מישו יודע אם

justin9

New member
לא 'דעת.. משום מה

יש לי חולשה לא ברורה לשיער ארוך

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חבל על הזמן!!!! בפעם השניה שראיתי את זה כבר שרתי בקול עם הקהל ואפחד לא הבין מה עובר עלי...
בסוף הם יבינו שכל פעם שאני צועקת/צורחת/שרה בקול זה קשור תמיד לקין
וBEDSHAPED באמת מדהים בהופעה (מה שמביא אותי, ג'ניפר- לזה שאת חייבת לשמוע את BEDSHAPED מתוך הEP
, למרות שהוא פחות עוצמתי מכאן...
) וכמו שאמרת- אין בן אדם שלא רוצה להיות בהופעה אחרי זה!!!!! ואני לא בטוחה בכמה אכזבות קטנות -וזמניות) כאלה אני יכולה לעמוד..............
וטום בהחלט נראה נחמד שם
(לא הוט! שלא תחשבו.... עד שאני לא בהופעה, אין לי הכרעה...)

לא, פשוט כשרואים גם וידאו במקביל

זה יותר עוצמתי
, וכשזה רק לשמוע את השיר....זה פחות מעביר את החוויה של הופעה
אבל באדשייפט מהEP עדיין מהמם

איזה משפחה כיפית אתם נראים, אני יכולה להצטרף

אליכם?
וזה פסטיבל כזה שיש בגרמניה כל שנה (תמיד הגרמנים האלה דופקים הופעות מפוצצות- שנאמר מי שלא ראה את רובי וויליאמס בגרמניה לא ראה אופציה להשמדה המונית מימיו) וככל הידוע לי קין לא הופיעו שם אבל כמו שאנחנו מכירים אותם זה רק עניין של זמן...

justin9

New member
well... when you put it that way

את בהחלט מוזמנת להצטרף
אבל כמובן את צריכה לדעת שיש מבחן קבלה.. הדרישות שלנו מאוד גבוהות

justin9

New member
of course my dear

הדרישות שלנו בסיסיות מאוד ומפורטות כדלקמן: אין כניסה לאוכלי בשר ומוזיקה מזרחית חובה לאהוב: חיות, תינוקות, את טום צ'פלין וג'רארד וואי סדרות, סרטים ומוזיקת רוק תופסים חלק מאוד נכבד מסדר יומנו חובה לאכול צ'יפס ופיצה לפחות פעם אחת בשבוע בגדים ,נעליים ואקססוריז - הכל בשותף! אסור אסור אסור להוריד את המים בשירותים כשמישהו במקלחת ואולי זה קצת ירתיע אותך אבל, אנחנו מנקים את הבית בתורות (שבוע שבוע)

justin9

New member
באמת? רובי וויליאמס? ../images/Emo12.gif

חחחח השמדה המונית... מזכיר לי את יום העצמאות (במיוחד כשמשינה עלו לבמה ולפתע צצו עוד 50,000 אלף איש וכולם החליטו ליישר את האדמה ע"י קפיצות באותו זמן) היו לי חששות כבדים שנסראללה יכול לעשות לנו יום עצמאות אחרון... קריפי...
האמת שהופעות כאלה בומבסטיות מלחיצות אותי... אם אתה בשורה הראשונה ויש לך פיפי? איך לעזאזל יוצאים משם? זה ייקח לפחות שעה ומשו (תאמינו לי מניסיון רע... עליתי בטעות עם חברות על הקרון האחרון ברכבת מתל אביב למוצקין ביום חמישי כשבעצם היינו צריכות לעלות לקרון הראשון של השמורים... עד שפילסנו את דרכנו לקרון המקולל כבר היינו בחיפה
) ואם נגיד נופל לנו הפלאפון ואנחנו מתכופפים להרים אותו... לא בטוח שנחזור למעלה...
קיצור... כל מיני סיטואציות מאוד סבירות

למעלה