מישהו ראה היום

לירונר

New member
אני לא מאמין שהפסדתי את הפרק הזה../images/Emo70.gif

זה נשמע פרק היסטרי ברמות על
דילן מתוקי, נכון שתקליט לי כשיהיה את זה שוב

dylan

New member
יאי../images/Emo70.gif סיכומצויין../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

באמת נשמע פרק מצויין! מזל שמחר תביאי אותו איתך
בגלל שהצטרפת מאוחר יחסית לפורום נסלח לך שקראת לחדשה בשם שלה, אבל שזה לא יקרה שוב! החדשה הצטרפה ל"בלאש" בפרק הראשון של העונה החדשה (ומאז כולנו שונאים אותה ויום הצטרפותה הוכרז רשמית כ"יום המוות לחדשה" (חיחי.. כמו ים המוות רק עם יום במקום ים) ובו נערכים בכל העולם טקסים נפלאים שכוללים שריפת תמונות, זריקת חצים על החדשה מקרטון, הכנת ארונות קבורה ע"פ מידותיה ועוד ועוד.. כדאי להביא גם ת'ילדים), ג'ק פגשותה ברחוב כשהיא העבירה ביקורת על 'בלאש' והחליט שהיא בדיוק מה שהמגזין צריך בשביל להתרענן ולהתחדש.. לירונקה (
), ברור שאני אקליט בשבילך (אם זה ישודר שוב) אבל לנטע כבר יש עותק מוכן משלה!

h e n y

New member
וואוווווו וו

אף פעם לא חוויתי סיכום כול כך ארוך וממצא
{אפילו עוד מהימים שפיני כתב לנו סיכום
} טנקס

לירונר

New member
רגע רגע רגע ../images/Emo70.gif

"מחר תביאי אותו"
ככה אתן נפגשות וזוממות לכן לאור יום ולא מזמינות אותי
כונפות
לא יפה

dylaneta558

New member
אל תי../images/Emo19.gif אין קלטת!

אנחנו יושבות כאן בנס ציונה הע-נ-ק-י-ת (חיחי), נטולות קלטת. אתה מוזמן להגיע, אבל בודאי תתקשה למצוא את המקום בלי ללכת לאיבוד במרחבים הגדולים (של ראשון). חייבות לזוז, סכנת העלמות פתאומית רובצת על חצי מאיתנו ע"י החצי השני... פאו פאו!

dylaneta558

New member
אהה.. יש קלטת אבל החצי שבסכנת

העלמות (הידוע גם כ"החצי הלבן") שכחותה בבית!

dylaneta558

New member
לא שכחותה!!!

החצי הלבן החליטה באופן מודע לא להביא את הקלטת כי היא ראתה את הפרק אתמול! (ואפילו כתבה סיכומצוין) חוץ מזה, החצי השחור אמור לסיים את קטיף הכותנה לפני שיקבל זכויות נוספות. (הוא כרגע יוצא לשדה ולכן לא תנתן לו זכות התגובה. מישהו רוצה חולצה?)

לירונר

New member
את האמת ../images/Emo35.gif מגיע לכן...

שתי זקנות רכלניות שרוצות לצפות בפרק הכי מצחיק בעונה (שנינה
שלי במרכזו), ולא מזמינות אותי
אפילו את זה אתן לא מחשיבות כמתנת הומולדת

dylan

New member
נטע אשמה בהכל.. תמיד!

היא רוצה להיות המנהלת היחידה בסביבה.. למה אתה חושב שהיא לא לקחה אותי למפגש מנהלים? כדי שאני לא אראה שיש עוד מנהלים ואפילו טובים ממנה..

Neta558

New member
תגידו, שניכם נפלתם על הראש?

לירון-איך ראינו את הפרק אם לא הבאתי את הקלטת? ודילאן-אני רק מחכה ליום שתראה מנהלים אחרים ולא אותי, פשוט לא מצליחה להפטר ממך!

לירונר

New member
תשלחי אותו אליי !!!

ממזמן רציתי להניח את ידי עליו ולבצע בו מעשים (לאו דווקא טובים
)

לירונר

New member
לא נטע...

לשם שינוי הכוונות לא היו כחולות הפעם. מעשים רעים זה באמת מעשים רעים

למעלה