מי אוהב לאכול דגים ?

אלי ו.

New member
זו אמירה שיפוטית

הגעת לפורום שמנסה להמנע משיפוטיות. זהו פורום שמתמקד בתזונה הצמחונית ולא באנשים או באידיאולוגיה. יש פורום אחר שעוסק גם בנושאים האחרים, פורום צמחונות וטבעונות.

אלי ו.

New member
אני לא חושב שמתכון לדניס על האש

מקומו בפורום. "צמחונים" שאוכלים לפעמים בשר (כמוני) אולי יתקבלו בלי שיפוטיות אבל בכ"ז, דיונים על איך להכין כנפי באפאלו מקומם אינו כאן. אני לא חושב שדיונים על טיבם של דגים מקומם בפורום תזונה צמחונית.

LullaBelle

New member
איכס... בהחלט אעביר את המידע להוריי

אני מנסה לגרום להוריי להפחיט באכילת בשר ודגים. לא מסיבות אתיקה - בינינו, ההורים שלי לא מתחברים לקטע הזה, זה לא שהם אנשים רעים אבל פשוט הם אכלו בשר במשך 50+ שנה ולא רואים בעיה בזה - אלא שכמה שיותר אני לומדת על ההשלכות הבריאותיות של אכילת בשר ודג, ככה יותר אני דואגת. אבא שלי אוכל הרבה נקניק, שזה בשר אדום ומלא זבל מעובד, ואני חוששת שיקבל סרטן במעיים כי גם ככה יש לו בעיות. אמא שלי אוכלת המון דגים [פחות בשר, כי היא לא אוהבת בשר] וידוע שיש בדגים הרבה זיהומים מהסביבה. אז למרות שהם לא יפסיקו לחלוטין, לפחות שיפחיתו...

LullaBelle

New member
יודעת...

הפסקתי לאכול בשר ודג עוד לפני שידעתי את כל הפרטים המגעילים האלה, וכמה שיותר למדתי על זה [כבר בהיותי צמחונית], ככה יותר אני שמחה שאני לא אוכלת את זה. אני מנסה להעביר את זה להוריי, פשוט שיחשבו קצת על הבריאות שלהם - בסה"כ הם בשנות החמישים לחייהם, אמא כבר עברה סרטן, וכל הבשר המזוהם והמלא הורמונים ואנטיביוטיקה הזה לא עושה להם טוב. אז אני מספרת להם על כל זה, כל המחקרים והכתבות. לא כל כך עובד, לצערי, וזה מה זה מדאיג אותי. נכון שאין לנו שליטה על גורמים סביבתיים כמו בית חרושת ליד או זיהום של מכוניות, אבל כן יש שליטה במה שאנחנו אוכלים, ואם אוכלים רעל, אז זה לא בסדר!

למעלה