרה שהם ישלחו לי הזמנה ביומים ה

קרובים , אולי נפגש שם , ונהיה מודים על ההזדמנות החוזרת ,אבל את יודעת זה יכול להיות קשור בשפה שלי , לא מבטאת את עצמי טוב בעברית אולי זה השפיע . מה אצלך?

rosa4

New member
ממממממממ

רני הרגשתי שבטאתי את עצמי בצורה ברורה.. הם אמרו שהם לא בודקים יכולת שפה... אבל אני לא הספקתי לענות על כל השאלות משום שכל כך הרחבתי בתשובות ואפילו כתבתי לאלר השורות אז אבין מדבריך שאולי הטכניון יזמין לעוד ראיון???? מקווה שלא לגבי ירושלים לא יודעת אבל לפי מה שקראתי בפורום הזה שברפןאת שיניים הם ייקחו ציון השאלונם במור..ואני זומנתי לראיון כמו אחרים אז אולי שזה לא משפיע

al3n2a2

New member
אני מקווה שלא יזמינו אותך ותתקבלי

בלי הבלגן הזה , דרך אגב , איפה את רוצה ללמוד ? מייד אחרי שאקבל הסבר על הפגישה הנוספת אמסור לך ונראה מה העניין . בנוגע לטכניון אין לי מושג אנסה עוד פעם להתקשר .

rosa4

New member
אני רוצה

כל כך ללמוד בירושלים אבל אני עדיין בטיפול ואם לבחור בין תל אביב לטכניון אני קצת מעדיפה תל אביב עכשיו מה אתך?

al3n2a2

New member
אני מעדיפה הטכניון , אבל לא אכפת לי

רק יקבלו אותי ואלך בשמחה.

rosa4

New member
אנשאללה

הטכניון בימים אלה שולח הודעות קבלה..עם הסכם שלך את בטח תתקבלי רק צריכים לחכות קצת מזל טוב :)

rosa4

New member
חברתי שאלה אותם

אם אפשר לשאול מה הוא הסכם שממנו מזמינים אמר לה כן וכששאלה אותו מהו הסכם מר לה שאני לא רוצה לענות! אז יותר טוב לחכות !

mmm wondering

New member
באמת??? אז מותר לשאול אבל הם לא

עונים יעני..יא אללה מה הבעיה בלהגיד את הסכם?? נקווה לטוב..דרך אגב כמה הסכם של חברתך??

למעלה