רחמנות על הבנאדם!
R RenanaD New member 16/10/05 #26 ../images/Emo12.gif רחמנות על הבנאדם! ../images/Emo2.gif ../images/Emo131.gif
G Gizmo16 New member 17/10/05 #27 למה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif הוא לא ריחם עליי!../images/Emo28.gif הנושאים המביכים היו לפעמים מביכים גם לי
למה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif הוא לא ריחם עליי!../images/Emo28.gif הנושאים המביכים היו לפעמים מביכים גם לי
ס סקייטר גירל New member 13/10/05 #12 אני חולה על החתימה שלך../images/Emo6.gif וההודעות שלך בפוטר משעשעות אותי לפעמים
G Gizmo16 New member 14/10/05 #15 תודה לכל האנשים שאוהבים../images/Emo28.gif את החתימה, אתם ממש מגניבים^^ לא כמו אנשים מסוימים שמבקשים ממני להוריד אותה כי זה מגעיל אותם זבלים, מה, אותי זה לא מגעיל אניוויז תודה
תודה לכל האנשים שאוהבים../images/Emo28.gif את החתימה, אתם ממש מגניבים^^ לא כמו אנשים מסוימים שמבקשים ממני להוריד אותה כי זה מגעיל אותם זבלים, מה, אותי זה לא מגעיל אניוויז תודה
R RenanaD New member 14/10/05 #16 מגעיל אותם? שלא יקראו! ../images/Emo46.gif ../images/Emo131.gif בכיף
R Rachel47 New member 14/10/05 #20 ../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif...אני גם אהבתי אותה ../images/Emo15.gif ורננע.. גם אותי הורס מצחוק שבנים מנסים להבין... ועוד עזבי את זה.. יש את השלבים היותר מאוחרים (הריון..לידה) שאת זה אין מצב שהם בכלל מצליחים לדמיין איך זה... מסכנים...הולכים בעולם ופשוט לא מבינים כלום... ...
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif...אני גם אהבתי אותה ../images/Emo15.gif ורננע.. גם אותי הורס מצחוק שבנים מנסים להבין... ועוד עזבי את זה.. יש את השלבים היותר מאוחרים (הריון..לידה) שאת זה אין מצב שהם בכלל מצליחים לדמיין איך זה... מסכנים...הולכים בעולם ופשוט לא מבינים כלום... ...
R RenanaD New member 14/10/05 #22 חחחחחחח אשכרה ../images/Emo131.gif או כמו התהיה של צ'נדלר-מה כואב יותר: בעיטה בביצים או לידה?!
R Rachel47 New member 22/10/05 #30 ../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif אחחחח זה היה פרק טוב אריקה: "אייייייייייייייייייייייי" צ'נדלר: "כל כך גרוע " אריקה: "אהה ההא..אני חושבת שזה הזמן לבעוט לך בביצים ולבדוק מה גרוע יותר " :_D
../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif אחחחח זה היה פרק טוב אריקה: "אייייייייייייייייייייייי" צ'נדלר: "כל כך גרוע " אריקה: "אהה ההא..אני חושבת שזה הזמן לבעוט לך בביצים ולבדוק מה גרוע יותר " :_D
ק קטרפי New member 20/10/05 #29 גררר ../images/Emo110.gif נכון שאנחנו נחותים, אבל אנחנו לא אשמים בזה!