מישהו ראה

הפוך, גוטה, הפוך

אנשים אינטליגנטים ורגישים לא מתלהבים לקחת על עצמם תפקיד שיתבע מהם כ"כ הרבה בעבור השכר הנקוב. מי כן? שליחותיים אמיתיים (מיעוט קטנטן שגם כן לא מי יודע מה מצליח לשרוד), ו... אנשים אחרים, פחות אינטליגנטיים, פחות רגישים, עם פחות אלטרנטיבות, עם הרבה יותר רגשי נחיתות, והרבה יותר אגו. אנשים שרוצים להרגיש יותר חכמים וצודקים, הרבה יותר משהם באמת. אנשים שבונים עצמם על התנשאות, בשביל להרגיש טיפה פחות נחותים. אנשים שרוצים להאמין שהם יודעים יותר טוב מכולם מה הכי טוב בשביל כולם, ואם מישהו מעז לא "לשתף פעולה", הוא פוגע להם קשות באגו, וצריך לשלם על כך. אנשים כאלה לא צריכים מניע (לזה ודאי התכוונת, לא ל"אליבי"), וכאדיוטים השימושיים שהם, הם משרתים מניעים ציניים יותר, ניתנים יותר לכימות, של כאלה שמרוויחים הרבה יותר (היינו מנכ"ל נעמ"ת).

אהה עכשיו הכל ברור!

מעניין. את ממש מכירה אותנו אחד אחד ועוד הכרות כל כך מעמיקה. רק אדם צנוע ונעלה יודע לדייק כל כך בהגדרה של ציבור שלם. אין ספק שזה דורש אינטלגנציה מופלאה. התכוונתי לגמרי לאליבי (למרות נחיתותי האנטלגנטית אני עדיין יודעת מה זה אליבי) אני לא מכירה את מנכ"ל נעמ"ת ולמען האמת אין לי שום שיג ושיח איתה ןמעולם לא היה לי ואני עובדת סוציאלית כבר 25 שנה. אין לי מה לומר לזכותה או לגנותה.
אני פשוט באמת לא מבינה מה יש לך לחפש בפורום של אנשים שלדעתך כל כך נחותים עם רגשי נחיתות וכל הניתוח הפסיכולוגי המעמיק הזה, מלבד קנטרנות ילדותית וגילוי של בורות ממשית במקצוע עצמו ובמה שהוא כולל. זה נראה לי סתם תחביב שלך בפורומים. אילו לפחות היית עקבית ורצינית... כשימאס לך המשחק הזה עם העובדים הסוציאלים כניראה תעברי להשמיץ את רוכבי האופניים או להטריד את פורום הרוקמות על גרעיני אבוקדו.
בהצלחה עם זה.

רוקמות למיניהן אינן מזיקות לאיש

רוכבי אופניים מסכנים בעיקר את עצמם. נשים כמוך, יקירתי, מחזיקות באחד התפקידים הרגישים ביותר, וללא כל הכשרה והתאמה לכך. לנוחיותך, צירפתי את פירוש המילה אליבי.

אני לא יקירתך אבל...

וואו אילו קביעות נחרצות. נשים כמוני! אכן זכור לי שהכרת אותי לעומק מילדותי ושעברת על כל תעודות ההכשרה שלי ובוודאי שדיברת וראיינת את כל מטופליי. התרגשתי מאוד מדאגתך לנוחיותי אך הלינק שלך לא עבד. אל דאגה התכוונתי בדיוק לאליבי בין אם זה נראה לך ובין אם לאו.
נשים כמוך לעומת זאת עושות שרות דוב ( ויסלח לי הדוב על ההשוואה) לנשים ולגברים כאחד וכל זאת סתם מתוך חוסר חיים משלהן.

האגו שלך לא מאפשר לך להודות

אפילו בטעויות שפה טפשיות. אז לא ידעת עד היום מה משמעות המילה "אליבי" וחשבת שהיא אומרת משהו בסגנון של מניע לביצוע הפשע, בעוד שמדובר בטיעון הגנה שאומר כי לא יכולת לבצע את הפשע, שכן את יכולה להוכיח שכלל לא היית בזירה. אז לא ידעת לאיית את המילה "איך". קורה. אם אינך יכולה להודות שטעית אפילו בזוטות חסרות חשיבות שכאלה, ואת עדיין מתעקשת בכל מחיר לטעון שצדקת - בולט בגיחוכו ככל שיהיה הדבר, כיצד ניתן יהיה לחשוב כי תעלי על דעתך כי אולי את טועה ותפעלי בהתאם, כשבדיני נפשות עסקינן?

חחחח איזה שעמום

ואיזו התנשאות! אליבי זה לא מניע לפשע אני יודעת את זה לפני שנולדת. בכוונה השתמשתי במילה זו ולא במניע לפשע. מה לעשות שטיפת חוש הומור אין לגבירתי האינטליגנטית...
אני אכן טועה לחלוטין כשאני מבזבזת את זמני על שטויות כאלה, ממש אתך אני רוצה לדון על דיני נפשות...קודם עוד היה לך קצת דמיון משעשע, עכשיו את ממש משעממת ומעוררת רחמים. אפסיק לענות לך כדי שלא אנחר עצמי למוות... את יכולה להמשיך להתנצח איתי כמו תינוקת עם הדווקא ודווקא שלך. אני לא אהיה כאן כדי להמשיל לקרוא זה בטוח.

אשכרה חוש הומור של פקידת סעד

הנחמה היחידה הוא שלאורך כל חייך הייתה לך משכורת שכנראה מאוד הולמת את כישוריך

קודם כל

למען הדיוק אני לא פקידת סעד, וחוש הומור יש לי בשפע משום שאם לא כן בוודאי הייתי פורצת בבכי מר לאור גילוי שלושת כישורי הטרול שלך: ילדותיות/ בורות/ ושיפוטיות ושלשתם בנשימה אחת. אני מקווה שעל כישורייך האלה את מקבלת את השכר ההולם שכן את אכן ראויה לו.

למעלה