מישהי אושפזה בתל השומר בהריון?

T noki

New member
מזל טוב! ותתעודדו - גם אני נולדתי

במשקל של 1 ק"ג בשבוע 29.גם אחרי רעלת הריון. יצאתי די בסדר, אני חושבת... גם אחותי התאומה במשקל דומה. היום יש פגים הרבה יותר קטנים שמצילים. נכון שלפגות יש את הסיבוכים שלה וזה משקל קטן, אבל אם התינוקת ערנית ובסה"כ במצב טוב, אז נקווה יחד איתכם לטוב ונחזיק אצבעות שתגדל הפצפונת ותצא מהפגיה.

גלשני

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

מחזיקה אצבעות להמשך התפתחות תקין והרבה אושר

g a n i

New member
קראתי הכל בנשימה אחת -../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

היום יש באמת המון מקרים של לידה טרם המועד (לאו דווקא בגלל רעלת), והמון נסיון מצטבר, ואכן רובם המכריע של הפגים מתפתחים יפה
וצולחים את התקופה ללא שרידים משמעותיים
3X מכירה מקרוב 4 מקרי רעלת שהפכו לחמישה תינוקות מקסימים! מקווה שאחותך מאוששת, גם היא עברה חוויה לא קלה ומפתיעה
מזל-טוב, דודה

תפי

New member
מזל טוב

אני מקווה שאחותך תרגיש טוב וכמובן התינוקת המתוקה. גם לי הייתה רעלת הריון, ולקח לי כשבועים עד שלחץ הדם התאזן.

משוש30

New member
ואו רק עכשיו קראתי את הכל

קודם כל מזל טוב על הולדת האחיינית אני חושבת שיש לה סיכויים מצויינים 0בטח אמא של איתן ולהב תוכל להרגיע אתכם קצת איתן הרי נולד בשבוע 27... בסך הכל נשמע טוב שהיא עירנית ובכתה וגם הספיקה לקבל קצת זריקות להבשלת ריאות. המון בהצלחה לכם עם התהליך הלא פשוט הזה ותעדכני אותנו

דפנה מי

New member
רק עכשיו ראיתי הכל../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יתפתח כשורה. אחיין שלי נולד בתה"ש בשבוע 26 ובמשקל קילו. כיום הוא בן שש. בכל מקרה מזל טוב, תהיו חזקים ותהיו בשבלם-יעברו ימים לא קלים, גם ובפרט השהות בפגייה של ההורים. נקודה נוספת לגבי הביקורים והכל - אני גם לא הבנתי את זה, בפרט את כל עניין החמולות והשעות שם בחוץ. אותי ביקרו, רק בשעות הביקור ובתאום מראש, שזה זמן שאני יכולה "לוותר" על מנוחה-ישבתי שם חצי שעה. בפירוש קשה ומיותר והרבה אנשים לא מבינים ומגיעים ורוצים מאוד לבוא וקשה לסרב להם....

ornaok

New member
וואו, נעמה../images/Emo24.gifמזל טוב

את כבר לא פה, בגלל שכבר שבת, אבל רק עכשיו קראתי את העדכון הדרמטי. שיהיה במזל טוב למשפחה כולה, ומאחלת לפגה הקטנה שתגדל ותתחזק במהרה, ולכל המשפחה - שהתקופה הקשה הקרובה תעבור בשלום

איזה נס זה ללדת בזמן וילד בריא

אתמול בבוקר חיבקתי את דרור חזק חזק ופשוט הרגשתי שזה כזה נס גדול שילד נולד בזמן ובריא. אחותי עברה טראומה לא פשוטה. כנראה שהיא כבר בסדר, אבל לקח הרבה זמן עד שלחץ הדם התחיל לרדת, והיו בלגנים עם כמה מערכות אחרות בגוף שהחליטו שהן מפסיקות לעבוד בכאלו תנאים.. רק היום בצהריים, היא עברה סוף סוף למחלקה. היא עדיין לא פגשה את התינוקת, ומצפה לזה מאד, רק שעדיין אסור לה לרדת מהמיטה. התינוקת נושמת בכוחות עצמה ,אבל עכשיו היא מקבלת תוספת חמצן כדי שלא תעבוד קשה מדי. בקיצור, הם כנראה הולכים לעבור תקופה לא קלה של התאוששות ובילוי בפגיה. וחוץ מזה ,סתם עוד הודעה משמחת. נולדו לי אתמול בלילה שני נכדודים חדשים (נכדים של הדודים) תאומים בן ובת גם הם בפגייה (בבי"ח אחר) אבל במשקלים טובים הרבה יותר 1700 לבן, ו2100 לבת שרק מתחממת לה בתינוקיה. ותודה שהייתן כאן בשבילי

מאז

New member
וואו נעמה, רק עכשיו ראיתי

מפחיד, מרגש , אין מילים...

daldan

New member
נעמה - רק עכשיו ראיתי את כל הדיוחים

בדיוק ב2/12 בלפני שנה, חברה שלי ילדה תינוקת מתוקה בשבוע 27!!! במשקל בערך 800 גרם (גם בגלל רעלת). דברתי איתה השבוע כשאחלתי לה מזל טוב ליום הולדת שנה, הם אכן עברו תקופה לא קלה של כמה חודשים בפגיה, וטיפול בפגה בבית עם החששות המלוות לזה. אבל היום היא כבר בת שנה, וזה נראה להם הישג שהם לא חשבו שהם יגיעו אליו כשהם היו שם במקום ההוא לפני שנה. צריך לשמור על אופטימיות ולקחת הרבה אויר ולעבור את התקופה הזו.

למעלה