מישהו ראה את 7 לילות?

מישהו ראה את 7 לילות?

יש שם ראיון עם איתי... אחד המצחיקים. אם לאנשים אין אז אני יקליד אותו לפורום כדי שתראו מה נאמר... 3>

את האמת, קצת מאכזב...

נכתבו שם דברים כמו "אין לי צורך בבובות מין, אני מעדיף את הדבר האמיתי. בשביל זה יש לי להקת רוק. וגם "אף פעם לא היה לי חסך בבחורות, במיוחד עכשיו כשאני על הבמה". לא יודעת מה, נותן קצת תחושה של "איזה כיף להיות להקת רוק, אנחנו יכולים לזיין כל מי שרק נרצה", בלי ממש התייחסות למוזיקה הכ"כ טובה שלהם... לא היה ממש דיבור על המוזיקה עצמה בריאיון... מעניין אם זה ממש כך נאמר או שעיוותו קצת... זה ישאר בגדר תעלומה
(ההודעה שלי לא באה לקטול חלילה את הלהקה סתם מאכזב להתרגש מריאיון איתם בעיתון ואז לגלות שזה כל מה שנכתב...)

בתכלס את צודקת.

למרות שזה היה די מבדר... אני אישית תפסתי מאיתי בן אדם מאוד ישר ואמין, מכובד וקלאסי כזה (אם את מבינה למה אני מתכוונת). כאילו תפסתי ממנו אחד שהאופי שלו הוא הכי אמין שיש ושסקס זה לא כל מה שמעניין אותו. תפסתי ממנו מישהו שמעדיף מערכות יחסים של ממש יותר מסתם מין זמין. ולשמוע אותו אומר כאלה דברים (כמו שבשביל סקס יש לו להקת רוק), זה באמת קצת הרבה מאכזב. תשמעי יכול להיות שהם באמת שתלו שם איזה כמה משפטים כדי להראות אותם בתור אנשים ממש לא אכפתיים, אבל אם זה מה שהוא אמר באמת, נצטרך להתמודד עם זה. הראיון הזה, כמה שהוא מפתיע אותי, לא ייפגע בחיים בהערכה והערצה שיש לי ללהקה...

לא מעניין אותי מה הולך להם

בחדר המיטות/ההופעות
זה לא ענייני, וזה בטח ובטח לא יוריד מהערכתי למוזיקה, שאפשר להגיד שהיא די מצילה חיים (עבורי בכל אופן). אבל מה שכן, זה נראה כמו מן ניסיון למשוך קצת תשומת לב, או שאולי הם הולכים הפוך על הפוך? אולי בגלל שהם הצליחו בלי התקשורת, איתי יוצא בהצהרות כאלה בקטע ציני? אי אפשר לדעת... הריאיון הולך ונראה כמו מן ויכוח, המראיין שואל שאלה נורא מעליבה לדעתי: "יש לך בעיה עם זה שאתה מזייף ושאתם לא מנגנים כמו שצריך?" זה נראה כמו ריאיון שכונה קיצר ואני לא חושבת, כמה שזה כאילו "ברור לכולם" שהוא צריך לצאת בהצהרה בעיתון שיש להם בבית חומר טוב..חחחחחחחח קצת לא מכובד אבל סבבה
אה ו תודה על התגובה הסימפטית

עדיין מסכימה.

המראיין היה דפוק- אבל גם זה קורה. אז סבבה, ראיון מאכזב. קראנו, הפנמנו והתגברנו. בואו רק נקווה שפעם הבאה הוא ילך קצת יותר טוב. אני אישית חושבת שהמראיין מקנא בהצלחה המיידית שבית הבובות זכו לה בלי התקשורת. כולנו יודעים שבית הבובות היא אחת הלהקות (אם לא הלהקה) הכי טובה בכל הזמנים (לדעתי, לפחות). אני חושבת שיש להם חומד מדהים, והם מרגשים אותי כל פעם מחדש. ואז מה. אני אגב לא שמתי לב בכלל שהם מזייפים. ואם הם כן, יופי לי. זה לא מוריד מההופעה שלהם כי ההופעה שלהם מדהימה בטירוף. 3>

זוהרים

New member
אני תמיד אמרתי שהם זייפנים

עד שבאתי להופעה וראיתי שהם ממש ממש לא

kaktusa

New member
אני לא חושבת שזו זייפנות.

אמיר דווקא שר די מדוייק. מה שלי בכל אופן די הציק בהתחלה, זה מעין.... איך לקרוא לזה, מונוטוניות? המורה שלי לספרות הגדירה את זה "יפה אבל משעמם". אני לא חושבת שזה משעמם. אבל יש משהו מציק בשמיעה ראשונה.

שניר1984

New member
אוי נו באמת.......

נפגעתם מאיך שציטטו את איתי בראיון לעיתון? תעשו לי טובה....

המאמר...

איתי שיף מבית הבובות מקבל המון פתקים מבחורות וישמח לעשות את זה גם עם עיוורת (בתנאי שהיא נראית כמו קים בייסינגר). כמו אלוהים והקריירה של צביקה פיק, גם בית הבובות פועלים בדרכים מסתוריות. זה התחיל כשמועה על אלבום אנונימי שהפך ללהיט אצל המוצ'ילרים, נמשך כאלבום זהב מפתיע, להיט פלייליסט ענק בשם 'סיגפו' ומועדונים מפוצצים, ועלול להסתיים כאחת המניפולציות הגדולות של השנים האחרונות. "זה נראה כמו מניפולציה על המדיה", אומר איתי שיף (29) מבית הבובות, "אבל אם הייתי יכול לתכנן דבר כזה הייתי היום מנהל אסטרטגי בקמפיינים של קוקה קולה. אף אחד לא ידע מי אנחנו, אנשים חשבו שהקלטנו את האלבום הזה בכלא או בטיול שלנו בקולומביה". אם הייתי משתיל מצלמת וידיאו בטיול שלכם בקולומביה, הייתי יכול למכור ל'פנאי פלוס' תמונות בסגנון קייט מוס? "אנשים חושבים שקולומביה זה הפירוש המילולי של קוק, אל אני יכול להגיד לך שלא ראיתי שם יותר קוק מבארץ. בשביל קוק אתה לא צריך לנסוע עד קולומביה. חוץ מזה, בכל דרום אמריקה יש סמים טובים ומעולים ובקולומביה מצאנו הרבה יותר מסטלות. זה כמו שלא צריך היום להוציא כל כך הרבה כסף כדי לנסוע לעשן באמסטרדם, בוא אלי הביתה ותגיד לי אם זה חומר פחות טוב". ספר לי עוד משהו על קולומביה. "תשמע, זו התהוללות מטורפת מה שהולך שם. כוסיות-על נופלות לרגליך ומחכות שתושיע אותן, והישראלים עושים הכל מהכל. אבל לי אישית אף פעם לא היה חסך בבחורות, במיוחד עכשיו כשאני על הבמה". מה קורה אחרי הופעה של בית הבובות? "אנחנו יורדים לקהל ואני מקבל פתקים מבחורות. יש לי אוסף פתקים עם שמות, טלפונים וסיסמאות. אתה יודע, כמו 'תעשה לי ילד' או דברים קצת יותר קיצוניים שאני לא יכול להגיד בעיתון. אבל אין כתובת אף פעם, זה לא ברמה של רק תגיע". אתה יכול לקרוא לנו פתק אחד? "הנה יש לידי כמה: 'לאיתי, אהבתי הכל, אשמח מאוד אם תתקשר'. הנה עוד אחד, גם פשוט: 'לאיתי, בפעם הבאה שאתה בצפון...'". איך אתה מעדיף את המעריצות שלך? "אני צריך שהחזה שלהן ייראה טוב, אני מעדיף בחורות עם חזה גדול. פעם חשבתי שאני יכול להגדיר את החיצוניות של הבחורה שאני אוהב, אבל הבנתי שטעיתי. יש כל כך הרבה דברים שונים שמושכים אותי. אפילו אם תבוא עיוורת שאני אוהב איך שהיא נראית, אני אהיה איתה. מה, אם קים בייסינגר הייתה דופקת אצלך בדלת ומבקשת חלב והיית אומר לה קחי הוא על השולחן והיא הייתה אומרת לך שהיא עיוורת, היית אומר לה שאתה כבר לא רוצה אותה?" יש בזה משהו. אתה חושב שיש מקום לבובה מתנפחת בבית הבובות? "אין לי בובות מתנפחות. אין לי צורך בבובות מין, אני מעדיף את הדבר האמיתי. בשביל זה יש לי להקת רוק". יש לך בעייה עם זה שאתה מזייף ושאתם לא מנגנים כמו שצריך? "אני חושב שאין זמר שלא מזייף בהופעה חיה, זה חלק מהתרגשות, זה חלק מסאונד. אם אני זייפן מטבעי? אני לא חושב. אני מנהל פיתוח קול ובמאי של להקת חיל חימוש!". לסיום, אם החיים שלך היו תלויים בזה, היית מלקק דבש מהשיער של מוש בן ארי? "אתמול מוש בא אלינו אחרי ההופעה, וואו, אני רק חושב על לשים לו דבש על השיער. זה לא הללקק דבש מהראסטות, זה הלחיות עם זה אחרי זה, אני לא חושב שזה דבר שהייתי יכול לחיות איתו. אם הייתי צריך ללקק דבש מהראסטות של מוש בן ארי או למות, הייתי מפקיר את עצמי לחסדי האל".

polekiko

New member
אויש נו...

אתם לא קולטים שזה ראיון הומוריסטי? בסך הכל המראיין עשה צחוקים ואיתי זרם איתו. יכול להיות שהוא התכוון למה שאמר ויכול להיות שלא זה לא משנה ולא מוריד מהם!!! ובכל זאת, כמה שאתם חושבות- איתי הוא בנאדם של מערכת יחסים(וכל זה...) תכלס, זמר, אמן, מלך העולם... הוא עדיין גבר... ודברים כאלה עוברים בראש של גברים...מה לעשות ככה אלוהים ברא אותנו... בקיצור... לא להתרגש.

תכלס.....

אני מכירה את המצב מקרוב ידידים חברים וכו'. איתי גבר גבר ושום דבר לא יוריד מהערך שלו (שאצלי בסולם מאחד עד עשר איתי באנטרטיקה). אז סבבה. ראיון וואטאבר. איתי הכי מדהים בעולם. וגם אם הוא אמר את זה בצחוק וגם אם הוא התכוון לזה, זה לא משנה למוסיקה שלהם. 3>

eladi88

New member
חחחחחחחח הומוריסטי אתה קורא לזה...

אתה קורא לזה הומוריסטי כי אתה מכיר את האופי של הלהקה...ואולי גם את איתי... אבל מי שלא מכיר את הלהקה וזה הרושם שהוא מקבל עליה...לא נראה לך שזה לא הרושם שהוא אמור לקבל?!?! מי זה המראיין החמור הזה מי!?!

תאכלס תתחילי

עכשיו אני גם מסוקרנת.... ובקשר למה שאיתי אמר או לא אמר, אני חושבת שרק הוא יוכל לענות לנו על זה מתי שהוא יכנס ויהיה לו זמן, ונקווה שזה באמת יהיה בקרוב כדי שלא נתחיל לשפוט אותו לא נכון, כי אחרי הכל איתי הוא בנאדם לפני כל דבר אחר.... תחשבו איך אתם הייתם מרגישים, אז דיי

למעלה