מישהי מכירה את תצפית ?

אביבית1

New member
אנחנו תמיד אומרים

כשיהיה הריון ויוולד בן ברית רק עם רופא והרדמה מקומית. אמנם הזריקה של ההרדמה כואבת אבל החיתוך הרבה יותר כואב.

תמרה*

New member
ענו כבר במקומי, את מה שהייתי עונה

אני לא רואה את עצמי שבוע אחרי הלידה מתלבשת במיטב מחלצותי (אני זוכרת חברות שלי שבקושי זזו בגלל כאבים), ו"מארחת" ארוע לאנשים שאת רובם אני לא מכירה, ועוד חוגגת את זה שמלים את הבן שלי וכואב לו...

אתי@

New member
אני יכולה להבין את חוסר החשק לעשות

"ארוע" שבוע אחרי לידה
בכל אופן, לפי מה שהבנתי התינוק בכלל לא סובל כשעושים לו ברית עם הרדמה מקומית. שווה לבדוק!

תוכי

New member
אני מכירה את המקום

מקום נחמד אך יצאנו משם ממש על הפנים הכסאות בגן נצבעו יומיים לפני והמכנסיים של בעלי שהיו בצבע בז ממש נהרסו ניסינו לדבר איתם אבל ללא הועיל המכנס מצא את מקומו ב.........פח

איזה זיכרון!

אכן התחתנתי שם (גן, לא באולם, אבל מי סופר...) אם את מגיעה דווקא מהצפון אז ככה: צומת כפר שמריהו פונים שמאלה (מזרחה) לכיוון כפר שמריהו. ממשיכים ישר, עוברים את פסי הרכבת, ופונים בפנייה הראשונה ימינה. ישר ישר... רמזור שני ימינה לכיוון הקאנטרי קלאב/מטווח... לחנות... להכנס.... ולהנות! ולמי שמחפשת מקום לברית - זו אלטרנטיבה יחסית זולה! (בגן שלהם קצת פחות זול מאשר באולם - אבל לדעתי האולם בהחלט מספיק לאירוע קטן) גלגלית

תמרה*

New member
הקיטרינג הוא של המקום?

ועוד שאלה - כשר שם? (אני צריכה תעודת כשרות ממש - התחשבות בדתיים של המשפחה) אני הייתי שם באולם במסיבת הולדת לתאומים - בן ובת, והיה בראנץ בשישי והאוכל היה מעולה. גם ירון וגם אני ממש התלהבנו (ומעטים הדברים בעולם עליהם אנחנו מסכימים...)

כל התשובות - כן!

כשר שם עם תעודות... הקייטרינג של המקום! והאוכל מאוד טעים! הם מצליחים לעשות קינוחים פרוה טעימים לאללא!!! לא לוותר על קינוח הפסיפלורה המעולה ועל בלינצ´ס החלווה המופלא!.... אממממממממממ........ ואפילו לא יקר שם ביחס למקומות אחרים!

תמרה*

New member
אז אני חושבת שיש לנו מקום מנצח

לברית. עכשיו אני יכולה להרגע ולעבור את החודשים הבאים בלי לחשוב על הנושא...

למעלה