מישהו שולט על התקשורת בישראל

סליידר

New member
מישהו שולט על התקשורת בישראל

אתם קוראים חדשות? אתם שמים לב כל פעם שיש כתבה שקשורה לאולמרט באינטרנט, יש את הטוקבקים למטה, בדרך כלל מאות תגובות, וחד צדדיות? כולן אומרות אותו דבר: תתפטר, נכשלת, אפס וכו'. זה נראה חשוד ומזויף. ידוע שיש חברות שמפרסמות באמצעות טוקבקים (סמויים). מישהו כותב תגובה כאילו הוא אזרח מן השורה וממליץ על מוצר. או ההפך. בתקשורת המילה "טוקבק" כבר נטמעה ואין מישהו שלא יודע מה זה (בפנאי פלוס הם מפרסמים טוקבקים במקום מכתבים למערכת, היתה הצעת חוק לאסור טוקבקים ללא הזדהות, בסיום של "מועדון לילה" עם ארז טל יש את פינת הטוקבקים). אחרי שהבהרנו שטוקבק זה דבר ידוע אין ספק שאנשים חזקים, כמו מפרסם, מנצלים את זה. אם נחשוב לרגע מי האויבים של אולמרט, מספר 1 הוא ביבי. לביבי יש בלוג. ביבי יודע מה זה לפרסם את עצמו, ביבי רוצה לנצח. מרגישים שמשהו מסריח וזה מגיע מאיפשהו. אבל רגע, למה רק טוקבקים? כל יום בעיתון פרשת שחיתות חדשה על אולמרט, ועדיין לא הצליחו להוכיח שאחת נכונה, ורק רעל רעל רעל נגד מפלגת קדימה. בתחילת המלחמה (ביום הראשון או השני!) כבר דיברו על ועדת חקירה! מישהו שולט בתקשורת ומסית, לא סתם אהוד אולמרט נאם ודיבר בדיוק על מה שאני אומר... "קלחת רעלים, ראש ממשלה לא פופולרי" אבל כולם שוכחים מזה.. לא מדברים על זה. מישהו מנסה לקבור את זה, ואם מישהו מדבר על זה, זה רק על זה שאולמרט גרוע וצריך ללכת הביתה. אולי אני פאראנואיד ובאמת אולמרט צריך ללכת והביקורת מוצדקת (זה הזמן להגיד שהצבעתי קדימה?), אבל אני מרגיש שמשהו מסריח. לא רק במקרה של אולמרט. עד היום לא יודעים מה הולך עם הנשיא קצב. וגם הוא נאם, וחתיכת נאום. ואחרי הנאום שוב הכל חזר לקדמותו. מישהו מנסה להפיל אנשים בפוליטיקה. ניסיתי לפרסם טוקבקים בעצמי על הנושא הזה - הם לא התקבלו. מכיוון שהבמה כאן היא שלי, אני רוצה את דעתכם. ואם מישהו מסכים איתי, אפשר ללכת עם זה רחוק יותר על מנת שזה יגיע לכל תפוז וכולם יקראו ויתנו את דעתם.

Free Smile

New member
סליידר תתפטר!

אינני מקוראי העיתון המושבעים והמושפעים, כך שאני יכול רק לסמוך על מילתך בדבר, ואני סומך עליך כי אני מכיר אותך קצת. אני לא יודע מה אתה חושב לעשות. איפשהו זה נראה לי שאתה צריך ללכת עד לאנשי העיתונים ולברר מולם, מול עורך ראשי או בעל תפקיד בסדר גודל כזה ולהווכח בתשובתם. ברמה יותר פשוטה וקלה, תוכל לשלוח מכתבים למערכת - לכל מערכת - ולראות מה יקרה. העולם של תפוז לא בהכרח יפתור את התעלומה, אמנם יכול להיות מענין לצפות בתגובות של אנשים בעלי הסבלנות להגיב בצורה מכובדת. או לפחות למצוא את הפורום המתאים (תקשורת?). ניתן כמובן גם לפנות לאנשי תקשורת בטלויזיה (ערוצים 1, 2, 10, 23, ועוד), גדעון רייכר, בן כספית, קירשנבאום ולונדון ולברר מה כל אלה חושבים על המצב REGARDLESS אם הוא באמת "צריך" להצפטר.

MetalSinagouge

New member
הצבעת קדימה?

קיבלת מאחורה. מצטער הייתי חייב. זו ד"א פנינת הPun הכי מצחיקה (ואחת היחידות) שקראתי אצל הטוקבקיסטים. זה לא משקף את הדעות הפוליטיות (הלא קיימות) שלי. בעיקרון לדעתי זו סתם תמונה עגומה של מנטאליות "המגיע לי" הטיפוסית הישראלית. הצד הלא טוב שלה מתבטא ב"מגיע לי שהסדרן חדרים בקלאב הוטל יזיז לי תמקרר" והצד הבכלל לא טוב שלה מתבטא ב"אנחנו יהודים בבקשה תחדירו לנו צלב לפי הטבעת". שים לב מה קרה בכתבה על סרט ישראלי בשם "בופור" שמספר על חיי צבא. השחקנים "השתמטו" מצה"ל. חפירה של 200 תגובות על הפילוסופיה הבאה: אם הם לא היו בצה"ל, הם לא יכולים לשחק חיילים. הייתי רוצה לפתח דיון במקביל: מה דעתכם על המנטליות של "צבא" והמקום שהיא תופסת בחברה שבה אנו נאלצים, לבנתיים, לחיות בה? אני למשל מכיר הרבה אנשים שמתכוונים ללכת לעתודה, לכל אחד סיבות משלו: כסף, "חיסכון בזמן" וכאלה. אני מכיר גם כמות מסויימת של אנשים שלועגים לרעיון העתודה, וגם לרעיון הג'ובניק. בתור אחד שתלוי בין 2 תפקידים אפשריים בצבא (שריון, או מה שאני מכנה "כמעט קרבי" כי זה לא "גבר גבר" כמו גולני אבל יותר "קרבי זה הכי אחי" מג'וב, לבין מודיעין). מעניין אותי לדעת מה המיקום ההיררכי שלו אזכה במהלך השירות ומעבר לו, במידה ואבחר להשאר בארץ. האם זה מוצדק? האם זה נועד לכסות על סיבוכים גנטיים באזור החלציים? האם זה רק רגש אשמה שהתפתח אצלנו כלפי אלה שלא משרתים?

0Pandemonium0

New member
זה מתקשר למה שאמרתי בנושא הקודם.

איך נדע שכל הפרשות האלה אמיתיות ואין באמת איזה איל תקשורת ששולט מחצי מכלי התקשורת במדינה, ורוצה להפיל פוליטיקאים כי הוא עשה עסקה מפוקפקת עם איזה אוליגרך רוסי שלא אזכיר את שמו, ושבמקרה תרם הרבה בזמן המלחמה והוציא את ילדי שדרות לבילוי באילת? אגב, רק עכשיו שמתי-לב שראשי התיבות שלו, א. ג., זהים לראשי התיבות של א. ג. מ-1984, הלא הוא האח הגדול בכבודו ובעצמו.
באמת לכאורה נראה שאנחנו מוצפים בפרשיות שחיתות של פוליטיקאים, שחיתות במובן השלטוני כמו במובן המיני. פתאום הנשיא אנס, שר האוצר גנב, חצי מהכנסת רמאים, ואין אף תלונה אחת נגד ביבי והליכוד. חוץ מכמובן, הנטייה של ביבי לשכתב את ההיסטוריה בבלוג המהימן שלו. משהו כאן לא הגיוני, משהו באמת לא מסתדר. אבל להגיד לך מה, את זה אני לא יכול לעשות.

Gilliana

New member
אני לא ניזונה מתקשורת

התקשורת אינה משקפת שום מצב אמיתי - יש לי המקורות, הנסיון והידע האישי שלי. ככל שזה נוגע לאולמרט - אין ספק כי לא נחשף אפילו קצה הקרחון סביב האיש המושחת הזה ומעשיו הנלוזים. מצטערת חברים, הפעם אין כאן שום קונספירציה - לשם שינוי יש חשיפה של האמת, דבר נדיר במחוזותינו, ועל כן עלינו רק לשמוח. אגב, אתה אומר שחצי מהכנסת גנבים? טעות, כולם גנבים.

MetalSinagouge

New member
גם ישראל כץ?

LOL. הוא חזיר. אני יודע שאקבל הרבה מסרי שיטנה מחזירים, בעליהם, ובעלי קופות חיסכון בצורת חזירים על המשפט הזה, אבל אין לי עוד דרך לתאר את הפרצוף הזה שתמך בפיטום אווזים בהיותו שר חקלאות.

Gilliana

New member
למה אתה מעליב את החזירים? ../images/Emo6.gif

ובשורה התחתונה סינגוג ידידי - כווולללם מניאקים, רק השופט בן-יונה.

Gilliana

New member
למה ישו?

נדמה לי שבלבלת עם יפתח...
(שאגב, גם הוא היה שופט
)

סליידר

New member
ישראל כץ הוא מסוג האנשים שאתה מסתכל

עליהם ואתה פשוט רואה עליהם שהם אנשים רעים. זה לא בעייה להסתכל על בנאדם ולהבין אם הוא רע או טוב, מה הכוונות שלו ואיזה סוג בנאדם הוא. לפעמים זה קשה, אבל לפעמים זה ממש ברור, כמו בדוגמא של ישראל כץ.

MetalSinagouge

New member
יה...

זה כאילו השומן שלו מפיץ שדה אנרגיה מרושע במיוחד שניתן לזהות רק בצילום קיריליאני (דהיינו הילה). EVOOOL!!!

Gilliana

New member
הפעם אתה טועה

יש שנאה עצומה בקרב הציבור לאולמרט - ובצדק. אני אישית, מתוך מאות ואולי אפילו אלפי מכרי, חברי ובני משפחתי - לא מכירה אפילו אחד שיש לו מילה טובה לומר על אולמרט. אתה כנראה לא מכיר את הילך הרוח הציבורי, אולמרט יצא לכולנו מכל החורים כמו שאומרים ובצדק גמור - לא היה ראש-ממשלה מושחת וקונספירטור ממנו בתולדות מדינת ישראל. אגב, אני חייבת לציין שאתה הראשון מכל האנשים שאני מכירה שהצביע עבור "קדימה" ( למען הגילוי הנאות, אני לא הצבעתי לאף אחד.
)

סליידר

New member
ידוע לי על השנאה העמוקה לאולמרט

בקרב מכריי הרבים. אני אפילו יכול להגיד לך שאני לא מכיר אדם אחד שבעד אולמרט. איך אני? אבל אני יכול להגיד לך שהרבה מהאנשים האלה ניזונים בעצמם מהתקשורת שתוקפת אותו ומהטוקבקים. ואם באמת התקשורת מסיתה אתכם נגדו - אז זאת הסיבה. למה אולמרט מושחת? "לא היה ראש-ממשלה מושחת וקונספירטור ממנו בתולדות מדינת ישראל". יש לך על מה לבסס את זה? כי את המשפט הזה שמעתי עוד הרבה פעמים, אבל זה גם פורסם בכל מיני מקומות שמוטל ספק על האמינות שלהם.

0Pandemonium0

New member
חשוב לזכור שזה שהשחיתות נחשפה אצל

אולמרט, לא אומר שהיא לא הייתה קיימת גם אצל חברי כנסת, שרים וראשי ממשלה אחרים.

Gilliana

New member
לא, לא התקשורת מסיתה

ויש לי בהחלט על מה לבסס - למשל, על תקופת כהונתו בתפקיד ראש העיר ירושלים (בעוונותי הנני אקס ירושלמית שיכולה לספר לך שהוא פשוט הרס את העיר). מבטיחה לך סלייד ידידי שעוד הרבה הרבה לפני שלתקשורת היתה מילה רעה להגיד על אולמרט - ידעתי היטב מי האיש ומהם מעלליו. כאמור - מידע אישי וממקורות שלי, בעיקר לגבי השחיתות שפשתה בעיריית י-ם בתקופת כהונתו ואשר בה הוא עצמו היה נגוע. במקרה הזה לצערי, התקשורת לא רק שאיננה מסיתה, אלא שאף איננה תוקפת די הצורך - ואולי כאן טמונה הקונספירציה. אני יכולה למשל לספר לך הרבה על הצמד אהוד אולמרט את שולה זקן, אבל אולי עדיף לספר אותם ב-"ארבע עיניים".

למעלה