מישהו ראה

רועי123456

New member
מישהו ראה

את הפרסומת לאפקט הפרפר ביס 2 כתוב שזה בקרוב פרסומת מגניבה נראה סרט תותח וגם שמעתי עליו ביקורות טובות הוא באמת סרט טוב?שאני ידע אם להקליט אוו לא

angel of dead

New member
ייא זה מזכיר לי....

הוא התחיל פעם בוידאובוקס ביס ורציתי להקליט אותו ואחרי כמה ימים שעמדתי להקליט ראיתי שזה כבר לא משודר שם ומה זה התבאסתי איזה כיף,מחפה על העבר,וללא ספק אני אקליט אותו

montu

New member
אחד היפים...

לפחות בעיני... הוא ממש מעניין וממש טוב... אני מאוד נהנתי

er 4ever

New member
סרט מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בבקשה תודיעו מתי הוא ישודר כשתדעו. תודה

montu

New member
כן זה עם אשטון קוצ'ר

הנה התקציר: איש צעיר נאבק על מנת למחוק את העבר , זכרונות קשים מהילדות. בזמן שהוא עושה את זה הוא מגלה טכניקה שמאפשרת לו לחזור בזמן אל העבר להכנס בתוך הגוף של הילדות שלו ולשנות את העבר לנצח . אבל הוא מגלה שכל שינוי שהוא עושה משנה גם חלק מהעתיד שלו .

אהבתי תסרט

למרות שהרגשתי שהוא קצר מידי (אולי הוא באמת...) ולפעמים הוא כ"כ קופצני שקשה לזכור אותו.

scoti5

New member
טעויות מהותיות בתיאוריה.. ספויילר

לפני שאני כותב משהו לא כל כך נחמד על הסרט, אני רוצה לציין שהסרט מעולה, ללא ספק, ומאוד נהנתי לראות אותו. מומלץ מאוד, תקליט, ללא ספק. אבל(!!!), וזהירות למי שלא ראה, כי אני כותב ספויילרים. ונדון לרגע ברעיון שמעביר הסרט.... שורת הפרסום (TAGLINE) של הסרט היא "שנה דבר אחד, שנה הכל". ובתחילת הסרט רשום שתיאוריית הכאוס גורסת שמשק כנפיו של פרפר (מכאן השם) יכול לגרום לרצף אירועים שישפיעו על צידו האחר של העולם. עד כאן הכל טוב ויפה. והרעיון שמישהו יכול לשנות את העבר שלו - פנטסטי. אבל בואו נודה במשהו אחד: במשפט אחד ששינה כוכב הסרט בילדותו, הוא שינה את חייהם של כל החבורה. הגיוני, לא? בואו נתקדם קדימה... לקטע של בית-הכלא, שבוא רוצה הכוכב להוכיח לאסיר שאיתו שהוא מתקשר עם ישו... הוא חוזר לתקופת ילדותו, שם הוא מצייר את הציור הנורא הזה, שבתחילת הסרט ראינו ולא הבנו למה הוא צייר אותו ולמה הוא איבד את הזיכרון, ואז הוא הולך ותוקע 2 דוקרנים בידיים, כדי לעשות לעצמו סטיגמטה (סימני פצעים איפה שישו נצלב) ואז הוא חוזר והוא עדיין בבית כלא רק עם צלקות. תסלחו לי לקלקל לכם... אבל ילד שרץ מיוזמתו ותוקע לעצמו שני דוקרנים בידיים, לא יחיה חיים בריאים בדיוק, וכאן הסרט מפשל בגדול!! שינית דבר אחד, שינית הכל??? אז אני מניח שלתקוע יתדות בידיים לא משנה כלום. אני רץ לעשות את זה.... ולכל מי שאומר שאני ביקורתי מידי.. יכול להיות... אבל זה חור די ענק בעלילה.

uriya1

New member
אין פה שום בעיה. [../images/Emo58.gif]

כשהוא חוזר לעבר הוא אומנם צעיר יותר, אבל המוח שלו מתפקד לפי גילו הנוכחי. כשהוא תוקע את הדוקרנים בידיים [אני אפילו לא זוכר קטע כזה, אבל ראיתי את הסרט לפני המון זמן, והוא אכן נסגד, ואראה אותו שוב בקרוב, ואני אפסיק עכשיו את הברברת הזאת כי הסוגריים כברא גדולים מידי] הוא יודע למה הוא עושה את זה, הוא מבין שיהיו לזה השלכות בעתיד.

למעלה