מי אמיגאס!

No Doubt

New member
שאלה קשה קצת, לא?!

אני אישית אוהבת מראה (מי לא???) וצריך להיות אמין!!! והכי חשוב שיתמוך בדברים שאני עושה גם אם זה לא מוצא חן בעיניו

פרפרית*

New member
תראו אותי.... עונה לעצמי!

הקיצר אני הכי אוהבת חיוך אצל בנים... זה כזה עושה לי את זה!

No Doubt

New member
פרפרית...

מה אני אוהבת??? עיניים!!! שרירים!!! שלא יהיו שיערות מיותרות בבטן וכו´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זקן צרפתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיוך גם חשוב...אבל פחות דבר ראשון עיניים

@Mami!

New member
עיניים וחיוך!!!!

רוב הבנים השווים שאני מכירה- נראים טוב, עם שרירים, חיוך של מיליון $$$ ועיניים מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!! וגם שזופים!! למרות שאני מוכנה להתפשר על דודי.... GOOD NIGHT!!!

charmingirl

New member
ורק יופי זה מה שחשוב?

אני ממש לא חושבת ככה. לפי דעתי קודם כל אופי. יופי זה אומנם חלק נכבד אבל אני לא צריכה מישהו שיראה כמו מילון דולר אבל עם אופי חרא. עדי

chill-chill

New member
אני הייתי הולכת על.. ../images/Emo26.gif

אופי כמובן, ורצוי מאוד שלא יתעצבן בקלות...
ובקטע של המראה, כבר יצאתי עם כאלה שלא נראו מי יודע מה, ולא היה כל כך נורא... באמת שלא. נדמה לי שלפעמים תופסים מהמראה הרבה יותר ממה שהוא בפועל. בכל אופן, אני צריכה שיהיה לו מבט כזה בעיניים, לא משהו שאני ממש יכולה להגדיר, אבל בכל זאת, כשיש אני יודעת לזהות, כשאין- במוקדם או במאוחר, אני יודעת שהוא ייפסל. וקרו מקרים. ואגב, עדי.... היה אחלה! רק המלצה קטנה: אל תלכו ל"מולן רוג´". זה סרט מאוד, אבל מאוד, מעצבן. צ´ילצ´יל

No Doubt

New member
בואו לא נתיפייף

הרי זה ברור שדבר ראשון שאנחנו קולטות זה מראה, נכון??? זה לא שלא חשוב לי האופי, חשוב לי, אמרתי פשוט דבר ראשון שאני קולטת מבן אדם מה מוצא חן בעיניי ולפני שאני מכירה זה המראה שלו....

chill-chill

New member
אז זהו, שלא... ../images/Emo128.gif

אני מסכימה עם זה שהדבר הראשון שאנחנו קולטות הוא מראה, אבל השאלה היא- עד כמה מתחשבים בו
אני יודעת שאני לא ממש מתחשבת במראה של מי שאני יוצאת איתו, ושכל אחת תעשה מה שהיא רוצה. אני לא מנסה לכפות את דעותיי על אף אחת פה...
אם מישהי רוצה לצאת רק עם מישהו שנראה טוב, אז סבבה לה. אני אישית לא כזאת. את יכולה לקרוא לזה "להתייפייף" אם את רוצה, אבל תתפלאי לשמוע שיש עוד בנות שלא ממש חשוב להן המראה החיצוני. יום טוב, צ´ילי

פרפרית*

New member
תראי דיברתי על מראה...

ברור וברור שאופי יותר חשוב...אבל כשאת מכירה בנאדם דבר ראשונה שאת מכירה בו זה המראה... גם אני לא נותנת לזה יותר מדי חשיבות! והשאלה הייתה במראה מה הכי אתן אוהבות... והשאלה הבאה שהייתה אמורה להיות זה באופי... לא נתתן לי הזדמנות... לא פייר! אז ... צ´או!

chill-chill

New member
אז ../images/Emo52.gif...

בנוגע למראה- אין לי העדפות מיוחדות, אבל חיוך הורס יכול לעשות לי את זה, וכמובן, כפי שכתבתי קודם- המבט ההוא בעיניים
צ´ילצ´יל

Me¥tal

New member
לדעתי - חצי חצי.

זאת אומרת, אף אחת לא תיכנס לקשר עם מישהו שאין לה איתו נושאי שיחה כי אין לו אופי. צריך למצוא את האיזון. כשאוהבים מישהו - גם האדם הכי מכוער יכול להיראות יפה יותר. אבל אם נמשכים למישהו בגלל היופי - זאת לא אהבה - זאת הידלקות. חוץ מזה, רוב הבנים בגילאי הנוער הם לא משהו... מי יודע - אולי מתישהו הם יהפכו מברווזונים לברבורים יפיפיים?

charmingirl

New member
לא יודעת איך זה אצלכם.

אבל אצלינו יש המון חתיכים. רק באסה, הם מטומטמים. לא ממש חכמים וסתם מתלהבים. ככה ש..נוותר ונמצא את אהוב ליבי בגיל יותר מאוחר (לא ביגי). עדי

Nagini Potter

New member
מה אני הכי אוהבת בבנים?

המ... אני מניחה שאני אוהבת שהם רגישים, אבל יש עם זה בעיה אחת - הם לא רגישים.... לפחות רובם. במראה הכי חשוב לי עיניים יפות, ויש בנים שנדלקתי רק כי יש להם שיער מקסים.... אבל מחקרים (מחקרים עלק) הוכיחו שאם את אוהבת מישהו הוא נראה לך הכי חתיך בעולם, לא משנה אם הוא מכוער או לא, אז אל תבחרו את החברים שלכן לפי מי שיותר חתיך, אלא לפי מי שאתן יותר אוהבות!! Nagini Potter

wildflower!

New member
בנים בנים בנים.... ../images/Emo42.gif

מה אני אוהבת בבנים?! קודם כל העיניים שלהם.... אני אוהבת בנים עם עיניים אמיתיות..כשאת מסתכלת בהם....את פשוט רואה אותו..... מבחינת המראה... אין לי כל כך משהו שאני אוהבת...שייראה נורמלי.. אחרי הכול האופי הרבה יותר חשוב.... אוהבת,בר

Black Cat15

New member
רוצה להגיב...

והנה התשובה בתור מישהי שכבר היה לה את העונג להתאהב במישהו (לא על אמת, תרגעו) כמה וכמה פעמים רק בגלל המראה... ואז גיליתי כמובן שאין סיכוי שהם ישימו עליי כי בדרך כלל בנים שנראים מדי טוב הם ס-נ-ו-ב-י-ם ותופסים את עצמם למרות שלא כולם כאלה!! יש לי בכיתה הנוכחית כמה ממש שווים אבל גם נחמדים!! לא שנראה לי שיצא מזה משהו כי התאהבתי כבר במישהו אחר, ואני רוצה לציין שזה לא בגלל המראה, כי אחרים יכולים להגיד מה שהם רוצים על הטעם שלי, לדעתי הוא מושלם. (ולדעת אחרים הוא מכוער. אז מה?) זה תלוי גם באופי ואני גם מאמינה בתחושת הלב פשוט אם אתן נדלקות על מישהו ככה מיידי תנסו להוציא מזה משהו אולי לפחות תהיו ידידים... הדבר שאני הכי אוהבת בבנים זה העיניים והחיוך!!! רק להסתכל עליהם מחייכים ואני נמסה...

Alinush*

New member
אני הכי אוהבת בבנים את........

חוש הומור! חייב להיות חוש הומור כי בלי זה בלתי אפשרי לבנות קשר כולשהו... אני לא רוצה להיתקע עם איזה גאון שיספר לי שעתיים וחצי על מערכת הרביה של העטלפים כי זה משענם מוות... אני מעדיפה מישהו שיצחיק אותי! לי זה הכי חשוב! וכמובן שיראה נחמד... ושיער יפה חובה.........
אלינה

המממ... מתחלק לקבוצות...

באופי: רגישות, חוש הומר, קוליות, אינטלגנציה. במראה: עיניים, ישבן, וגוף, ועדיף שיהיו שפתיים עבות.

!adidas

New member
לי יש בעיה

עם גבוהים וחזקים כאלו מישו שיגן עלייך למי שאני אוהבת את הפרצוף הכי יודע מה בעולם אבל בעיניי הוא מושלם, וכשהוא מסתכל עליי אני רואה את העיניים הכי יפות בעולם, וכשהוא מחייך, אחחח... איזה חיוך אבל הוא ממש חמוד, עם חוש הומור וחכם, אחד שלא משעמם אותך

למעלה