20 שקל?! איפה??
® ®NuLy® New member 6/2/06 #13 ../images/Emo205.gifחייייי זה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo205.gifחייייי זה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
K keisamit New member 6/2/06 #18 אוי איימי לי צוחקת! ../images/Emo187.gif זה קצת נדיר, לא? חמוטה שכמותה.
E EnchantedS New member 6/2/06 #26 חחח לא, איימי צוחקת זה כמו ג'רארד צוחק. בתמונות סתם, לא בתמונות מיוחדות.
K kati666 New member 6/2/06 #16 הו,ראיתי את זה. זה יפיפה זה היה על פוסטר של משהו שלהם לא?,דיוידי או הופעה.יש לי את זה במחשב איפהשהוא.
הו,ראיתי את זה. זה יפיפה זה היה על פוסטר של משהו שלהם לא?,דיוידי או הופעה.יש לי את זה במחשב איפהשהוא.
ל למון ליים1 New member 6/2/06 #27 הוו אני מכירה את המשחק הזה! פעם אחת צפיתי בסייברנט [מה אל תסתכלו עליי ככה. היה לי משעמם] והסבירו על זה! זה...ממ...כזה קוף שהולך אבל למעלה יש לך כזאת מסילה שמראה איזה צליל לעשות כדי שהוא ימשיך להתקדם בלי להיפסל. נגיד לעשות דפיקה אחת בתוף הימני/השמאלי. או מחיאת כפיים. או לתופף על שנייהם מהר כזה. מין משהו כזה X_X
הוו אני מכירה את המשחק הזה! פעם אחת צפיתי בסייברנט [מה אל תסתכלו עליי ככה. היה לי משעמם] והסבירו על זה! זה...ממ...כזה קוף שהולך אבל למעלה יש לך כזאת מסילה שמראה איזה צליל לעשות כדי שהוא ימשיך להתקדם בלי להיפסל. נגיד לעשות דפיקה אחת בתוף הימני/השמאלי. או מחיאת כפיים. או לתופף על שנייהם מהר כזה. מין משהו כזה X_X
G GUILTY New member 6/2/06 #30 היי מגניב. זה יותר טוב מהלוח הזה שרוקדים עליו. ואין לך מה להתביש גם אני רואה עם אחי לפעמים סייברנט יש שם דברים מענינים.
היי מגניב. זה יותר טוב מהלוח הזה שרוקדים עליו. ואין לך מה להתביש גם אני רואה עם אחי לפעמים סייברנט יש שם דברים מענינים.