מישהו קרא את שר הטבעות מאת טולקין?

קראתי לפני עשרים שנה אולי, לא ....

...יכול לחוות דעה, כי שחכתי את הרוב. צר לי, אשמח לקרוא שוב. זה לא על אוקיינוס שהו מעיון יישות ששולטת על הכוכב? תזכיר לי, חור בזכרון, איזו פדיחה!!!! הולך להתבייש בפינה. :-(

kgbman

New member
תגובה

סולאריס מדבר על איזושהי קבוצת חקר של מדענים שמגיעה לכוכב ומגלה תופעות בלתי נורמליות וכו`, ובעצם גם אני צריך להזכיר לעצמי. יש גם סרט אבל הוא ברוסית.

מימי

New member
סלחו לי, חברי הפלצנים, אך

הספר הזה משעמם עד מוות, וזה בושה בשביל ספרי פנטזיה אחרים שאתם קוראים לספר הזה ``ספר הפנטזיה הטוב ביותר בכל הזמנים``. בכלל, גם ההוביט משעמם לאללה,ולא הרגשתי בספרים של טולקין קסם. הרגשתי כאילו אני קוראת ספר פיזיקה בסינית, עד כדי כך זה לא דיבר אלי. חוץ מזה, משום מה כשאני קוראת את הספרים שלו, יש לי הרגשה שטולקין שחצן נורא. אני לא יודעת אם זה נכון, אבל קשה לקרוא ספרים שמרגישים בהם שהמחבר אוהב את עצמו יותר מדי. אם אתה רוצה פנטזיה יפהפיה וקסומה,תקרא את סדרת נרניה של ק``ס לואיס או את אחד מהספרים של מיכאל אנדה (חוץ מ``קונץ` פונץ``, שהוא לא משהו) ותהנה. בקשר לספרים של טולקין- לא כדאי לך.

gorion dm

New member
לא משהו

הוא טוב לילדים קטנים לא שווה קריאה אפילו שער המוות נחשב ליותר טוב... עדיף לראות את הסרט הניפלא שעומד לצאת בחורף הקרוב זה יהיה בחלקים אני כבר מת ליראות את זה.

הייזל

New member
אני מבקשת לא להגזים

טולקין אולי לא עומד במבחן השנים אבל ``שער המוות``?! בבקשה!

flameable

New member
אוקיי

הספרים של טולקין הם ספרים נהרדים ויפים ואם השפה כל כך מעצבנת אותכם תקראו את התרגום החדש. עכשיו, שער המוות הם לא ספרים כל כך טוביםם, אבל אל תהפכו אותם לזבל. הם אומנם לא טובים כמו דרגונלאנס אבל צורת הכתיבה של הסופרות הרבה יותר טובה, בוגרת וכו` אז בבקשה בלי להעליב

למעלה