מישהו ראה את הפרייד האחרון שהיה?

IshMaElf

New member
תראה איזה מכות פידור מוציא לך כשהוא

בגארד של מישהו, הוא ממש לא מפחד להיות בתוך גארד וברור שמאונט עדיף, אני רק טענתי שממאונט המכות פחות עוצמתיות זה הכל.

razcoren666

New member
פדור

פדור לא מפחד להיות בגארד בגלל שהוא אלוף ג'ודו וסמבו, אבל בלי קשר, אם אתה מבין את העוצמה של המכות שלו מהגארד, רק תחשוב מה יהיה הכוח שלו ממאונט...

razcoren666

New member
לדעתי אתה לא בכיוון

זה ברור שבכל מצב על הקרקע יש לך פחות עוצמה המכות מאשר בעמידה, אבל להגיד שבמאונט יש פחות כוח מאשר בגארד זה ממש מוזר לדעתי. הבעיה היחידה עם מאונט, זה שאם אתה מעל יריב שגדול ממך בצורה משמעותית, יהיה לו הרבה יותר קל להעיף אותך מעליו, אבל מבחינת עוצמת המכות או הסיכוי לחדור הגנה של יריב אי-אפשר בכלל להשוות.

razcoren666

New member
K1 USA GP

שלום, רציתי לשאול האם מישהו כאן ראה את הטורניר שהיה בבלגיו? ובמיוחד את הקרבות של פייטוסה? זה די הדהים אותי שהוא הצליח כ"כ טוב, למרות שהוא נחשב לאחד מהקרטיסטים הטובים בעולם, בקרב שלו עם הוסט הוא לא ממש הבריק, ומאז אנדי האג ופילהו לא ראיתי לוחם קיוקושינקאיי שהצליח בK1.

RoyceGracie

New member
צל"ש. את הערב קרבות של היורוליג הבא

הולכים לשדר בשידור חי און ליין על הרשת. אני חושב שבאתר שלהם. זה ב 21.

razcoren666

New member
קרבות Stand-Upב MMA?

מהו הקרב עמידה הטוב ביותר שראיתם בזירת MMA? לדעתי זה סילבה-מצגר בPRIDE 10. מלחמת אגרופים ובעיטות (וגם נגיחה קטנה של סילבה) פשוט קרב ענק.

AmitNHB

New member
ממה שזכור לי....

סילבה ג'קסון 1 ו 2 היו ממש מעולים. קרוקופ האנט, כשיהיה, עשוי להיות משהו מדהים.

razcoren666

New member
התכוונתי לSTAND-UP

סילבה ג'קסון היו מעולים, אבל למרות שההכרעה עצמה היתה בעמידה, רוב הקרבות היו על הקרקע, ואני יותר התכוונתי לקרבות שרובם או כולם היו בעמידה. ולדעתי קרוקופ-האנט, אם יהיה, לא יהיה בעמידה, קרוקופ לא טיפש ולמרות שהוא סטרייקט מדהים גם הוא בטוח זוכר כמה קשה להמם את האנט, הוא דפק לו שוק ישירה לפנים בK1 ורק קצת הימם אותו. אני די בטוח שהוא ירצה לקחת את הקרב לקרקע. שכחתי גם לציין את קרוקופ-אלכסנדר שהיה קרב עמידה ענק!!

razcoren666

New member
תוספת קטנה

רציתי רק להדגיש שאני מתכוון לקרבות עמידה שממש רואים החלפת מכות, לא קרבות כמו סוורן-קימו....

AmitNHB

New member
סילבה ג'קסון היה רובו STAND UP.

ואני לא רואה את מירקו לוקח את האנט לקרקע. עם כל הכבוד, אין לו ניסיון עשיר בהיאבקות או בטכניקה אחרת שמשלבת "TAKEDOWNS" כמו ג'יו ג'יטסו ברזילאי, ג'ודו או סמבו, והאנט לא בדיוק שחיף.

razcoren666

New member
צודק אבל...

תראה, האימונים שלו עם וורדם, בטוח הוסיפו לו המון, וגם סילבה הוריד את האנט לקרקע והוא אפילו יותר קטן וקל ממירקו. לא אמרתי שבכרח הקרב יגיע לקרקע או שמירקו יינצח, אבל אמרתי שלדעתי הוא -ינסה- למשוך את הקרב לשם.

razcoren666

New member
מינוטאורו-טמורה

מישהו יכול אוליי להעלות לכאן את הקרב? יש לי אותו באיכות ממש ממש ירודה, וזה אחד מהקרבות הטכניים הטובים ביותר שראיתי. תודה

AmitNHB

New member
הרגע ראיתי.

אירוע דיי חלש, האמת היא. - הופעות פושרות של רב המשתתפים. ההופעות הטובות היו של אוברים, "שוגן", יושידה וביחוד הופעה מעולה של נוגיירה. - חוסר מזל לג'קסון ששבר צלע ישר בהתחלה. - שוב PRIDE מביאים אנשים ללא כל ניסיון בזירות MMA ואז הם מפסידים ב 20 שניות. - סילבה יושידה. למה אין סיבוב נוסף ב PRIDE במקרים כאלו ??? ממש חבל. עוד קרב שהיה צמוד מידי ומוטב היה אילו היה נגמר כתיקו, אבל אם חייבים, אז סילבה היה מעט טוב יותר. - רנדלמן ובלפורט - אם כל הכבוד ויש כבוד... לוחמים טובים אבל לא מספיק טובים בשביל PRIDE בכושרם הנוכחי.

למעלה