על מה התערבתם?
מ מתבוננת מהצד10 New member 31/5/13 #45 תקשיבייי בתור מנהלת את חייבת להיצמד לכחול עם כל המשמעויות חבויות והגלויות שלו החשופות והנסתרותתתת לכן צהוב לאאאא כחול כןןןן ראי כמה המכנסיים הקצרים הולמים אותך לעומת החולצה
תקשיבייי בתור מנהלת את חייבת להיצמד לכחול עם כל המשמעויות חבויות והגלויות שלו החשופות והנסתרותתתת לכן צהוב לאאאא כחול כןןןן ראי כמה המכנסיים הקצרים הולמים אותך לעומת החולצה
ה היקום המקביל New member 31/5/13 #50 הפעם הפסדת נשמה החולצה לא משהו (מקווה שלא עלתה לך הון ) אבל את לגמרי !! וזה מה שחשוב
ק קרן אור קטנה 27 New member 31/5/13 #52 תודה מותק היא עלתה אבל עדיין לא לבשתי אותה אני מודה שהיא לא קונבנציונאלית חחחח וכן התלבטתי אם ללבוש אותה {אם יש לי אומץ}
תודה מותק היא עלתה אבל עדיין לא לבשתי אותה אני מודה שהיא לא קונבנציונאלית חחחח וכן התלבטתי אם ללבוש אותה {אם יש לי אומץ}
ר רוצה להתרגש מחדש New member 31/5/13 #54 איך לאמר בעדינות? הרגליים האלו, אוחחחחחחח על איזו חלצה אנחנו מדברים? יש חולצה בתמונה? לא שמתי לב. בואי לים...
איך לאמר בעדינות? הרגליים האלו, אוחחחחחחח על איזו חלצה אנחנו מדברים? יש חולצה בתמונה? לא שמתי לב. בואי לים...
G G מאסטר New member 31/5/13 #62 את יושבת על זה ואני לא יכול לפתוח את הצידנית של הבירות... למה תמיד את יושבת עליה ? הבאתי לך כיסא נוח... זוזי קצת
את יושבת על זה ואני לא יכול לפתוח את הצידנית של הבירות... למה תמיד את יושבת עליה ? הבאתי לך כיסא נוח... זוזי קצת
G G מאסטר New member 31/5/13 #75 הבירה הכי הכי אהובה עליי זאת הבירה שהמאהבת שלי המיתולוגית שהיא בארמנית מיקצועית.. מוזגת לי אותה מלקקת את שפת הכוס של הבירה..ומגישה לי כשהיא עירומה ושנינו בצימר מפנק אחרי שעתיים סקס סוער ומזיעים .. (יש לי כמובן עוד כמה פרטים שוליים לסגור ...) רק שהיא תגיע בזמן ולא תתחמם לה הבירה בדרך....
הבירה הכי הכי אהובה עליי זאת הבירה שהמאהבת שלי המיתולוגית שהיא בארמנית מיקצועית.. מוזגת לי אותה מלקקת את שפת הכוס של הבירה..ומגישה לי כשהיא עירומה ושנינו בצימר מפנק אחרי שעתיים סקס סוער ומזיעים .. (יש לי כמובן עוד כמה פרטים שוליים לסגור ...) רק שהיא תגיע בזמן ולא תתחמם לה הבירה בדרך....
G G מאסטר New member 31/5/13 #80 זה באמת משנה כשאני שותה ממנה את הבירה ? מצידי מים מהברז...העיקר שהיא ...הבארמנית הפרטית שלי עירומה מולי ומשקה אותי טוב נו.....לף בראון חבית
זה באמת משנה כשאני שותה ממנה את הבירה ? מצידי מים מהברז...העיקר שהיא ...הבארמנית הפרטית שלי עירומה מולי ומשקה אותי טוב נו.....לף בראון חבית
א אחד פשוט1 New member 31/5/13 #66 אני מת על בננה חולה מטורף עליה בשביל להנות ממנה - מקלף לה את הקליפה,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, הבנתוש,קרן.................?
אני מת על בננה חולה מטורף עליה בשביל להנות ממנה - מקלף לה את הקליפה,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, הבנתוש,קרן.................?