מי אוהב להתעסק בגרפיקה ?

מי אוהב להתעסק בגרפיקה ?

בואו ונעשה תחרות בפורום. כולכם בטח מכירים כבר את התמונה של האתר והפורום,נכון שראיתם ? יופי. אני רוצה תמונה חדישה וחדשה למשחק. קחו לכם את הזמן למשך היומיים הבאים ותעצבו תמונה שתשקף את המשחק. תביטו היטב בתמונה של המשחק,היא מצוייה בדף השער של הפורום ואף באתר המשחק עצמו בדף הראשי. תעצבו משהו מיוחד,מי שיעצב את התמונה הכי יפה והכי משקפת את המשחק,יזכה לראות אותה בדף השער של הפורום.
תתחילו לעבוד. פוטושופ,פריהנד,ACDSEE הכל הולך

FlakY

New member
פוטו-שופ תמונה שלי P:

התמונה מיצגת חלק קטן מהאפשרויות במשחק אבל לפי דעתי מתאימה ביותר.

Mamo6

New member
מה זה משנה התחרות הזאת?

אם אתה אפילו לא מגיב?

DTLAND

New member
אף אחד לא ישתתף אם אין פרס...

"לזכות לראות את העיצוב שלך בשער" זה לא ממש עושה את זה... צריך להציע משהו כמו כסף או צבא... (אני יכול להכין משהו יפה תמורת מתנה, אני הרבה זמן בפוטושופ)

gindis

New member
אם כבר תחרות אז...תקבלו בונוס ../images/Emo13.gif

בארי העלה נושא נחמד של תחרות על התמונת הבית. אני מוכן לתת 25 תורים בונוס + 150,000,000 כסף + 100 אדמה במשחק למי שיעלה תמונה למשחק! התמונה צריכה לתאר את המשחק והתוכן שבו בצורה הטובה ביותר, יכול להיות שאף נשנה את התמונה בדף כניסה שלנו. תודה ובהצלחה לכולם, ערן נ.ב. תאריך היעד + התנאים לתמונה יהיה לפי החלטת בארי.

NADAVT26

New member
אתה יכול לתת עוד פרטים?

"לתאר את המשחק והתוכן שבו בצורה הטובה ביותר" אם אתה יכול להסביר איך אתה רוצה שיתואר המשחק והתוכן אני מבקש מחברים שיעצבו לי תמונה לזה אז אני מסביר להם תמונה שאמורה להחליף את התמונה הראשית במשחק?

פשוט מאוד...

תחשבו על צבא,מפקדים,מלחמה וגם שלום. תיצרו תמונה ! עכשיו יותר מתמיד זה כדאי לכם !!!!
כל מומחי הפוטושופ ושאר האפליקציות מוזמנים לצייר,לחבר ולעצב את התמונה.

gabriel745

New member
קבלו, זאת שלי ../images/Emo13.gif

הנה התמונה שלי, גם בפוטושופ, משהו קטן ממני למשחק.

gabriel745

New member
תודה, אבל זה עוד כלום

חבר שלי מזה טוב בזה, והוא הולך לסיים את שלו עוד מעט, אתם תראו את זה, תיהיו בשוק.. עוד מעט הוא יעלה את זה...

1sickboy1

New member
גבריאל

גבריאל מאיפה למדת את כל זה? למד אותי גם לעשות

gabriel745

New member
את הבסיס עקרונית למדתי

מאליקו שגם הוא הראה העלה תמונה... כאילו הוא עזר לי למצוא כל מיני מדריכים באינטרנט שעוזרים ללמד תחפש בגוגול, מדריך לפוטושופ, תראה לאן תגיע...

למעלה