מי איתנו?......השמיעו קול

יוכי68

New member
מי איתנו?......השמיעו קול../images/Emo124.gif

הילדה נרדמה לכמה............לא יודעת כמה זמן.....היום הא לא נחה.........ואני התעקשתי להכין פסטה תוצרת יוכי..........אני רוצה לומר לכם.....חוויה מענגת שחבל על הזמן........אני והבן נלחמנו מי יסובב את המכונה.....התלהבתי כמו ילדה מהתוצרת, הצטערתי שעשיתי את הפסטה עם בזיליקום....הטעם דומיננטי מידי........אבל הפסטה איזה יופי ואיזה רכותתתתתתתת......אח..... תיכף מקטינה תמונות ומעלה....לאויר........

יוכי68

New member
אז ככה........הנה הבצק הקשה קשה

הייתי צריכה שרירים רציניים כדי לעבדו כ 10 דקות ביד. בזכות הבצק הקשה הזה לא הייתי צריכה לקמח בשלב ההתחלתי. בצק לפסטה (מכל מיני מתכונים שראיתי)/יוכי 2 כוסות קמח לבן רגיל או כל קמח אחר 3 ביצים בינוניות בערך כף מים (לא להוסיף אם אין צורך) מלח שמתי מעט בזיליקום יבש(לא כל כך אהבתי את הטעם היותר מידי דומיננטי של הבזיליקום) ליצור מכל הנ"ל בצק קשה.....לא להוסיף מים ......ללוש כ 10 דקות.........לשים בניילון ולמקרר לחצי שעה. להוציא מהמקרר, לחלק ל 4 חלקים...לרדד קלות במערוך ואז להעביר במכונת הפסטה......בהתחלה מס' 2......4......6.....9....עד לדק ביותר....... ולהעביר לחיתוך הרצוי במכונה. לקמח את הרצועות ולתלות או להניח על משטח מקומח לייבוש........או להשתמש..........מומלץ.

יוכי68

New member
הבצק עבר במכונה ותראו איזה ארוך נהיה

וזה עדיין לא הסוף לרידוד.......כל פעם מעלים את דרגת הרידוד לדק יותר עד שמגיעיםם ל 9 עשיתי זאת ב 3 קפיצות......2......6......9..

יוכי68

New member
והנה החתיכה הפכה ל 4 חתיכות דקיקות

פשוט נעשה ארוך מידי אז חותכים לחצי ושוב לחצי סה"כ 4 יחידות

יוכי68

New member
והייתי ממש רעבה מכל העשייה של היום

אז הכנתי רוטב ממש מהר בלי הרבה השקעה: בצל קצוץ מטוגן......קטשופ....רוטב צ'לי מתוק.....וזהו.

יוכי68

New member
מה אתם אומרים על ה"שיגעון" החדש?

אני נהניתי משהווווווווו...............נסו ותתענגו.

מאיוש י

New member
לא הייתי מתנגדת לצלחת../images/Emo3.gif

את מרגישה הבדל בין הפסטה שהכנת לפסטה קנויה??

יוכי68

New member
מאיוש, זו רכה יותר ואת זו אני עשיתי../images/Emo8.gif

ההשקעה מוסיפה לטעם......מה שיפה בלהכין פסטה בבית זה הטעמים שאת יכולה להוסיף לפסטה.......בכזאת פשטות וחוצמזה זה כיףףףףףףףף ולא עינוי.

למעלה