מישהי פה בדיאטה?

Cobe Anan

New member
מישהי פה בדיאטה?

אצל מישהי זה באמת עובד? וחשבתן פעם על לשלב פעילות גופנית לעניין? לא, באמת- אתן מתעסקות בתחת שלכן כל כך הרבה, אבל טיפה אחת אתן לא מסוגלות להזיע בשבילו? כאילו מה, קסם...? והקטע עם הדיאטה, מה, זה הפך לאופנה? אוקיי- כבר הבנו שזה לא עובד, אז למה להמשיך? אם אופנה זה דבר שמשתנה כל הזמן, למה האופנה הזאת לא חולפת? ובכלל- למה אופנה משתנה כל הזמן? איך אתן מסוגלות לעשות כל כך הרבה שופינג בסוף עונה, ואחרי שבועיים כבר כל כך מתפדחות ללבוש את הסמרטוטים הישנים האלה...? מה רע בג`ינס המשופשף מהצבא? כל עוד הוא עולה עליכן, מה הבעיה איתו? ומה אתן כל כך משקיעות בתחתונים סקסיים? אם הם כל כך סקסיים, הם ממילא הולכים לרדת מהר יותר... אה, דבר אחרון- תגידו מה שתגידו, אתן פשוט לא יודעות לעשות רוורס. אני לא יודע למה, אבל זה פשוט ככה. ולא, אני לא צריך שתקשטו את האוטו בסדרת שריטות חדשה בניסיון להוכיח לי שזאת סתם סטיגמה. פשוט תניחו כבר לתיבת הדואר המסכנה..

Cobe Anan

New member
את מוזמנת להגיב..

רק אל תנסי להביא לי בהפוכה, כי כמו שאמרנו- בנות לא יודעות לעשות רוורס!

twigy

New member
במקום לבכות על "שוביניזם"

וכל החרא הזה של "זכויות הנשים" תתחילי להחזיר מלחמה - יא נקבה !

נועם m

New member
קובי מה קרה?

היית בסדר פעם...
אני נוטה להסכים עם הדעה של מי שמעלי. מי היה מאמין- המומחה מוציא שם רע לפורום...
תקוותי האחרונה היא שזה איזשהו תרגיל חדש של מיטל לגרום לכולנו לאכול אחד את השני... יש לי הרגשה שכתבת את זה בתור בדיחה- ולמרות זאת, כל בדיחה מעוגנת במציאות באופן כזה או אחר, לא? חבל. דווקא היה לך פוטנציאל... אני משתתפת בצערה של דקלה: לא רק שהיא לא יודעת לעשות רוורס ומוציאה סכומים מטורפים על בגדים שממילא לא עולים עליה (כי הדיאטה שלה נכשלת), יש לה גם חבר שמזכיר קצת את האדם הקדמון.

Cobe Anan

New member
כבר קיוויתי שתשווי אותי לאל באנדי..

ובתור מי שקרובה לצלחת, הייתי מצפה ממך לדעת שבמקורו עסק הפורום לא בהתחבטויות האם להתקשר/לא להתקשר, אלא במלחמה נטו בין המין הנשי למין החזק. אז עכשיו תשלפי ציפורניים ותתחילי להילחם!!! *אה, כן... דקלה לא בקטע של דיאטות, ג`ינס ב600 שקל, ורכילויות; ואת הנעליים הכי יקרות שלה הכרחתי אותה לקנות בשביל טיולים. ** וואי, את נשמעת ממש מאוכזבת ממני.. לא נורא, תצאי לשופינג, תאכלי שתי חבילות של שוקולד, ויעבור לך ;~)

Cobe Anan

New member
אני צריך לדמם כדי להחיות את הפורום?

פשוט בא לי לפתוח שירשור מלחמתי שכזה... יאללה, !!!DONT BE A WUSS

נועם m

New member
נראה לי שנפלת על הבנות הלא נכונות

היית מאמין שדווקא פה, בפורומנו הקט, יהיה מקבץ כל כך בלתי רגיל של נשים מוכשרות? לא רק שאנחנו מחנות ברוורס, אנחנו גם נראות טוב מבלי להרעיב את עצמנו! באמת מחזה נדיר... וכש"תמשוך הנד-ברקס, תסובב הגה ותיכנס לחניה בגלישת צד" ותעלה על זקנה מסכנה, כי האגו-הגברי-המנופח-ממילא שלך עלה לך לראש, אז נראה מי מבין שני הצדדים עושה את השטויות הגדולות באמת.

Piren

New member
פחחחח

אני אפילו לא מגיב לכאלו אשכולות
מסכן, ניסה להיות מצחיק\מתריס\מה לעזאזל שניסה... סתם יצא לו גרוע

ChilD SouL

New member
הכללה זאת לא מילה גסה, אה../images/Emo35.gif

1. אפ'עם לא עשיתי דיאטה. 2. למה אופנה משתנה זה כבר לא כ"כ תלוי בי, אבל מה שכן תלוי בי זה לא לרוץ ולקנות כל בגד שיוצא כי הוא 'אופנתי' - זה ממש ממש לא מזיז לי. 3. הכי טוב ג'ינס משופשף.
4. תחתונים סקסיים, WELL - זה בשביל ההרגשה העצמית שלנו. כאילו לא היית מתלהב אם דקלה הייתה באה אליך עם תחתוני תחרה סקסיים - תעשה לי טובה.
5. מסכימה. בנות לא יודעות לנהוג, שלא לדבר על לחנות. [אבל אני כמובן יוצאת דופן
] סופ"ש נהדר.

Cobe Anan

New member
לא סובל תחרה!

הכי יפה זה לייקרה עם קווים חלקים ופשוטים! :)

ChilD SouL

New member
עזוב, עדיף בלי תחתונים בכלל ../images/Emo3.gif

אבל בהחלט אני מסכימה איתך. אין כמו תחתונים פשוטות מבד רגיל וצבע אחיד.

Cobe Anan

New member
ואחרי שסיכמנו את הנושא הזה..

קדימה מלחמה!!! !!! Gimme yer best shot

Cobe Anan

New member
``דיקלה`` זאת זמרת עממית סתומה בלחץ.

לחברה שלי קוראים דקלה. במילרע, בלי י`. ולא, היא לא הוציאה עלי שום עצבים של מחזור. לא שאתה יודע מה זה, כי איתך בחורות לא נשארות מספיק זמן בשביל לקבל מחזור כשאתם עדיין ביחד, אבל נניח. עכשיו תיכנס פה לעניינים של המלחמה, כי אתה תופס את הצד הלא נכון.

היי היי...

חוצפן... אני לא יגיב.. בקשר למלחמה.. נו זה ברור שהנשים ניצחו.. ברגע שחושבים שתהיה להם נשיאה בארה"ב עוד כמה שנים.. אז.. אישה תהיה מנהיגת העולם.. חבל לנו על הזמן..

למעלה