מי אומר שהאלוף האיראני יפרוש?

nitsansh

New member
אני מקווה שאתה עוד ניתן לשינוי...

עם מבוגרים זה יותר קשה... בכל אופן לא נראה שיש לי ענין לדבר עם מי ששונא אותי...

תמיר1991

New member
אתה באמת ילד קטן...

גם הדעות הפוליטיות שלי לא שמאלניות במיוחד, אבל מכאן עד ללשנוא ערבים הדרך רחוקה שנות אור. אני שונא את מבצעי הפיגועים, תומכיהם וממניהם, אשר הורגים בנו בכדי "להחזיר לנו", אך בממדים גדולים בהרבה וללא מחשבה. אלה ראויים להוקעה לטעמי, אך השאר, אשר לא קשורים אליהם, הם בדיוק כמוך וכמוני, אנשים רגילים לגמרי. קצת פתיחות לא תזיק. וגם אם אתה שונא ערבים, למה להביע זאת בפורום אתונה 2004? לך לפורום "כהנא צדק" ותביע את הדעות שלך. לא בבית ספרנו. תמיר.

etisme

New member
הוא לא שונה בהרבה מהנאצים

וסליחה על הביטוי אבל זה האמת

nitsansh

New member
הגזמת!!

לא צריך להגיע עד הנאצים... בין שנאת זרים ורצח עם יש מרחק גדול...

etisme

New member
טוב ולי הגזמתי אבל הגישה לזרים

זה לא משנהנ אם מדובר בים בישראלים בין בערבים בין במוסלמים בין בלבנים או שחורים וכו'... כולנו בני אדם ולפעמים מגזימים כדי לזעזע (הימור לא קיצוני מדיי שזה לא יעזור אבל גם בסוף הוא יבין את זה) הרי אם הוא היה נולד ערבי הוא היה חי בתור ערבי בכבוד עם דתו אז שיתן גם לאחרים כבוד

three

New member
גם אני לא ילדותי

אני פשוט אוהב מוצצים, זה הכל.

עצוב מאוד אם לא

כי אם אתה ילדותי, זה אומר שעוד יש סיכוי שתתבגר וזה יעבור לך. אם לא - באסה...

תמיר1991

New member
ניצן - צודק ב- 100%!

גם אנחנו יכולנו באותה מידה להכריז שאנחנו לא מתמודדים, ואז וקס היה נושא בעונש. אך אנו נאורים יותר מהם, או יותר נכון יותר נאורים מחתאמי וחבריו הגזענים והאגואיסטים, ולפחות לעניות דעתי - שאר העם שלהם, ובכלל שום עם, לא אמור לסבול מהבחינה הפוליטית, ובמיוחד לא הספורטאים שבאו לשבועיים של חוויה כלל עולמית אשר אמורה לא להיות מושפעת משום מניע פוליטי, וחבל שזה ככה... תמיר.

שאלה טובה....

לפי דעתי אם הוא יפרוש זה יהיה הדבר הכי לא ספורטיבי שיכול להיות!!!! באת לתחרות ספורט..ומן הסתם היה ידוע שגם ישראל תהיה שם...אז..למה לבוא ברוח כל כך לא ספורטיבית??? ספורט זה ספורט!!!! אם הוא לא ישתתף זה ממש בושה!!! אבל ככה לישראל יש יותר סיכוי:) בכל אופן...בהצלחה לכל הספורטאים!!!!

למעלה