מישהי פה בדיאטה?

L y c a n

New member
חוקים אפשר לכופף

החוק האמריקני נכתב בצורה כזו שכמעט כל אחד יכול לכופף אותו ולפרש אותו כפי שהוא רוצה..

נועם m

New member
הגזמת.

יש מלחמה ויש לקטול חברי פורום. צודק רועי כשהוא לא מגיב על זה.

pain is MY love

New member
יאללה יאללה...

אנחנו עושות דיאטה (גם אם היא לא מצליחה) כדי להרגיש יותר טוב עם עצמנו! כדי להיות יותר יפיות, יותר סקסיות, יותר נינוחות.. נכון זה לא תמיד עובד כי זה לגמרי לא קל אבל לפחות אנחנו מנסות ולא יושבות מול הטלוויזיה עם ההרגשה שכרס בירות זה סקסי!!! ואופנה היא אכן מתחלפת אין מה לעשות. אבל שוב, כדי להרגיש יפות ומושכות נחנו צריכות גם להתלבש בהתאם. ולא, ג'ינס מכיתה י' זה לא סקסי!!! אבל לפחות אנחנו לא זורקות על עצמנו איזה טרנינג עם כתמים ואומרות לעצמנו "איזה חתיייייך אני!" ותסלח לי מאוד אבל לבנים סקסיים זה ה-דבר! גירוי ויזואלי הוא אחד הגירויים הכי חזקים... ולראות בחורה (אפילו למאית שנייה) עם לבנים סקסיים זה מוסיף כל כך הרבה לחיי המין! אז לפחות אנחנו משקיעות בעצמנו ובבן זוג שלנו (אחרי הכל זה בדיוק עושה לנו את זה להסתכל על עצמנו בתחתונים וזה יותר בשביל הבן זוג) ולא משערות שבזה שקנינו את הקונדומים תמה עבודתנו בתחום זה... ודבר אחרון- אולי אנחנו לא יודעות לעשות רוורס אבל לפחות אנחנו לא עסוקות בלהוכיח לכל העולם ואישתו שאנחנו כן יודעות לעשות רוורס, ועוד במהירות 120 קמ"ש, ועוד על כביש מהיר, ועוד עם עיניים עצומות, ועם יד אחת מאחורי הגב! רק כדי להוכיח כמה "גבר גבר" אנחנו ותוך כדי כך לסיים את החיים של עצמנו...

Paranoid Eyes

New member
חחחחחחחחחחחח

קובי זה בסדר, אני כאן בשבילך תמיד

Zoharrr

New member
אז ככה אדון קובי:

לא מאמינה בדיאטות, לא עושה אחת. מה שכן אני אוכלת בריא, כי זה בריא וכי זה גורם לי להרגיש טוב יותר. אני לא עושה פעילות גופנית כי אני עצלנית וכי אין לי זמן(בעיקר כי אין לי זמן) ולכן אני לא רזונת אבל גם לא פרה,ומה שחשוב זה שטוב לי עם עצמי וזהו. לגביי אופנה... אני מזה רחוקה מהמודל הזה של בחורה אופנתית... אני לובשת מה שמחמיא לי ויפה לי ולא דווקא את מה שבאופנה. ותמיד אומרים לי שאני יודעת איך להתלבש. בלי שהבגדים שלי יהיו של מותגים ובלי שהם יהיו באופנה. ויש לי בגדים גם מלפני שנתיים שאני עוד לובשת. והתחתונים הסקסיים שלי... זה סיפור. דבר ראשון אני מכורה לתחתונים וחזיות וכל מה שקשור אליהם. בפעם האחרונה שספרתי היו לי 35. אני חולת שחור,אדום ותחרה - גם בביגוד לא רק בתחתונים... ולרוב כשאני לובשת אותם זה כי זה נותן לי הרגשה סקסית כזאת בלי שאפחד בכלל יודע מה יש לי מתחת לבגדים :) ואצלי הם לא יורדים מהר,אני מתעללת בבחורים שלי. ואין לי רישיון עדיין אז אין לי מה לאמר בקשר לרוורסים..

girly sap

New member
חחח

חייבת לומר שבהתחלה התעצבנתי, כי בוא נודה בזה- הדברים שכתבת מרתיחים, אבל לאור המשך הדיון, סתם חייכתי... נ.ב אני אחת הנהגות הטובות והרוורס שלי רצחני. (ובלי בדיחות על השימוש במילה רצחני) :)

למעלה