למה אף אחד לא פעל לחשוף את השחיתות הזו?
G Gilliana New member 29/3/07 #26 מי אמר לך שאף אחד לא פעל? פעלו ועוד איך - לא רק שהיו מאבקים בתוך העיריה (שאני מכירה אישית), מקומוני ירושלים היו מלאי מידע בזמנו בנושא.
מי אמר לך שאף אחד לא פעל? פעלו ועוד איך - לא רק שהיו מאבקים בתוך העיריה (שאני מכירה אישית), מקומוני ירושלים היו מלאי מידע בזמנו בנושא.
G Gilliana New member 29/3/07 #30 בוא נשאל אחרת... כמה מתוך הפושעים/מושחתיחם/מאפיונרים שאתה יודע עליהם נענשו? השאלה הזו ממש לא רלוונטית. אולמרט מספיק תחמן וקונספירטור כדי לצאת בשן ועין מכל החזירויות שלו. נותר לי רק לקוות כי הפעם (וינוגרד) הוא כבר לא יצליח להתחמק.
בוא נשאל אחרת... כמה מתוך הפושעים/מושחתיחם/מאפיונרים שאתה יודע עליהם נענשו? השאלה הזו ממש לא רלוונטית. אולמרט מספיק תחמן וקונספירטור כדי לצאת בשן ועין מכל החזירויות שלו. נותר לי רק לקוות כי הפעם (וינוגרד) הוא כבר לא יצליח להתחמק.
ס סליידר New member 29/3/07 #23 אכן היה אתמול בדף הפורומים, ולא זכה להיענות רבה לצערי ... אבל אם יהיו עוד דיונים מעניינים אני יכול "לדחוף" אותם לשם... רק תפתחו דיון
אכן היה אתמול בדף הפורומים, ולא זכה להיענות רבה לצערי ... אבל אם יהיו עוד דיונים מעניינים אני יכול "לדחוף" אותם לשם... רק תפתחו דיון
0 0Pandemonium0 New member 29/3/07 #25 יש דיון מעניין ממש פה למטה. עדיין לא הבנתי למה אתה וגילי לא הבעתם דעתכם.