מי אומר שהאלוף האיראני יפרוש?

nitsansh

New member
אני מקווה שלא...

כמו שאני מכיר משלחות ממדינות טוטליטריות, החלטות בנושא יתקבלו בדרגים הגבוהים במערכת הפוליטית...

הוא פרש!!!

אני לא שמח בשביל אודי וקס (זאת אומרת כן) אלא אני שמח כי התקווה של האיראנים לזהב נעלמה עכשיו! יש!!!! הלוואי והם לא יהיו קרובים למדליה אחרת!

הוא פרש!!!

אני לא שמח בשביל אודי וקס (זאת אומרת כן) אלא אני שמח כי התקווה של האיראנים לזהב נעלמה עכשיו! יש!!!! הלוואי והם לא יהיו קרובים למדליה אחרת!

הסבר - זה לא סופי !!

למרות שהאירני הודיע שלא נותנים לו להתחרות (הוא דווקא רוצה - אבל מנהל המשלחת אסר עליו) וקס חייב להתיצב לתחרות עצמה ולקוד קידה לפתיחת התחרות וכאשר אין יריב מולו , השופט יכריז על וקס כמנצח . אגב אם וקס יגיע לחצי הגמר , האירני יכול לחזור ולזכות במדלית הארד מבית הניחומים אלה רק אם יענישו אותו .

בודוקאן

New member
הסבר - תוספת

אם מתחרה אינו מתיצב לקרב לאחר שהוא נקרא לכך 3 פעמים, בהפרש של דקה בין פעם לפעם, הרי שהשופט המרכזי מכריז Fusen Gachi, וזה ניצחון למתחרה שכן התיצב. על מנת להכריז Fusen Gachi, השופט צריך לקבל אישור מועדת השיפוט המרכזית של התחרות. זה אינו פוסל את המתחרה מהמשך התחרות. אבל, השופט יכול להחליט שנעשה מעשה הנוגד את רוח הספורט באופן גס, ולהעניש את המתחרה ב- Hansoku-Make ישיר. דבר אשר ישעה אותו מהמשך התחרות. זה עינין לשיקול דעת של השופטים. להערכתי - לא יעשו זאת. בברכה
בודוקאן, מצוות מנהלים פורום אומנויות לחימה (148).

nitsansh

New member
אני מקווה שיתנו לאיראני להתחרות...

לא מגיע לו לקבל עונש על מדיניות פוליטית של המדינה שלו, ואני מקווה שהוא יעלה לבית התנחומים (מה שאומר שגל צריך לעלות לחצי גמר!), ואולי בסוף התחרות הוא וגל יעמדו ביחד על הפודיום!! חבל שספורטאים נופלים קורבן לפוליטיקה...

nitsansh

New member
הלוואי ותתבגר...

ולא תשנא אנשים, וביחוד ספורטאים, שלא עשו לך שום דבר רע, וחטאם היחיד הוא שהם משתייכים למדינה שנמצאת בסכסוך פוליטי עם המדינה שלנו... או שאיתרע מזלם שהתמודדו נגד ספורטאי שלנו...

אני לא ילדותי...

אני פשוט שונא ערבים! אין לזה שום קשר לילדותיות ותפסיק לדבר שטויות. אפשר לחשוב שאני היחיד ששונא ערבים בארץ....

nitsansh

New member
זה מראה על בורות...

ערבים ומוסלמים זה ממש לא אותו דבר... אני מקווה שכשתתבגר תשנה קצת את דעותיך, וחבל שיש יותר מדי אנשים בישראל עם דעות כאלה... אבל בוא לא ניכנס לויכוחים פוליטיים כי זה לא נושא הפורום...

בשבילי זה אותו הדבר...

אני שונא את כולם. ושנאה כלפי עדה מסוימת לא מראה על בורות. יש אנשים בכנסת ששונאים את הערבים זה אומר שהם טיפשים? לא! יש להם דעות קדומות אבל זה לא אומר שהם טיפשים.

nitsansh

New member
זה כולל גם את קרים עבדול ג'באר

או מוחמד עלי? (אני מקווה ששמעת עליהם למרות גילך הצעיר...)

יוֹאב

New member
אתה לא ילד קטן בגלל שאתה שונא ערבים

אלא אתה פשוט בור. רק בור יכול לשנוא אנשים שהוא לא מכיר.

nitsansh

New member
אין קשר בין גזענות, בורות וטפשות...

לצערי, הרבה גזענים הם אנשים אינטליגנטים ומשכילים... ובורות זה חוסר ידע, לעומת טפשות שזה חוסר שכל... שני דברים שונים לגמרי... הבעיה החמורה, לדעתי, זה אנשים שלא רוצים לדעת את העובדות כי זה עלול לסתור את ההשקפות שלהם...

למעלה