מי אוהבת את השבת?
ואת פורים?

סקרמנטה

New member
מי אוהבת את השבת? ../images/Emo99.gif ואת פורים?

הערב שבת קודש, ומחר במוצאי שבת מתחיל חג הפורים וקוראים את מגילת אסתר. אז מה נלבש לכבודם? אני אלבש, בלי נדר, את 311 של שיק - אדום ורדרד פנינתי. לק של נסיכות הייתי מגדירה אותו...חחח. כתבתי עליו בבלוג שלי ממש אתמול. (הקישור בחתימה). ומה אתן לובשות/ מתכוונות ללבוש? שבת שלום ומבורך, וחג פורים שמח!

mgirl

New member
נורא התלבטתי

מצד אחד רציתי לק צבעוני למוצ"ש, אבל רציתי גם משהו קלאסי שיתאים לבגדים שלי הערב =/ וידעתי שלא יהיה לי זמן להחליף. בסוף הלכתי על 85 של סאלי הנסן - Diamonds and Rubies, אדום קרמי בוהק.

mayane21

New member
מי לא אוהב !! ../images/Emo24.gif

לק חדש אצלי של wow מס' 50
חג פורים שמח לכולן

עדיין עליי מיום רביעי...

enchanted forest של אורלי.... אני פשוט מאוהבת בו!!!
בד"כ כבר כשאני מסיימת למרוח לק אני כבר מתחילה לתכנן את המריחה הבאה... הפעם פשוט לא בא לי להוריד אותו! הוא גם משתלב לי ממש טוב עם המלתחה החורפית.... מה זה המזג אוויר הזה??? כבר לרגע חשבתי שהגיע הקיץ... אווווווף! פורים שמח לכולן!

usera

New member
זה מה שהיה (ועודנו) על ציפורניי

רק שבבוקר הציפורניים עוד היו ארוכות.. וכרגיל- אחת נשברה וגזרתי אותן בהתאם. 2 שכבות של הורוד, ושכבת טופ מנצנץ. 311 צ'יק 216 לייף

usera

New member
חח צודקת לגמרי,

נדבקתי מחברות, משום מה כולן קוראות לו ככה. זה כמו שללבלו קראו אצלנו לובלו במשך תקופה של..נצח בערך...וזה מדבק! פורים שמח גם לך

Marble Arch

New member
מטריף!

בדיוק הרגע הורדתי אותו- אהבתי אותו ממש ממש! ושכחתי כמה הלקים של OPI טובים..

hili1234

New member
חדשה פה ../images/Emo9.gif

עד שלשום היה עליי seashell של אורלי, מן ורוד פנינתי. עכשיו יש עלי שיק 02(הוא לא אצלי כרגע אז אני לא בטוחה במספר) וביוטי קר 78.

Ultra marine

New member
אני לא סובלת את פורים!

אבל כיוון שלאחרונה אני מנסה את המיינסטרים (לא שממש הולך לי..) החלטתי לעשות "הקרבה" אחת למען החג. אין ספק שהבודדים ששמו לב (?!) אהבו - יד ימין - אגודל+אמצעית+זרת -> OPI Merry Midnight אצבע+קמיצה -> China Glaze Ruby Pumps יד שמאל - אגודל+אמצעית+זרת -> China Glaze Dorothy Who אצבע+קמיצה -> China Glaze Emerald Sparkle וחוץ מזה, אתמול והיום התאפרתי די מעושן/כבד. השתמשתי בצלליות מהקולקציה השחורה של מאק וגם בשפתון הסגול-חציל שיצא יחד איתם עם גלוס שחור למעלה
מבחינתי זאת היתה הזדמנות להתאפר כמו שהייתי רוצה כל יום ומה לעשות שזה לא הכי מתאים.. (וגם לוקח קצת יותר מידי זמן..) אני יודעת שזה לא קשור לפורום הזה אבל דוגרי, בימים האחרונים אני פשוט מתקשה להכנס לפורום איפור. כל תופעות החג האלה מלחיצות אותי..

יפעתיקו

New member
וואי ניבהלתי../images/Emo110.gif

זה היה ניראה שיש לך יותר מידי אצבעות.. חחח למה את לא סובלת את פורים?

למעלה