מישהי יודעת אולי - מה אפשר לעשות בשמיכת פוך

mykal

New member
אני מהצפון, יש לי חברה בכ"ס

אשאל אותה, חבל, אם היית שולחת הנה, הייתי מארגנת לך יופי של שמיכה.

raya

Well-known member
שמיכת פוך....ושאלה בתוך התגובה יש לי שמיכה שהיתה שייכת לסבתא שלי. רציתי לתת אותה לניקוי יבש, ואז גילו שהבד מתפורר. שאלתי בזמנו וקבלתי כתובת של חנות בירושלים (במאה שערים) שמתמחה בחידוש שמיכות פוך. קןראים להם "פוך קליין". לא הגעתי לשם (לצערי) וגם לא הצלחתי ליצור קשר טלפוני. יש להם אתר אינטרנט ../images/Emo231.gif. האם יש למישהו כתובת מדויקת של חנות כזו באיזור המרכז/דרום? תודה רעיה

נגיעוT

New member
יש לי את אותה הבעיה

הבת שלי לקחה מהורי את שמיכת הפוך הטובה שהיתה שייכת לסבתא שלי ז"ל ואמא כבר נתנה אותה לפני כמה שנים טובות לניקוי ושידרוג בפתח תקווה אני לא אסע לפתח תקווה למטרה הזו וגם נראה לי יקר מידי הכנסתי לה ל2 ציפות-אחת רגילה והשניה פלנל החדר שלה נראה כמו אווזיה (מלא פוך מעופף) אבל מאז שהכנסתי לעוד ציפה הכל בסדר

maybesure

New member
אולי פה יחדשו לך אותך

קהילת בית אל 04-6299900, זכרון יעקב ועל הדרך גם תוכלי להרוויח ביקור בחנות הקסומה של הקהילה בה מוכרים לחמים מיוחדים וריבות תוצרת עצמית, ובתיאום מראש - אולי גם ביקור במפעל המסננים ותרומת של הבית אלים לישראל. מרתק!!

maybesure

New member
קהילת בית אל

קהילת בית אל כת נוצרית שנחשדה במסיונריות שלה, לאחרונה קיבלו חבריה מעמד של תושב קבע אחרי שנים שהיו בארץ במעמד תיירים. לקהילה מפעל לייצור מסננים למבנים כמו בונקרים, בתי חולים ועוד.. ויש שיתוף פעולה מלא בין הייצור שלה לצה"ל ומערך החירום הארצי. בנוסף יש גם שיתוף פעולה בין חברי הקהילה לחרדים שיושבו בזכרון יעקב על מנת למנוע התפשטות הקהילה והשתלטותה על קרקעות לאחר שנחשדה בפעילות מסיונרית. החרדים יושבו בשכונה בה תכננה אמה ברגר לקנות קרקעות. שיתוף הפעולה מתבטא בעיקר במתן הכשר לתוצרת המזון של קהילת בית אל, וב"גוי של שבת" שמשמשים חברי הקהילה עבור החרדים. סיפור הקהילה מופלא ומרתק, ביקור במפעל מומלץ, וכן ממליצה להכנס לחנות שלהם בה נמכרים מוצרי מזון לחמים מיוחדים ושמיכות וכריות פוך אווזים.

alonaski

New member
לא? למה שתהיה?...

רק שזו פעם ראשונה שאני שומעת שהם נקראים "קהילת בית-אל", כי אני מכירה אותם כ:"הכת של אמה ברגר"....

למעלה