מישהו ראה את הסרט יוקרה?

לי אישית זה לא משנה

לא אכפת לי מי יהיה בקהל כל עוד יהיה סרט. את עניין הרווחים אני אשמור לחברת פוקס לשבור את הראש.

Gilliana

New member
שוב לא נכון

להיפך - היום כל אולפני הקולנוע במגמת רטרו אדירה. "המלאכים של צ'ארלי", "סטארסקי והאץ'", "הדוכסים מהאזארד" - חסרות דוגמאות? להיפך - מה יותר רטרו, כך יותר טוב.

1Shir

New member
אתה קצת אנדרייטינג את תיקים באפלה בקרב הקהל

נכון שרוב האנשים לא אוהבים את זה כמונו, אבל רוב האנשים כן מחבבים. אנחנו שוכחים שזאת אחת הסדרות המפורסמות, לא פחות מהרובוטריקים! שתיהן קאלט. בעצם אולי הבעיה של אקס פיילס זאת הצורה בה היא הסתיימה, בקול ענות חלושה ובלתי מוערכת. בעיקרון אנשים יתעניינו בסרט אם ייזכרו באמצע הסדרה, אבל כשהם ייזכרו במפגשים הטלווזיונים האחרונים שהיו להם איתה, אולי זה באמת ירתיע.... אני בכלל לא מחכה בטירוף לסרט, לאור הדרך שהסדרה הסתיימה בה

מיכלשש

New member
לא נראה לי שזה רלוונטי

להיום איך הסדרה הסתיימה. לדעתי יש כאן פוטנציאל חיובי להצלחה בזכות החותם העצום שהיא השאירה בתודעה של "אנשים מן השורה", לאו דווקא מעריצים שרופים. "תיקים אפלה" זה מותג (לא במובן המסחרי של המילה דווקא). כמעט כמו קוקה-קולה

1Shir

New member
כמו שכתבתי, השאלה איפה נמצאת כרגע התודעה

בימים שבהם הסדרה היתה מותג (למה השווית דווקא למותג שלילי כמו קוקה קולה?..) או בתקופה האחרונה של הסדרה? אני לא בטוחה לגבי התשובה.. ולמה פתחת כינוי חדש?!

מיכלשש

New member
כי רציתי להיות מיכל

סופסוף אני רק אחת פה
וההשוואה לא היתה לשליליות, אלא לסדר גודל.

1Shir

New member
אז קוקה קולה עדיין יותר גדול מאקס פיילס בעולם

אקס פיילס בעולם הטלוויזיה מה שקוקה קולה בעולם בכלל... מה ז"א סוף סוף רק אחת פה? וד"א החיבור הזה של מיכלשש קצת מקשה על ההבנה הראשונית שכתוב שם מיכל.... או שזו רק אני

Ice Age

New member
אממ, בסדר גמור

בין ההודעה הקודמת לנוכחית הספקתי לטוס לאירלנד, אז עכשיו אני במלון בדבלין. ותנחשו מה אני רואה? יש פה ערוץ שנקרא living, ויש פה פרק של תיקים. בהתחלה מאלדר יושב במקלחת לוהטת ומנסה להתחמם ואז סקאלי מגיעה. מישהו יודע איזה פרק זה? (פספסתי את ההתחלה כי לקח שעה למצוא לי חדר פנוי פה).

למעלה