רמז נסיון להעלות כ 30 שניות מהשיר
ש שלדר New member 19/4/07 #22 שניכם ענקיים!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif השיר ליווה אותי בשעה האחרונה בה סידרתי את הקניות במקומם... גם אני שוקל להסתפק ברמזים כתחליף לדבר האמיתי!
שניכם ענקיים!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif השיר ליווה אותי בשעה האחרונה בה סידרתי את הקניות במקומם... גם אני שוקל להסתפק ברמזים כתחליף לדבר האמיתי!
ש שלדר New member 19/4/07 #26 למדת לנגוע לי....../images/Emo140.gif כמה יופי המפוחיות...אולי אקנה לי אחת...
א אגל ט ל New member 19/4/07 #28 יש לי אחת.. קבועה, בתיק...היא גם יודעת לנגן שירים פשוטים.. ו....אלו אלו.. זה לא רק בשבילך. תעביר ת'אזניות גם לאחרים...
יש לי אחת.. קבועה, בתיק...היא גם יודעת לנגן שירים פשוטים.. ו....אלו אלו.. זה לא רק בשבילך. תעביר ת'אזניות גם לאחרים...
ש שלדר New member 19/4/07 #31 לאט לקחתי כלום../images/Emo10.gif זו את מנגנת? זה יפה מאוד שירים בשני אקורדים זאת מפוחית עם כפתור לי יש אחת פשוטה, פושטית! וגם צריך הפסקת עישון בכדי לנגן
לאט לקחתי כלום../images/Emo10.gif זו את מנגנת? זה יפה מאוד שירים בשני אקורדים זאת מפוחית עם כפתור לי יש אחת פשוטה, פושטית! וגם צריך הפסקת עישון בכדי לנגן
ש שלדר New member 19/4/07 #27 אם כבר פולוW מי...אז../images/Emo12.gif אל אלוהי שמים ~~~~~~~~ מיקיס תאודורקיס דודו ברק
א אגל ט ל New member 20/4/07 #35 חיפשתי (ועדיין) וטרם..אבל הנזירות בלוז הקטע הזה, הספציצי מהסרט - הנהו כאן.
א אגל ט ל New member 20/4/07 #37 אבל לעומת זאת, שלדר, מצאתי את זה...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בנות.. בנים.. ביחד ו....
אבל לעומת זאת, שלדר, מצאתי את זה...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בנות.. בנים.. ביחד ו....
ש שלדר New member 20/4/07 #38 משעשע למדי! מה,רוקדים עם נעליים?../images/Emo12.gif אני אומר לך, העולם הזה משתנה לנו מתחת לאף!