מי אוהב להתעסק בגרפיקה ?

NADAVT26

New member
מי יפריע שזה יקח יותר זמן?

הדבר היחיד שיקרה שיפרסמו יותר תמונות, שסביר להניח שעבדו עליהם יותר זמן ויהיה יותר אפשרויות זה תמונה שהולכים די הרבה להשתמש בה עדיף איכות על זמן

lordgarr

New member
אבל....

טוב נו אתה צודק שהתמונות יהיו יותר אכותיות אבל... רגע מה הסיבה בכלל שצריך תמונה חדשה?

NADAVT26

New member
תגובה

סביר להניח בשביל האתגר,היופי ובטח יש עוד סיבות.. אבל הסיבה ממש לא משנה הקטע שיש תחרות, ורוצים להשיג תוצאות כמה שיותר טובות עדיף שכמה שיותר ישתתפו והטוב ביותר יזכה

NADAVT26

New member
מצטער, אבל לא..

זה יעבור בשניה אל תדאג זה שווה את זה

gabriel745

New member
טוב, הכי עדיף

שבארי יבחר עוד כמה זמן לתחרות וזהו, היות והוא זה שהתחיל אותה...

NADAVT26

New member
תקרא את התגובה שלי למטה

אם זה כל כך הרבה אנשים בעד לקצר את זה אני לא רוצה להפריע תקבוע מה שאתם רוצים

lordgarr

New member
אני מציע עד יום ראשון הבא ככה שזה

יהיה בדיוק שבוע מהיום בו הוכרזה התחרות

meetAmeet

New member
זה מדהים!

פשוט חזק, הפונט משתלב כל כך טוב ברקע! אדיר!

Eliko2000

New member
nadavt

אתה מתכוון לעשות לבד את השער או לבקש כמו שהתכוונת?

lordgarr

New member
to nadavt

רגע אתה בכלל לא עושה שער/תמונה? אז למה אתה מנסה להאריך את הזמן? טוב רגע מי מחליט איזו תמונה תהיה? עושים הצבאה? ערן? הארי? אלוהים?

gabriel745

New member
אפשר לשלוח את כל התמונות לבארי

וברגע שהתחרות תגמר, הוא יפרסם את כולם ביחד ומי שיראה יבחר, במקום להתחיל לחפש את התמונות של האנשים בפורום...

NADAVT26

New member
לאט לאט, מה אתם נלחצים?

קודם כל אני עושה בנוסף אני גם יבקש עזרה בשביל שהיו יותר תוצאות בסוף למה ישר בעצבים? יש הרבה שלא סוסים כמוכם ולוקח זמן להוציא משהו איכותי אבל אם כולם פה כל כך עצבניים אז שהיה שבוע, לא משנה לי עד כדי כך רק תודיעו לי מה נסגר

gabriel745

New member
חחחח, איזה חמוד...

אני לא יודע למה הסקת שאנחנו עצבניים, ואני לא ידבר בשם כולם, אבל אני יודע שאני בכלל לא עצבני אני דווקא נהנה, אם אתה חושב שאתה צריך יותר משבוע, בכיף שיהיה לך את הזמן הזה, שהתחרות תיהיה יותר מעניינת... ובהצלחה לכולם, תפתיעו ואל תוותרו בלי לנסות, תתנו את כל מה שיש לכם
.

ERANJAINT

New member
שלייי

http://img61.imageshack.us/img61/3908/14bn.jpg איך יצא לפי דעתי יצא די יפה

למעלה