אהה....ושמעתי שאת אוהבת לגו..אז קבלי נו לא מספיק כל מה שאני מוכנה לעשות למענך?
S soofgania New member 6/8/07 #41 אהה....ושמעתי שאת אוהבת לגו..אז קבלי נו לא מספיק כל מה שאני מוכנה לעשות למענך?
ק קושקושית מתולתלת New member 6/8/07 #44 תמיד אמרתי שאין עליך../images/Emo24.gif אין את מכירה אותי הכי טוב
ק קושקושית מתולתלת New member 6/8/07 #42 ../images/Emo99.gif את יכולה להתכבד אבל לא לאכול איתי ה-כ-ל מה דעתך לפתוח מסיבה?
S soofgania New member 6/8/07 #43 ../images/Emo41.gifמי אוהב אותי?../images/Emo41.gif מה הייתם מוכנים לעשות בשבילי? מה..לא מגיע גם לי צומי?
../images/Emo41.gifמי אוהב אותי?../images/Emo41.gif מה הייתם מוכנים לעשות בשבילי? מה..לא מגיע גם לי צומי?
ק קושקושית מתולתלת New member 6/8/07 #45 |קנאית|../images/Emo6.gif אני מוכנה להזמין אותך לסושי האמת, אני מוכנה שתבואי איתי למסיבה שהכנת לי וארשה לך לאכול איתי ה-כ-ל &
|קנאית|../images/Emo6.gif אני מוכנה להזמין אותך לסושי האמת, אני מוכנה שתבואי איתי למסיבה שהכנת לי וארשה לך לאכול איתי ה-כ-ל &
S soofgania New member 6/8/07 #47 סושי../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif האמת שלא אכלתי כלום היום והתגריתי מכל מה שרשמתי לך חולה עלייך בייב
סושי../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif האמת שלא אכלתי כלום היום והתגריתי מכל מה שרשמתי לך חולה עלייך בייב
S soofgania New member 6/8/07 #49 אני בדיאטה../images/Emo67.gif דיאטה הכי לא נכונה שיכולה להיות להרעיב את עצמי כל היום ואז להתנפל על האוכל כאילו לא אכלתי שנה
אני בדיאטה../images/Emo67.gif דיאטה הכי לא נכונה שיכולה להיות להרעיב את עצמי כל היום ואז להתנפל על האוכל כאילו לא אכלתי שנה