מישהו שמע שקולדפליי באים לארץ בספטמבר??

dar dahan

Member
להפך שלא יעשו את YES ואת 42...

ואת לוסט שעושה כאב ראש, כל שאר השירים מVLV בסדר בשבילי....

the scientist2

New member
Lovers in Japan זה השיר הכי גרוע...

מספיק לשמוע את שורת הפתיחה- lovers keep on the road you're on... כדי לחטוף חלחלה.... בלי ספק אחת הליריקות הגרועות שלהם! וכשזה מגיע לקולדפליי זה אומר הרבה...(אפילו יותר מtalk) אפילו אם זה יהיה השיר היחיד מויוה בכל המופע(ואין סיכוי שזה יקרה...)זה יספיק כדי להרוס לי לגמרי.

en li shem 7

New member
חרא אלבום VLV

שיעשו מפרשוטס ומראש אוף בלאד אקס אנד וואי אפשר גם :p גם אחלה אלבום

lior3553

New member
אני בשוק.

זה פשוט חלום שהתגשם.. אין יום שאני וחברות שלי לא התפללנו לשמוע את הבשורה המשמחת הזאת =] ד"א אני ליאור חדשה פה מכורה לקולדפליי כבר 4 שנים עכשיו..

Alebana

New member
אין מה לשמוח כל כך , צריך שזה יהיה רשמי

אם זה לא רשמי, אין לנו מה להתלהב, אפילו שאני בהיי לא נורמאליי.. :) אני מחכה לרגע הזה שנים.. !!

למקרה שזה יתברר כנכון... פתחנו אתר חדש

אהלן, רק למקרה שהמגעים יצלחו וקולדפליי באמת יבואו לארץ - פתחנו אתר חדש ברשת "בקרוב". אני מזמין את כולכם להיכנס, ולשמור את האתר או את ה-RSS שלו אצלכם לקבלת עדכונים בעתיד. כתובת האתר: http://coldplay.bekarov.co.il נקווה להיפגש ב-30 בספטמבר...

ToMa7

New member
יפה יפה אבל יש לכם פאק קטן .. בהאלבום האהוב

עלי.. shiver? :/... מי החכם שדחף את זה לשם? :D

KAriNi94

New member
../images/Emo2.gif מגניב ../images/Emo8.gif

אם זה אכן יקרה, אני מוכנה לשלם 200-300 וגם זה לדעתי הרבה, כן? בהתחשב בעובדה שלהקה לא מקבלת 100% מהרווחים מן הסתם אלא הרבה פחות וכל ההפקה מסביב מקבלת הון (אותו סיפור של מדונה ופול מקרטני- 500 ש"ח?!?!?? באמת שזה מוגזם!)...וואו, באמת שזה יהיה אדיר אם הם יבואו :) נראה מה יהיה מחיר כרטיס אחד ונקווה שיתאספו להם מספיק מעריצים...בכ"ז, פארק הירקון

למעלה