"מי אכל ת´תאומות?"

כל הכבוד../images/Emo70.gif עכשיו...סיכום.

שני החוקרים היו: אליסה ואסף. מחיאות כפיים
(למרות שאליסה לא הייתה כאן ואסף לא השתתף כל-כך
) וווו!!!!! *קריאת עידוד לחוקרים*
התפקידים הסודיים היו של: קארין ואלקסיס (נגה)
כל הכבוד
מילאתם את התםקיד שלכם בשיא הנאמנות והטובות, הייתן פשוט מ-צ-ו-י-נ-ו-ת ואני אכין לכן תעודה
אם לא הבנתם, קארין ונגה ידעו מי האכלנית, ועבדו עליכם כל הזמן...
מחיאות כפיים רבות רבות רבות
והאכלנית הגדולה הייתה: ענבר... כל הכבוד לה!!!! היא הייתה אכלנית אחלה... גם לך תהיה תעודה.. מחיאות כפיים רבות רבות רבות
והמנצחת היא: עדידה
פרסים יגיעו אלייך בקרוב.. +מסר... כל הכבוד!!!!! מההתחלה ידעת... את פשוט מקסימה ומעולה!!!!!! בלשית מצטיינת... איך היה המשחק?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifקולה כבוד לעדי ולנגה../images/Emo70.gif

נגה- די היית מה זה קשה

Alexis14

New member
חחח../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif

שרון- אל תתיחסי למה שכתבתי למטה כי לא ראיתי את זה. אחלה משחק! תארגני עוד הרבה כאלה! היה ממש סבבה!

תודה../images/Emo70.gif וגם לך ולקארינו´ש...

הייתן נ-ה-ד-ר-ו-ת
ו-רין ראן-ההודעה ששלחת לי באמצע המשחק פשוט קרעה אותי מצחוק
לא הבנתי למה
אבל היא הייתה קורעת
ולנוגו´ש-את הצלת אותי מה-מ-ו-ן מצבים שעוד דקה כווולם ידעו את התשובה....... את......גדולה!!!! וגם רין ראנו´ש!!!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gifאיזה הודעה../images/Emo35.gif

N1R

New member
ענבר

13 מי יודע הגיל שלה שהוא גם לא קטן ולא גדול יש לה את התמנון בחתימה ויש לה תמונה של חתול בכרטיס האישי

N1R

New member
זה ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

A d i d a

New member
הסבר

1)האכלן\נית הוא\היא לא קטנה, ולא גדולה. (מבחינת הגיל)- ענבר בת 13 וזה לא קטן ולא גדול.. 2)האכלן\אכלנית הוא\היא ביותר מפורום אחד- היא גם בפורום של 3D ואבריל לאבין ממה שאני יודעת.. 3)הוא\היא נמצא\נמצאת גם בפורום "אבריל לאבין"- היא באמת נמצאת בפורום של אבריל לאבין. עוד 3 סיבות תיכך יבואו

A d i d a

New member
המשך

4) "מייאו..."- שי לה תמונה של חתול בפרטים. 5)
- יש לה תמנון בחתימה. 6) היא משתתפת ב-6 פורומים (באמת..?)

Alexis14

New member
שרון...../images/Emo113.gif

אחלה משחק. תעשי את זה שוב מתישהו! תגלי מי היה מה- כולל הכל!

A d i d a

New member
ועכשיו..../images/Emo163.gif

משוב המשחק היה ממש מצויין! אני הייתי ממש במתח ונכנסתי לפורום של אבריל לאבין כדי לכתוב מי כותב, הסתכלתי בחיפוש מתקדם על הודעות של נוגה, קארין וענבר כדי לדעת אם הם כתבו בפורום- בקיצור, אם המשחק לא היה כל כך כיפי וכל כך מרגש לא הייתי משקיעה כל כך בחיפוש! את מאוד יצירתית! תמשיכי ככה!

ואיי תודה רבה עדידו´ש!

כן...שמתי
שיש לך המון הוכחות ושאת בטוחה בעצמך...אני שמחה שנהנת... גם לי היה ממש כייפי ומותח...(למרות שידעתי מי האכלנית)...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifנכנס לטאגליין, לא../images/Emo35.gif

למעלה