מישהו שם |לב |
.....

Maladict

New member
מישהו שם |לב | ../images/Emo35.gif.....

שיש לנו כבר 3 שרשורים מקופלים ברצף?

ויימס

New member
הבה נכריז על יום חג! נישפו בחצוצרות

-הכו בתופים! היפ היפ- הוריי! ...האמת שהם מעצבנים אותי, ככה אי אפשר לראות ביתר נוחות את כל ההודעות. אני ביטלתי את האופציה הזאת.

limilu

New member
כן...../images/Emo187.gif|סאם|ארוון|

איך אני מבטלת את זה באמת?

Athaclena

New member
בגלל שאני אשת העולם הגדול

כלומר, משתתפת בעוד פורומים חוץ מזה, כבר עשיתי את זה על ההתחלה ולא שמתי לב אפילו שיש לנו שרשור מקופל. אבל זה מעולה, זה אומר שיש כאן אנשים!

Death of Rats

New member
גם אני ככה...

פשוט הקיפול מעצבן אותי. אפשר לבטל אותו על ידי הכפתור (שנמצא באיזור תיבת המסרים, ליד ה"יש לך _מסרים חדשים" או "אין לך מסרים חדשים") "אופן הצפייה" ושם לטפל בענין... אבל אני לא מבינה על מה אתם מתלוננים: השירשורים בפורום באמת נהים ארוכים ואני מאוד מאוד מרוצה. חוץ מזה, הם גם הגיוניים
(ברובם) ועמוקים
(ברובם). כה לחי לנו!

Maladict

New member
עמוקים ../images/Emo35.gif

בעומק של שירי בריטני ספירס וכרסטינה הגורילה:)

Athaclena

New member
reg shoe היה הורג אותך...

מה זאת אומרת, אנשים חסרי חיים (undead) הם לא אנשים? זו גזענות לשמה!

Maladict

New member
הוא לא עסוק במהפכות למינהם ../images/Emo35.gif

ןבכלל... את לא יודעת שבעולם הדיסק אין גזענות? בעולם הדיסק האנשים ולבנים והשחורים חיים בהרמוניה מושלמת כדי להלחם בירוקים.

Athaclena

New member
פשוט לא מצאתי מילה מתאימה יותר...

וכן, אני זוכרת את הציטוט. אבל תראה איך קולון מתייחס לקלאצ'ים - זו לא גזענות? אז זה בין עמים/ארצות, זה עדיין גרוע. ובכלל לך תדע כמה "שחורים" יש בעולם הדיסק. נני אוג ראתה אחת כזו פעם ראשונה במכשפות בחו"ל, את גוגול (GOGOL) המכשפה אאל"ט. יכול להיות שאני טועה (במיוחד בשם שלה)...

Maladict

New member
מה גראני קשורה לזה?

בהרי הרמטופ מבינים רק בריקוד המוריס ובצמחיים אחדשקיים (נראה לי ככה אומרים את זה) אבל הם לא מבינים בגזעים או נשים או בטרולים מצוים.

Athaclena

New member
מה גראני? איפה גראני?

אמרתי נני אוג בכלל. אחדשקיים? what the hell??

Athaclena

New member
מה גראני? איפה גראני?

אמרתי נני אוג בכלל. אחדשקיים? what the hell??

RainBird

New member
כן כן חדשתקדיים. קצרת השנה ואת זורעת אותו שנה הבאה.

Athaclena

New member
יש לזה הסבר או סיבה?

זה נשמע לי לגמרי מצוץ מהאצבע... ובכלל יש צמחים כאלה חוץ מגפנים? בוא נראה, מוזכר יין כזה בפירמידות, ואבא של מישהו (אולי מורט) הוא חקלאי כזה. זה כל מה שאני זוכרת

RainBird

New member
יש הסבר.... ב"הרי אייל" (נשמע הרבה יותר טוב באנגלית) יש כמות עצומה של כשף, ויש שם דברים ממש ממש מוזרים. מצויין הערב בו סבתא, נני ומאגרט הזיזו את הזמן 15 שנה קדימה, והיה לילה זוועתי כי שום דבר מיוחד לא קרה (בניגוד לפגישות עם אנשי זאב וגשם של שרימפס).

Athaclena

New member
לא, התכוונתי

למה קוראים לזה ככה בעברית? זה נשמע כמו מילה מוקרצת לגמרי

RainBird

New member
זו לא מילה מוקרצת. היא בנויה טוב. אשתקד = שנה שעברה. חד, זה של שנה אחת. צמח חדשנתי הוא צמח שמחזור חיו הוא שנה אחת. רב שנתי זה צמח שחי שנים רבות.

ויימס

New member
המושג מופיע לראשונה בצבע הכשף.

הטרול אוסף כאלה בקבוקים מהגדרהיקף.

למעלה