מישו אמר 21 ליוני ?

מישו אמר 21 ליוני ?

היום הארוך ביותר בשנה?
רבע גמר בכדורגל ברזיל
אנגליה (ג´וניור וחבר שלו לא הולכים לביצפר , אבא של הג´וניורים הגדולים יבוא לראות איתם את המשחק).
נאוה הולכת לכייף עם אוהל ועם יהונתן בתקוה שוועדת הקליטה תענה כבר סוףקולסוף. בילוי כייפי ומהנה שיהיה לכם
יומולדת , יומולדת , יומולדת , למי ? לבת של ניצת כמובן. 10 10 10 מזלטובים מלאן
34 , מה שלום וולקי ? לקחת כבר את חגית לטיול בפארק?
פורג´´´´´´´´´´´´´´ , הכל פסדר?
עקשנית , את בטח עסוקה בכמה מלחמות עקרוניות נגד הרשויות .
מוצאת חוגגת יום נפלא של פרשת דרכים והתחלות חדשות , ברכות לכל ההתחלות
סופ"ש שקט שיהיה לכולנו , זו הברכה הכי רלוונטית עכשיו. מכל הלב

לניצת

ניצת שיהיה יום הולדת שמח לביתך המתוקה 10 אביבים כבר חלפו ושיחלפו עוד הרבה יפים טובים ונפלאים עם המון בריאות ושפע ועם אמא כמוך מקסימה. נשתה נשתה לחיים,לחיים לחיים נשתה נשתה לחיים נשתה...... המון המון

גם מאיתנו מזלטוב!!! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

המון המון שמחה להמשך החיים (והרבה נחת לאימא ניצת...
) שולחים לכם
וגם
ובעיקר
אז שיהיה יומולדת
עם המון
והכי חשוב מלא מלא
מאחלים מעומק הלב נאוה ויהונתן

אביגיל את מדהימה ../images/Emo24.gif דביק כמו

שפורג´ שונא
תודה ,תודה כל כך מרגש להכנס לכאן ולמצוא ברכה
וגם לך מוצאת מקסימה הרבה הרבה תודה

דפקא בגלל שאנחנו סתומות ../images/Emo3.gif

היום הראשון של החופש אמרת? אז מהיום הולך לישון בשש וקם בארבע אחרהצ" ? איזה כיף לך גמני רוצה

מה זה צריך להיות ?

ה -
בהודעה שלך? אה?
גמני מתה עליך
תבוא לעזור לי במשפחעוטון?

העקשנית

New member
אביגיל-סליחה שאני מנדנדת../images/Emo9.gif

לא ענית לי בקשר למשפחתון. אולי לא ראית. אם תרצי עזרה-אני אשמח. למרות ששאלת את פורג´. לא נורא נכון?

../images/Emo6.gif טודה

אני מתחילה להתארגן בנושא ולארגן את הבית. אני מניחה שההתחלה תהייה בקטן. נראה אם תהיה היענות בכלל

העקשנית

New member
אביגיל-חצי צדקת-ומזל טוב לבת של../images/Emo8.gif

אכן היתי עסוקה במלחמות אבל לא עם הרשויו לצערי-משהו הרבה יותר אישי וקרוב וכמובן כואב. אין לי כוח להתעסק יותר עם הרשויות. אני מרימה ידיים.התייאשתי. ניצת-מזל טוב לבתך ליום הולדתה ה-10. עד 120 שנה.

לא התייאשתי, והם התקפלו ../images/Emo45.gif

כן כן ביטוח לאומי התקפלו.... ואחרי כמה אימלים ופקסים... ושיחה הדוקה עם פקיד (זכר) לשם שינוי ששמע את כל גרסתי... בצ´ק אחד הכל הסתדר....
לא להאמין...אבל הכל חזר לקדמותו.... וביטוח לאומי הודה בטעותו.... מעניין למה זה הלך יותר קל עם הפקיד ולא עם הפקידות....
אז לא להתייאש.... כי הצודק זוכה...!!!

העקשנית

New member
אל תכעס שאני שואלת אבל-../images/Emo160.gif../images/Emo35.gif../images/Emo128.gif

לא סיפרת שהם עשו לך בעיות בגלל משהו אחר שלא קשור לאמא שלך וקשור לניידות שלך? בנושא הזה לפי מה ששמעתי הם ממש לא מוותרים בקלות-אז איך קרה ש? נשמע לי קצת מוזר. מוכן להסביר או לשתף? תודה. ובהצלחה בהמשך.

למעלה