מישהו שמע על אופני kinesis

mf

New member
../images/Emo11.gifבזמנו ראיתי

אצל ארז לוין. עשו רושם טוב מבחינת מכלולים,כולל תומכות כסא מקרבון. גלגלים קצת כבדים,אבל בסה"כ לדעתי תמורה טובה למחיר (4000-4500).

kinesis ביקורת

באתר של יאיר בו עמי יש ביקורת ומיבחן דרך על האופניים http://www.ntt.co.il/sites/yba/page275.html?

BOB DABOLINA

New member
קינסיס

עוד חברה מטייואן. תשווה אותה לג'יאנט, מרידה וכו'. רק בארץ מתפעלים ממוצר כזה גאוני... אגב, באופן מפתיע הביקורת של יאיר על אופניו של ארז מהללת ומשבחת... חחח...

Infin1ty

New member
מוכרים גי'אנק עם מזלג קרבון

תומכת אוכף קרבון + תומכת שרשרת מקרבון במחיר של 5,000 שקל? כן? איפה? אני עשיתי סקר ענקי בשוק (לקח לי חודש) בשביל למצוא במחיר הזה את התמורה לכסף שלי והקינסיס עמדו בזאת (שלדת אלומניום + מזלג קרבון + תומכת אוכף קרבון + תומכת שרשרת מקרבון) שלדה מעולה ואופניים מעולות.

Infin1ty

New member
הכוונה לג'יאנט או מרידה או כל דבר

אחר שתמצא.. פשוט כתבתי מהר

natyh

New member
לא לא לא

תשוה אותה לאופניים אמריקאיות שקינסיס מיצרת להם את השילדות ! ותשוה אותה באופני הרים למאונטיין סייקל ( בבעלות מלאה של ? ) בא נראה אותך ? בקיצור משתוה ועולה על כל שילדה אמריקאית שמיוצרת בטאיוון במחיר דומה . נא לדייק . נתי

Amir CTC

New member
כן כן כן

ולמה? כי בדומה לג'יאנט (ולעיתים גם מרידה), גם זו מייצרת "בדיוק את אותן שלדות" לחברות אחרות. לדוג' טרק וספשלייזד. מה הקשר? אין לי מושג מי אלה בכלל MOUNTAIN CYCLE, בטח עוד איזה מותג איזוטרי מארה"ב.

Amir CTC

New member
ורק להשם הבהרה

הודעה זו היתה לחזק את דברי מר בוב ולא כדי לצאת כנגד מי מהאחרים. ועכשיו נכרתי ומודה בטעותי- כמובן שאני מכיר את MOUNTAIN CYCLE.... אך באמת אינני יודע בבעלות מי הם. נתי, אפשר תשובה?

Infin1ty

New member
וקבל את השאלה גם בשבילך

תמצא לי מקום שבמחיר סימלי של 5000 ש"ח מקבלים גם מזלג קרבון, גם תומכת אוכף מקרבון וגם תומכת שרשרת מקרבון, אם באמת אתה מכיר כזה מקום, אשמח לדעת על כזה מקום כי אני חישפתי ולא מצאתי.

Amir CTC

New member
לא אמרתי שיש או שאין... ../images/Emo5.gif

אמרתי שאני בסה"כ די מסכים למה שנכתב למעלה, כי קינסיס דומה במהות לג'יאנט או מספר מפעלים אחרים המייצרים עבור מותגים אחרים. מה שאני כן יודע, שלא תמיד המוצר שיוצא תחת שם המפעל, הוא באותה איכות כמו שמיוצר עבור האחרים. ואגב, אין לי מושג לגבי איכות השלדות המיוצרות בטייוואן עם תומכות אוכף מקרבון...
...

Infin1ty

New member
אתה קראת מה שהוא רשם?

הוא רשם למה כולם מתפעלים מהשלדה, אז אני מסביר לך למה בדיוק כולם מתפעלים.. כי המחיר של השילדה עולה על כל שילדה בתמורה שמקבלים בשוק בישראל כיום. ולגבי איכות השילדה, אני בטוח שעדיין לא רכבת עליהם.

Amir CTC

New member
לא, עדיין לא רכבתי

ולא אמרתי שאין תמורה למחיר. אגב, כמי שמתפעל מאוד מאופנים אלה, על כמה שלדות אתה רכבת כדי שתהיה לך אינדיקציה? סתם נקודה למחשבה.

Infin1ty

New member
רכבתי על כמה זוגות אופניים של חברים

גם לפני שקניתי את הזוג שלי, ואני לא מרגיש כל כך הבדל. ד"א אם אתה לא יודע קינסיס גם מייצרת שלדות ל: סנטה קרוז,MOOTS,ביאנקי,K2,IRON HORSE,JAMIS,FUJI,FELT,SCHWIN ועוד.. ועוד משהו, על השלדות של טרק 1000,1200,1400 ו 1500 כתוב MADE IN TAIWAN ונק' למחשה בשבילך, מי אתה חושב היצרן של השילדות האלו? בסוף זה הכל מסתכם בשם שרשום על השילדה, מלא אנשים שגם ראו את האופניים שלי ורכבו עליהם חשבו שהם עולים פי 2 מהמחיר שאמרתי להם שקניתי אותם, גם שאלו אותי אם ייבאתי אותם מחו"ל.

Amir CTC

New member
אני רואה שאתה מלא גאווה

אולי כדאי שנעצור את הדיון בשלב הזה. מספר דברים קטנים לסיום: 1. תהנה, אף אחד לא הוריד מערך האופנים שלך. 2. מה הקשר בין טרק ובין הנושא שהעלינו? מי אמר שלטרק אין אופנים שמיוצרים בטיוואן? אני בטח שלא צריך אותך כדי לדעת מי ואיפה מיוצרים האופנים שלנו...

natyh

New member
אמיר

בשל ההערכה הרבה שאני רוכש לך ולעסק המצוין שאתה מנהל יבואני המותגים טרק אזוניק ועוד מצוינים אחרים אני לא אעשה עניין מההתפלקות הקטנה הזו . כמובן שקינסיס הם הבעלים של מאונטיין סייקל שלולא הם החברה המצוינת לא היתה ממשיכה להתקיים . אם כי למרבה הצער הופסק ייצורם של חלק מהמוצרים המצוינים שלהם . זוהי התשובה ההוגנת ביותר וחסרת הסנטימנטים שתוכל למצוא . נתי

natyh

New member
את מתכונת לאופניים הלבנות ?

אם כן אלה האופניים עליהם לפי המסורת ירכב המשיח ! ראי קישור . נתי

למעלה