מישהו ראה את 7 לילות?

../images/Emo2.gif

אופס, רק עכשיו זה הראה לי את התגובות הנוספות כגון של איתי, אז אל תשימו לב =\

itaishiff

New member
תגובה שלי....

אני לא יודע אם להתחיל את התגובה בהתנצלות מטורפת או בהלם מוחלט. אין לי ספק שלמי מכם שמכיר אותי באופן אישי, ההודעה הזו מיותרת, אבל לאילו שלא, המילים הבאות בשבילכם.. הציטוטים שנכתבו רחוקים מהמציאות כמו שאני רחוק מהנאמר בהם.. אין לי אפילו כוונה להתחיל להתייחס לפרטים, הכל שטויות שיצאו מתוך חיפוש מייגע לכותרת צהובה. אני מקווה שאתם מבינים למה אנחנו לא אוהבים להתראיין.... סליחה לכל מי שנפגע.. אוהב איתי

שניר1984

New member
זה היה ברור איתי

אני אישית לא לקחתי את זה ברצינות את מה שהיה כתוב שם, זה לא נשמע כמוך, אמנם אני לא מכיר אותך אישית אבל משיחות קצרות איתך ומראיונות שנתת בתקשורת היה נשמע שזה לא הסגנון שלך לדבר ככה. בגלל זה גם כתבתי בהודעה מקודם "אוי נו באמת..." כי זה לא נשמע רציני כל הכתבה הזאת

זה נראה מדבריי שאני נפגעתי?

לכל אלו שחושבים שנפגעתי או התרגשתי, חחח ממש לא!
כמו שאמרתי, זה בטח עיוותים של העיתון, ואם לא - זה גם לא ענייני ושכל אחד יחייה את חייו סתם, חבל כאילו שככה ריאיון בעיתון, משהו שכן יכול לתת קצת חשיפה בכיוון החיובי - ככה יוציא את הלהקה הזו, שאני באמת חושבת שעושה מוזיקה ונותנת הופעה כמו שצריך. וכשאני אומרת חבל, אני מתכוונת מהצד של מי שמעריכה אתכם, ובאמת חושבת שמגיעה לכם המון חשיפה חיובית! באמת היה נראה קצת חשוד שככה נכתב... הכל נאמר באהבה. יומטוב!

איתי

כולנו די שיערנו שזה לא באמת מה שנאמר בראיון. כמו שכתבתי בהודעות הקודמות, אני באמת מאמינה שאתה בנאדם מאוד ישר וכנה וכל שאר הדברים שהיו כתובים שם. אבל מצד שני אני מסכימה עם "עוצמת עיניים" שלמרות שאנחנו יודעים שזה לא אתה, יכול להיות שאנשים אחרים ייפגעו וככה יהיה לכם רק פרסום שלילי. ואגב, בקשר לקוקאין. מה שכתבו שם הוא דבר מאוד מסוכן ויכולים להפליל אותך סתם ככה בגלל שטויות כאלה. תיזהר!! הכל מאהבה, סיון.

ofekgg

New member
היי איתי..לא הצלחתי לשלוח לך הודעה

פרטית,אז אני כותבת את זה כאן. אז דבר ראשון, אתנצל, אני שולחת את המייל הזה מהשם משתמש של אחי הקטן[כך שכל מה שכתוב בפרטים,אין לו שום קשר אלי
]. אני תלמידת י'ב בתיכון בר"ג. לא מזמן התחלתי לשמוע את המוסיקה שלכם, ואני נהנת מכל רגע. אני לומדת במגמת תקשורת וצריכה השנה לעשות סרט דוקומנטרי באורך של 7 דק'. שאלתי היא..האם אתה רוצה,והאם יש לך את הזמן להשתתף בסרט שלי? שאעשה אותו עליכם? על בית הבובות. אשמח לקבל ממך תשובה בהקדם. [אם זה באמת איתי ולא איזה מתחזה משועמם שלו..] תודה ויום נפלא, רונלי [email protected]

mory89

New member
אממ

אני חושבת שבאמת ללא שום ספק מה שאמרת כאן נכון. אבל רק בגלל שלא כולם מכירים אותך כמוני וכמו עוד רבים אחרים מהפורום, ומסתכלים על זה ככה, מקבלים רושם קצת שונה עליך. בכל מקרה. מבינה אותך, ואני לא חושבת שיש ממה להפגע. עדיין מעריצה ומעריכה, כמו תמיד.

rising sun

New member
בולשיט!:]

צאו מהסרט....דברים יצאו מהקשרם..זה כל הסיפור. זה הרי ברוררררר שאיתי לא היה אומר דברים כאלו... תענו לי על שאלה אחת..אותם אנשים שיוצרים את המוזיקה הזו ונותנים את היחס החם הזה ותמיד יודעים איך לגעת בקהל יכולים באמת לדבר בצורה כל כך שטחית??? תעשו לי טובה... תקשורת...יעשו הכל כדי להשיג רייטינג..מה שתמיד מושך זו רכילות צהובה מסוג ז' כמו זו. אז קאט דה בולשיט:]אל תהיו תמימים מידי. יאללה סוף שבוע רגוע לכולנו.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נו באמת ../images/Emo3.gif

עיתונים הם סתם קקות... כולנו הרי מכירים את האיתי האמיתי ^^ בימינו שווה לפתוח את העיתון רק בשביל הסודוקו.

talba3

New member
ועל מאמר זה נאמר...

"ביופי שלא עולה על הדעת, לאבד את העישתונות" כן.. כן... המראיין או העתיון קצת איבדו את העישתונות ואנחנו כולנו מאמינים לאיתי אז יאללה עברנו את הכתבה המעפנה הזאת ורק שתיהיו לי בריאים.

eladi88

New member
הכתבה../images/Emo70.gif

בניגוד להדר שאמרה שהיא תסרוק...אבל כנראה שהסורק שלה לא פועל אז היא מתרצת שהיא קנתה מעריב...אני סרקתי [הדר תודי שהסורק שלי יותר טוב!! תודי!!
] אז הנה הראיון הניבזי שהתפרסם לו http://img15.imageshack.us/img15/7536/scan99990yp.jpg קישור

eladi88

New member
אני? ../images/Emo2.gif מה פתאום!

חחחחחחחחחחח תעשו חיפוש כמה פעמים כתבתי את הכותרת הזאת להודעות שלי...יותר מידי נראה לי

למעלה