מישהו שמע על אופני kinesis

natyh

New member
מאיפה הקישור הזה הגיע ?

התכונתי למשהו אחר ... כשאאמצע אודיע ,מכל מקום קינסיס לבנות הם הם התקוה לגאולה ! וכל מי שקונה כאלה מקרב את הגאולה . במהרה בימינו אמן . נתי

natyh

New member
וכמובן גם

כל הרוכש קינסיס לבנות תבא עליו ברכה .

yossi113

New member
רק רגע נתי

אם אני קונה קינסיס זה מעלה את סיכויי להיות משיח? (להזכירך אני גר במרחק רכיבה מהכותל)

natyh

New member
כן ולא

אתה צריך גם כנפיים ! והקינסיס צריכות להיות לבנות ! אין אין מצב למשיח על צבע אחר ! ואם אפשר להוסיף פירסומת : רד בול נותן לך כנפיים לבנות !

natyh

New member
בכל מקרה חשוב חשוב

ראה את הפרמטרים הרלבנטיים באתר למיועדים למשיחיות ! ראה קישור . הבעיה רק שהקישור לא עובד ! והקישור יעבוד רק כשיגיע משיח בן דוד במהרה בימינו אמן . אז כדי לקרב את ביאת המשיח על מנת שהקישור יעבוד לפני כל סיבה אחרת . בא ונקנה כולנו קינסיס לבנות .... הבעיה היחידה פה היא : אם שמו של המשיח הוא במקרה עודי מרקוס שחי כעת בבלגיה ומטעמי יחצנות מסוימים שינה את שמו בתקופה בה התחרה באירופה ניצח מספר טורים כמדומני ... ובמסגרת החזרה בתשובה שלו הגיע להתחרות לא מזמן באיזה טריאתלון בדרום ... ייתכן מאד שהוא דוקא יתעקש לרכב על אופניים אחרים . ולמרבה הצער הגאולה לא תבא כי כתוב במפורש : חמור לבן תירגום חופשי קינסיס לבנים ... אז אין אפשרות להביא גאולה עם אופני אדי מרקס ! החיים קשים ... נתי

סביבסמי

New member
לאיזה חברות אמריקאיות הם מיצרים

אופניים? ואגב, מה עם הנסיעה לשוויץ???

natyh

New member
ואכן הגיע הזמן לתחרות ידע קטנה

אני חוזר על השאלה והמשיב נכונה לכל החברות יראה נחת מהתשובה אני מאמין שיתכן ואפשר גם לסדר לו פרס נאה ! מה דעתך ארז ? יאיר דני יוסי איילת יורם תמיר וונטו אודי ועידו מתבקשים להמתין ל]חות 24 שעות עם התשובות הנכונות . מיקי קנונדיל לא בין החברות הללו . ובא נעזוב דיונים כלכליים אפרופו אלקואה החברה המובילה בענף האלומיניום לבניין מטוסים וכולי ולא כפי שכתבת אופניים לפורום אחר . נתי

natyh

New member
ולצערי

אדון אינסוף כבר ענה .. אז למרבה הצער נארגן חידון אחר לפעם אחרת . נתי

levinerez

New member
אתה יודע נתי בשנת 1987 כשחזרתי

לארץ הייתי רוכב ככה במגרש חניה של הדולפינריום עם מפרש של גלשן רוח מחובר לגוף של סקיטבורד אני אחפש לך תמונה שלי כשהייתי 67 קילו ובן 17

natyh

New member
לא לא לא

חפש לי תמונה שלך כשהיית בן 67 ושקלת 17 ק"ג ... ואפרופו ארז למרות הטעות אני רוצה לחבר כזו כנף לקינסיס לבנות ולקפוץ מהר הביית ... סטייל קטן ראה סירטון ועכשיו תגיד גם את זה עשית בגיל 17 ?

natyh

New member
וארז אולי נארגן מבצע ?

כל מי שקונה כנף + קינסיס לבנות יקבל תעודת חבר באירגון חובבי משיח עכשיו ... ויקבל 10$ הנחה בטיול אופניים פלוס כנפיים בדרום אמריקה : התוכנית : סנטייגו צילה העפלה לאלפ דואז של דרומאמריקה נגד השעון לפאריונס אתר סקי קישור יבוא . באתר סקי תחרות קפיצות כנפיים ביומיים הבאים . משם 5 קטעים יומיים סנטייגו עד סן פדרו דה אטקמס מדבר ענק ובו סאלאר אגם מלח . 1000 ק"מ צפונה משם ללגונה וורדה בוליביה דרך טיפוס רגלי על הר הגעש ליקאן קאבור 5400 מטרים גבה קישור יבא בהמשך . מכאן 7 קטעים יומיים עד נסק"א פירו וטיסה מעל הציורים . מכאן קטע יומי לאיקא וקפיצות יומיים מדיונות חול בגבה 200 מטרים . מכאן חזרה לארץ אחרי קבלת תעודת משיח מוסמך ! מה אתה אומר ? האם גם נציע מבצע דומה לרוכבי אופניים איטלקיות וספרדיות אחרות ? נתי מכאן

levinerez

New member
להיט ענק !!! הייתי מת לעשות!!

סקי אני כבר יודע ציוד סקי יש לי. עכשיו נשאר רק לטלפן לגל ולקחת ממנו את הWINKITE שלו ולנסוע לאתר החרמון ולנסות את זה שם אפרופו הם גלשו עם מפרש ואולי כדאני שאני אנסה את זה עם סנובורד. תמשיך להפתיע אותי עם חידושים אתגריים - בסוף אני אעבור לספורט אחר

להיט.....

ארז תודה על הטיפ עם השתיה שנתת לי ביום חמישי,עזר לי בטירוף,לא ידעתי כמה הייתי צמא.

levinerez

New member
בשמחה פעם הבאה שאתה מארגן אימון עלי

עליות ארוך תן לי קריאה גם אני רוצה להגדיל את אימוני הנפח בעליה אבל תן לי זמן לארגן את הפס מול איתי ומול "דנה" הילדה שלי

נממה

New member
הנסיכה הלבנה של קנסיס

לפני מספר שנים, באחת הנסיעות שלי לאירופה במסגרת עבודה, פגשתי רוכב אופניים. בעברו הוא היה מקצוען. רזומה של מקום 16 בדירוג הכללי הסופי של הטור דה פראנס ומרחק של 1.8 שנייה מהחולצה הצהובה ליום אחד. היום הוא מתפרנס מהשכרת בתים וגם קצת מאימון והדרכה. האופניים עליהם רכב משכו את עיניי. כתבה מאוד נחמדה של יאיר בן עמי על הקנסיס......

ריענון הזיכרון....

נרמז כאן בעבר על כך שקינסיס מיצרים לקנונדייל את האופניים?? או את הצינורות?? אי שם בתאים האפורים היה זכור לי משהו אחר, בכל אופן, את הצינורות מייצרת לקנונדייל חברה קטנה בשם ALCOA לפי הגדרות ואיפיונים ספציפים של החברה מבדפורד- אלקוה היא חברה "קטנה" שבין השאר מייצרת חלקי חשובים למותגים קטנים כמו מנועי סילון של רולסרוייס, בואינג, תעשיית החלל ועוד... אולי בנקודת זמן קצרה היה קשר כלשהו בין קינסיס לקנונדייל, אבל משנת 2000 זה לא נכון. אלקוה היא הספק. את הצינורות חותכים בקנונדייל בחיתוך לייזר סופר מדוייק והחלמת השלדות נעשית בשיטה ייחודית בה מחברים את הצינורות אחד לשני על ידי זיזים וחריצים, מלחימים אותם נקודתית, ואז עוברים להלחמה המלאה- שיוף-תנור-צביעה-תנור. גם ברוקי מאונטיין עובדים בצורה דומה. ועוד לתשומת הלב: אף אחד מהיבואנים ה"אחרים" (CTC, DAA, ספשלייזד וכד') מעולם לא פירסם כאן בפורום על תהליכי יצור של שילדות מתחרות או ספקים של שילדות מתחרות. כל אחד מהיבואנים בתעשייה יודע בדיוק מוחלט איפה מייצרים כל חברה. שום דבר לא מצביע על כך ששילדות שמיוצרות בטאיוון/סין טובות פחות או יותר אבל מה המטרה בהפצה של מידע שאינו נכון? לחברת נייקי (האמריקאית) אין אפילו צריף לייצור נעליים בארה"ב, ככה גם להרבה חברות אחרות. מה זה אומר עליהם? (מלבד העובדה שזה מאפשר להם לייצר יותר נעליים, יותר בזול ועדיין להרוויח יותר על כל זוג?) לא אומר כלום. למרות שזה נראה כך, איני לוקח כאן שום צד בדיון, רק רצון לאזן דברים שלאחרונה היו קצת "חד-צדדיים". ועוד: האם האקסיומה: מזלג קרבון-תומכות כסא ושרשרת קרבון הא עדות מוחלטת למוצר טוב?? א- כל היצרנים יודעים זאת היטב, וזו הסיבה העיקרית לכך שלהרבה אופני כביש יש תומכות מקרבון- זה שיווק נטו. ב- כל מקרה לגופו. עד שלא נבחן לא נדע.....

למעלה