תודה כולם נאוה ויונתן,פורג´ , עקשנית וחדוש.
ו ו י ו י New member 21/6/02 #16 ממש מעורר רצון להיות חלק ממכם... פה ושם בימים האחרונים, יצא לי להכנס לפורום, ואני חייבת להגיד שכל כך נעים, מרגש ומחמם לב לקרוא את התקשורת בינכם.נראה כמו קשר אמיתי, כנה ונטול אינטרסים - ממש מעורר רצון להיות חלק ממכם. תודה שאיפשרתם לי לראות חלק מעולמכם.
ממש מעורר רצון להיות חלק ממכם... פה ושם בימים האחרונים, יצא לי להכנס לפורום, ואני חייבת להגיד שכל כך נעים, מרגש ומחמם לב לקרוא את התקשורת בינכם.נראה כמו קשר אמיתי, כנה ונטול אינטרסים - ממש מעורר רצון להיות חלק ממכם. תודה שאיפשרתם לי לראות חלק מעולמכם.
ר רק אביגיל New member 22/6/02 #17 רגע , שניה , אל תזוזי ../images/Emo70.gif נכנסת? יופי ברוכה הבאה וטודה על החמאות
ח חדהורי 34 New member 22/6/02 #20 היי ו י ו י ../images/Emo140.gif ויוי אנחנו מקבלים בברכה את כולם.... שלא תחשבי שלא שמנו לב שאת עוקבת אחרינו... חיכינו וחיכינו והנה באת.... אז אל תלכי... השארי עמנו... צחקי אתנו תבכי אתנו תקטרי אתנו תאהבי איתנו ברוכה הבאה...
היי ו י ו י ../images/Emo140.gif ויוי אנחנו מקבלים בברכה את כולם.... שלא תחשבי שלא שמנו לב שאת עוקבת אחרינו... חיכינו וחיכינו והנה באת.... אז אל תלכי... השארי עמנו... צחקי אתנו תבכי אתנו תקטרי אתנו תאהבי איתנו ברוכה הבאה...
L li.g New member 22/6/02 #23 ויוי חיכינו רק לך ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif
נ ניצת שושן New member 22/6/02 #21 ויוי באמת שמנו לב שמציצים לנו ../images/Emo3.gif אבל חיכינו שתכנסי לבד יאללה ברוכה הבאה לחבורה