מישהו ראה את SAW ?

• פותח הנושא ImZ
  • פורסם בתאריך

ImZ

New member
מעניין אותי מה חשבתם עליו, אני גם

ראיתי, ובהתחלה חשבתי "וואו, איזה גאוני" אבל אחרי כמה דקות חשבתי על זה, וזה לא סרט כ-ז-ה גאוני, ואגב, השחקנים פשוט משחקים בו נורא, אני כבר יכולתי לעשות את זה יותר טוב....

intengo

New member
צודק...

לדעתי מדובר בגירסא אלימה יותר לסרט "קיוב". בסרט הזה כבר היינו, אני לא מבין את כל ההתלהבות.

ע ד י ד ע

New member
אני ראיתי..

לפי דעתי, השחקנים משחקים מעולה, סרט גאוני, הלוואי שיצאו עוד כאלו! שווה את הכסף לקלונוע..

dk171

New member
לא חושב בדיוק כמוך...../images/Emo12.gif

הסרט גאוני שממש גורם לך גם טיפ טיפ לחשוב ולתענין בסרט קצת יותר מ-בוווו (עיני ערך הטינה :)) או מכל סרטי אימה אחרים שאני מכיר. לדעתי השחקנים בסדר גמור...-יכולה לשחק יותר טוב הרווח כולו שלנו
לכי לאודישן!

itamar argaman

New member
מסכים עם השאר

משחק מעולה לדעתי, וחולני כמה שיותר, ככה יותר טוב.. ד"א, אמרו לי כבר שההגבלה תיהיה מגיל 17.. ,(אמור ליהיות מגיל 16 בעיקרון..) אבל מה איפכת לי?! אני כבר ראיתי!!

BrightDarkness

New member
אני אהבתי מאוד את הסרט הזה...

בכלל...זה הסרט הכי טוב שראיתי בשנה האחרונה (זה ושר הטבעות) ....בכל מקרה...אהבתי את זה...זה היה שונה מכל שאר הסרטים..זה היה מותח ומלהיב ובכלל לא צפוי...וסוף מגניב...פשוט מצוין...

uriya1

New member
מסכים לגבי המשחק ../images/Emo45.gif [../images/Emo58.gif

SAW, כמו רבים מסרטי האימה, הוא סרט אלמוני שהגיע מקטן, כך שסביר להניח שקאסט השחקנים שלו לא יהיה מי יודע מה. אבל אני לא מסכים עם זה שהסרט לא גאוני - קודם כל, הסוף השאיר אותי עם פה פעור. לעולם לא הייתי מדמיין שהגופה חיה. ובכלל, כל הניסויים האלו שחולה הסרטן עשה הם גאוניים כשלעצמם

ImZ

New member
אז אני חייבת לומר שדווקא עלה |ספויל

בדעתי שהגופה בחדר תהיה חיה, מכיוון שהייתה נטייה בסרט לתת הרבה תיאור לגבי הרציחות, וחיכיתי שייתנו פרטים על האיש המת באמצע החדר, וככל שעבר הזמן ידעתי שהוא בעצם לא מת. זה היה מאוד צפוי.

../images/Emo58.gif

בהתחלת הסרט, כשאדם מתעורר ורואה מולו את ד"ר גורדון, הוא מוצא בכיס שלו קלטת טייפ וגם לד"ר גורדון יש אחת. הרוצח מסביר להם את כללי המשחק ואז הוא מתייחס אל האיש ששוכב במרכז החדר: "When there is that much poisen in your blood, the only thing left to do is to shoot yourself in the head". כלומר מבינים שלאיש היה רעל בדם ולכן הוא ירה בעצמו.

ImZ

New member
זה עדיין לא מספיק מפורט כמו ברציחות

האחרות.

uriya1

New member
אבל לא דיברת על הרציחות האחרות,

דיברת על הגופה שבחדר.

ImZ

New member
התכוונתי שציפיתי שייתנו ../images/Emo58.gif

יותר פרטים על הגופה בחדר, כמו שנתנו המון פרטים על הקורבנות האחרים של הרוצח (אתם שוכחים שהצופים לא יודעים שהגופה היא בעצם הרוצח). בגלל שלא נתנו הרבה פרטים על הגופה, אז חשדתי שיהיה איתה משהו, וככל שעבר הזמן, התחלתי לחשוב גם שהוא לא מת בכלל.

BrightDarkness

New member
נראה לי שרק לך זה היה צפוי כל כך

כי כל מי שראה איתך את זה בכלל לא חשב שזה יקרה...

למעלה