מישהו ראה היום

לירונר

New member
אני מניח שגם אם מישהו ראה...

אז כבר מאוחר מדי כדי להגיד לך להקליט

Neta558

New member
ככה שוברים מסורת?

מה קרה לשרשור "גם אני פספסתי את הפרק" של יום שישי?
ולא תאמינו, אחרי ששבוע שעבר ראיתי את הפרק, השבוע יצא שהקלטתי אותו. *המומה מעצמי שבוע שני ברציפות*

dylan

New member
גמני פספסתי את הפרק!

אולי תהממי גמותנו עם סיכום פרק שני ברציפות?

Neta558

New member
אבל עוד לא ראיתי

אולי אני בכלל לא אראה, ככה אני ארגיש חלק מהפורום

dylan

New member
אמממ..

*לא שם צחוק בכותרת כדי לא להתחיל עוד צחוקיאדה*
פורום תא"ו
בההה איתך.. נו, אנחנו חייבים סיכום פרק ואת היחידה כנראה שיכולה לספקותו! את הניאו/ישו/משה/נטע התרנגולת בחוף הכרמל שלנו!

Neta558

New member
../images/Emo25.gif

על ענין נטע התרנגולת
אפשר לראות מחר יחד את הפרק בצומת בילו.

dylan

New member
../images/Emo25.gif

על ענין ה
או אצלי.. אבל אני צריך עוד לבדוקתזה.. אדון חשמלאי אמור להגיע מחר בבוקר.. אבל רק בתנאי בכל זאת את עושה סיכום פרק
אה, רוצה לשמוע משו מצחיש? לרגע חשבתי לכתוב לך שאולי כדאי להעביר את הדיון הזה למסרים או לאייסי כי הוא
לפורום..

Neta558

New member
../images/Emo6.gif

זה כל מה שיש לי לכתוב... אה, ואני תיכף אלך לראות את הפרק עם דף ועט ואכתוב הערות בזמן הצפיה. אולי בכלל אני אעתיק את כל התסריט, אוסיף הוראות בימוי ואלקט תמונות נבחרות

dylan

New member
../images/Emo46.gif בלי צחוקים בכותרת../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

רעיון נפלא
סוף סוף הבנת שלא תהיי לעולם חלק מהפורום.. חיחי..

Neta558

New member
רגע, באיזו שפה?

אתם מעדיפים אנגלית או עברית? (לא דילאן, אני לא מתרגמת לך את התסריט לצרפתית!)

h e n y

New member
*אהמממ*

לא נראה לכם שהגיע הזמן לעדכן אותי בפרק של יום שישי
או במילים אחרות: נטע
{תירוצים בסגנון: "לא ראיתי, אין לי כוח" לא יתקבלו
}

Neta558

New member
סיכום הפרק של יום שישי../images/Emo70.gif

בתחילת הפרק נינה מופיעה במשרד עם תסרוקת זוועתית ומייעצת לכולם לא להגיד לספרית שלהם שהתחת שלה נראה שמן במכנסיים שהיא לובשת. מאחר שמדובר בערב הגראמי, ויקי מציעה לנינה לסדר לה את השיער ומספרת שבעברה היא עבדה במספרה. בבוקר שלמחרת נינה מגיעה למשרד ומתקבלת במחמאות על ההופעה שלה בטקס. מאיה מתלהבת מהיכולת של ויקי ומבקשת ממנה שתסדר לה את השיער לפגישה שיש לה בערב. ויקי מסכימה לעשות את זה בזמן שהיא אמורה לעשות עבודה בשביל ג'ק. בינתיים מגיע למשרד nina-male-thorn - גבר שלבוש כמו נינה שמבקש לשחק את דמותה במופע דראג. בזמן שמאיה הולכת לקרוא לנינה, פינץ' מתחיל עם הנינה-דראג. נינה מגיבה באופן משעשע לנינה-דראג, אבל ברגע שהיא שומעת על ענין המופע היא מתלהבת כצפוי ושמחה שהיא נהפכת לgay icon. היא מסתובבת עם הנינה-דראג (נארה לי שקראו לו רוברט) ועוזרת לו להכיר אותה ולהתכונן למופע. אליוט מגלה שהחיים שלו בבלגאן, הוא מתלונן בפני פינץ' שאמא שלו כועסת עליו, הוא יוצא עם שתי נשים ולא זוכר מי זו מי ויונה מעירה אותו כל יום בחמש בבוקר. פינץ' מציע לסדר לאליוט את כל הבלגאן ולוקח ממנו כל מיני פרטים. בין היתר מתברר שההורים של אליוט הם דודנים מדרגה שניה, או משהו שכזה. פינץ' מסדר את כל הבעיות של אליוט בדרכים הפינצ'יות שלו, ובתמורה קונה לעצמו כורסת עיסוי על חשבון אליוט. אליוט מתעצבן ומחליט לא להעזר יותר בפינץ', מה שגורם לחיים שלו להסתבך בחזרה. כשאמא של אליוט ושתי החברות שלו מגיעות למשרד וצועקות עליו מכל הכיוונים, פינץ' שוב מורח את כולן בשקרים ושטויות ומסדר לאליוט אמא אוהבת ושתי נשים שמתחרות מי תענג אותו יותר (ולעצמו-את כרטיס האשראי של אליוט). תחביב התסרוקות של ויקי מתפשט והמשרד שלה הופך למעין מספרה קטנה. כשמאיה רואה את זה היא מזכירה לה שהיא בכל זאת עובדת במגזין, וויקי אומרת שהיא חושבת לעזוב ולחזור לעבוד במספרה. מאיה תומכת בה כמובן כי "כל אחד צריך לעשות מה שטוב עבורו" ושאר אידיאלים קיטשים של מאיה. כשויקי הולכת לג'ק להתפטר, הוא נותן לה נאום "את כמו חלק מהמשפחה כאן" ומשכנע אותה לא לעזוב. מאיה דוחפת את האף גם לשם ומסבירה לג'ק שהוא צריך לחשוב על מה שטוב לויקי ולא רק על עצמו, ג'ק מצליח איכשהו להבין את זה, מדבר שוב עם ויקי והיא עוזבת. (אגב, מי זאת בכלל?) נינה הולכת עם נינה-דראג למופע. מאחורי הקלעים הוא אומר לה שכואב לו הראש, אבל הוא לקח שני אספירין מהארנק שלה והוא בטוח שהוא מיד יהיה בסדר. מאחר שנינה רק השתמשה באריזה של אספירין כדי להעביר את הכדורים במכס, נינה-דראג מתעלף ונינה עולה לבמה להתנצל על כך שהמופע לא יתקיים. כשהיא מתחילה לדבר, הקהל מריעה לה בתשואות נלהבות והיא מגלמת את עצמה במופע דראג. היה פרק ממש מוצלח, היו מלא דברים קטנים ומצחיקים לכל האורך, אבל הסיכום נראה לי ארוך מדי גם ככה

pini430

New member
אחלה סיכומישיין../images/Emo127.gif

אבל איך..איך יכולתי להחמיץ את רגע עזיבתה של המכשפה הכלבה הזו
איך

Neta558

New member
מי זאת בכלל?

לא ראיתי המון פרקים באמצע, אני לא זוכרת מי זאת ומאיפה היא צצה...

pini430

New member
אוקיי אז ככה..../images/Emo26.gif

בפרק הראשון של העונה הזו ג'ק מרגיש שהוא מאבד את הקשר שלו עם הקוראים .. המכירות של "בלאש" יורדים וזה מאוד מטריד את ג'ק
...שיוצא מהמשרד מהורהר ואז הוא רואה את המכשפה הזו,ויקי
קונה כמה מגזינים..ואז חוזרת בה ומחזירה את העיתון "בלאש" למוכר אז ג'ק שואל אותה בתדהמה למה היא לא קונה את בלאש ואז היא עונה שהעיתון מנותק מהמציאות,ובלה בלה.. ג'ק משום מה מתלהב ממנה ומחליט להעסיק את הכלבה..כולם לא סובלים אותה מאיה בטוחה שג'ק מעסיק אותה בגלל שהוא רוצה לשכב איתה.. אליוט מתוסכל מזה שבניגוד לדוגמניות
שהוא מצלם היא לא שמה עליו.. ופינץ כמובן מקנא בקשר הטוב שלה עם ג'ק שמהווה בשבילו דמות אב..
שמה האמיתי
אגב הוא RENA SOFER

למעלה