קיבלתי ושלחתי, אבל זה חזר אלי... כי התיבה שלכן מלאה. תרוקני את התיבה ואשלח שוב.
C colourful New member 5/12/03 #45 קיבלתי ושלחתי, אבל זה חזר אלי... כי התיבה שלכן מלאה. תרוקני את התיבה ואשלח שוב.
ש שריתשל בוגי New member 4/12/03 #29 את ראית את זה? ואייי וואי איזה תמונה... זהו! תמונה מעל המיטה בחדר השינה כבר יש להם.... מדהימים!!!
ט טוטולס New member 4/12/03 #13 אנחנו לא קיבלנו כלום... ../images/Emo10.gif ובדיוק היום תיקנו את הסורק וסרקתי חמישים תמונות של הנסיכים.
אנחנו לא קיבלנו כלום... ../images/Emo10.gif ובדיוק היום תיקנו את הסורק וסרקתי חמישים תמונות של הנסיכים.
ט טוטולס New member 4/12/03 #19 הגיע אבל הלכתי לישון... לא שישנתי הרבה. כשהנסיך התעורר בלילה וקרא לי בקול רק להגיד לי שחמש זה קצת אי-זוגי וקצת זוגי (כי יש בו שתים ושלוש), לא הייתי צריכה מדחום כדי לדעת שאצטרך לבטל את כל הפגישות שלי להיום.... התמונות דרך-אגב נפלאות... במיחוד שיחקת אותה עם אישתך!
הגיע אבל הלכתי לישון... לא שישנתי הרבה. כשהנסיך התעורר בלילה וקרא לי בקול רק להגיד לי שחמש זה קצת אי-זוגי וקצת זוגי (כי יש בו שתים ושלוש), לא הייתי צריכה מדחום כדי לדעת שאצטרך לבטל את כל הפגישות שלי להיום.... התמונות דרך-אגב נפלאות... במיחוד שיחקת אותה עם אישתך!
C colourful New member 5/12/03 #46 שלחתי לכן בנגלה הראשונה!!!!!!!!!!! תחפשי בתיבה, לא קיבלתי שום הודעת שגיאה ממך.
ד דרורית דרור New member 4/12/03 #17 לא קיבלנו כלום ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif