מי אוהבת את השבת?
ואת פורים?

Ultra marine

New member
2+3 פעמיים זה 10, לא?

לא יודעת למה אני לא אוהבת את החג, הוא פשוט לא מתחבר לי אני לא אוהבת את הקשקשת שיש סביב החג. אני חושבת שפעם אחרונה שהתחפשתי הייתי משהו כמו בת 11 וסביר שזאת היתה תחפושת לא מושקעת בעליל שהסכמתי לשים עלי. אני חושבת ששנאתי את החלק החברתי בחג באופן מאוד אירוני. כיוון שגם ככה לא הרגשתי חלק בשום מקום אז גם זה לא "התלבש" לי. העדפתי את היום הזה להשאר בבית, לקום מאוחר ולעשות דברים שאני אוהבת לעשות. אני מקווה שזה לא נשמע דכאוני מידי.. בגדול, אני לא ממש טיפוס של חגים בכלל ואני גם די מתבלבלת בין כל החגים. היה חנוכה אחד ששקלתי להכין בפעילות שרשראות (יעני כאלו של סוכות...), אתמול הזכירו לי שמשלוחי מנות זה בפורים הייתי בטוחה שזה בחג אחר בכלל. אולי חנוכה? כל הקונספט הזה של החג לא ממש יושב אצלי טוב. אני פשוט לא מצליחה להבין את הרעיון מאחורי זה. בגדול אני לא מבינה דת. בכלל. אבל מי שזה עושה לו טוב - בסבבה שלו!

4LeafClover

New member
358 של ג'ייד

אני מוסיפה תמונה - מצטערת על המריחה הגרועה, אני לא טובה בזה. ובכלל, מרחתי ביום חמישי, אז זה כבר הספיק טיפה להתקלף... התמונה עם פלאש. סה"כ צבע יפה. בבקבוק הצבע נראה יותר בהיר.

צונית

New member
עירבולקים חדשים

בהמשך להמלצה של אפי על הMINT CANDY APPLE, שחשבתי שיראה מחריד ביותר עליי החלטתי לערבל לי לק שמזכיר את הקונספט, רק כדי לבדוק באמת איך זה נראה על היד. נראה לי שיצא לי ממש ממש קרוב, והאמת.... שלא נורא בכלל כמו שחשבתי!!
אם כבר, החבר האפור שלידו (שחשבתי שיבוא בול במזג אוויר הזה) נראה חולני להפליא. רציתי לשאול לדעתכן (תתעלמו מהאפור, הוא הולך לעבור מקצה שיפורים
) האם באמת הירקרק מחמיא לי או שאני פשוט מסטולה מאדי לק??

צונית

New member
מממ....

יש סיבה שהם לא יהיו חלקים לגמרי?
עד כה כל העירבולקים במרקם קרם שעשיתי נראו פחות או יותר ככה.... הבעייתים הם המרקמים אחרים, כל הכרומים והשימרים... את האפור (שאח"כ הפכתי לאפור סגול שעדיין נראה מאוד מוזר עליי) עשיתי בבקבוק של ביוטי קייר בו היה קצת טופ קואט. שפכתי לשם לבן וסגול מאוד כהה של שיק, והוספתי כל פעם קצת ירוק כדי להוסיף טוויסט. ניסיתי המון אבל הוא פשוט לא בא עליי טוב. לא נורא, יש אפור כהה של אסי שעל הכוונת שלי והוא בטוח יראה אדיר
את הירקרק עשיתי בתוך בקבוק של לק לבן של שיק, פשוט שפכתי לשם מעט ירוק וערבבתי עד התוצאה הרצויה. הערבובים סיפקו לי כעשרים דקות של ספורט כי לגמרי השתוללתי עם הבקבוקים
רצתי, קפצתי, השתוללתי עם הידיים שלי לכל כיוון אפשרי ופשוט ניסיתי שזה יתערבב הכי טוב שאפשר. הסוד הוא להשתמש בלקים כשהם עוד טובים ולא לחכות שהם יתחילו להתייבש כדי לעשות איתם דברים חדשים. תודה רבה בובה
אני חייבת לציין שהגוון לחלוטין רומם את מצב רוחי! הוא כזה מיוחד ומגניב!

Marble Arch

New member
אהההה הבנתי...

חשבתי שערבבת לק שקוף עם צללית.. ואז זה לא יוצא חלק.. את ממש מזכירה לי את התמונות של אסי במעבדה שלה, מערבבת ורוד לתוך ורוד

צונית

New member
../images/Emo163.gif

חחחח סורי, שכחתי שהאופציה הזו קיימת בכלל כשעניתי לך
אכן עשיתי אחד כזה עם צללית והוא לגמרי לא יצא חלק. כמה את חושבת שהוא דומה למינט קנדי אפל? השוותי לתמונות שלך אבל רק את יכולה לומר בוודאות...

תולי01

New member
לא מסטולה בכלל ../images/Emo3.gif

הולם אותך מאוד הצבע הזה ! נראה ממש מצויין עלייך

צונית

New member
תודוש ../images/Emo24.gif

אציין שהופתעתי ביותר מהעניין. עד כה, כל הלקים בהירים שניסיתי נראו רע מאוד. אני אתנסה על כל היד ובאור יום ואדווח את הממצאים...
רציתי לברך אותך על הזכייה במקום השני בתחרות ההיא! (קצת מאכזב שלא מקום ראשון כי באמת ששלך היה הכי יפה ומוצלח אבל הפער היה כל כך קטן! ממש כמו לזכות במקום הראשון
) אפילו חבר שלי הצביע עבורך וגם הוא חשב ששלך הכי יפה
יאללה, לתחרות הבאה!

תולי01

New member
הצבע הזה ממש מחמיא לך

ואני בטוחה שיהיו גם בהירים אחרים שייראו עלייך מדהים, רק צריך לנסות ולמצוא את הגוון הנכון. את יודעת ? אני סקרנית לראות איך היה יושב עלייך הקולור קלאב החדש - הבהיר. אולי תנסי לעשות איזה ערבולק דומה ? ככה אפשר גם לשחק עם הגוון, רק צריך לדאוג שהוא ייצא לא אטום לחלוטין...יש לי הרגשה שזה יכול לשבת עלייך ממש יפה
ותודה רבה על העזרה הגדולה בתחרות, אני כל כך מעריכה את זה !!! את יודעת שזאת שארגנה ביקשה ממני את הכתובת אבל לא אמרה לי בשביל מה ? אז אני תוהה אם אני אמורה לצפות למשהו..... ומסתבר שהתחרות הבאה היתה קרובה יותר משחשבתי ואם אני רוצה להשתתף, אני צריכה להגיש תמונה עד החמישי למרץ - הפרס שווה ביותר ויש לי רעיון למשהו חמוד (אז אולי טוב שלא זכיתי, ככה אני אשאף לזכות בזאת)- יש מצב לבקש תמיכה שוב או שזה יהיה כבר מוגזם ?

Ultra marine

New member
כבר לא שבת. אבל סוף סוף עברתי ללק אחיד ->

OPI here today.. Aragon Tomorrow ירוק בקבוק מהמם.

Witchcrafts

New member
155 של 'טופ ביוטי'.

הצבע יצא טוב יותר בתמונה הקטנה (ולמען הרקורד, זו לא תחפושת. חוץ מהשרביט שיצא שם עקום למדי). אני מאוד מרוצה, ארכוש לי עוד כמה מהם בהזדמנות. השימוש הראשון שלי בקונאד של "וואו", נורא אהבתי. בתמונה זה לא ברור (שוב סליחה, התמונה צולמה מהפלאפון), מדובר בפרפרים. ואגב, לא היתה מדבקה שקופה שצריך להסיר~

larisa125

New member
אילו חותמות יפות../images/Emo99.gif

באיזה סניף קנית ומה המספר של הדיסקית?

למעלה